malgos2 07.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No wlasnie, dlatego ja przerzucalam dodajac daty oryginalne na poczatku kazdego posta. Na poczatku hulalo a teraz zniknelo i nie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przestałam przerzucać - po podlinkowaniu od nowa stare działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 wypróbuj Chrome http://www.google.com/chrome/?hl=pl i ja potwierdzam. Jest lepiej z tą wyszukiwarką. W domu chyba tez zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 przecież już działają linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Korzystając z porad przeniosłam wpisy z dziennika budowy do bloga, ale nie widzę moich wpisów na liście opublikowanych blogów, ktoś to filtruje? nowy dziennik musi być zatwierdzony?? Bump, jakaś dobra dusza pomoże? no własnie. Wie ktos już? Chodzi o to, ze nie pojawia się mój dziennik w tym widoku: http://lh4.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S7xVVpn1hXI/AAAAAAAACgE/3HgBJ-qUZzE/dziennik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) i ja potwierdzam. Jest lepiej z tą wyszukiwarką. W domu chyba tez zmienię. Dwa zarzuty, jakie mam do Chrome, to - brak możliwości automatycznego czyszczenia wszystkiego przy zamykaniu przeglądarki - czyli to, co było oglądane poza trybem incognito będzie widoczne dla każdego, kto otworzy przeglądarkę; trzeba czyścić ręcznie >> Ustawienia > Opcje > Dla zaawansowanych > Wyczyść dane przeglądarki jest i plus - jeśli ktoś nie chce czyścić, ma dostęp do bardzo przejrzystej historii przejrzanych stron - i drugi - brak łatwego skrótu mysz / klawiatura - najczęściej korzystam z otwierania kart w tle: w Operze wskazuję dany link prawym klikiem myszy i otwieram go w tle wciskając 'W' w FF do tego używa się 'J', co jest bez sensu, bo litera ta jest pośrodku klawiatury Chrome chyba wcale nie ma tego skrótu, z użyciem 'O' otwiera nowe okno, co jest bez sensu Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 brak łatwego skrótu mysz / klawiatura - najczęściej korzystam z otwierania kart w tle: w Operze wskazuję dany link prawym klikiem myszy i otwieram go w tle wciskając 'W' ja otwieram nowe karty klikając na suwak myszy i działa. A moze nie oto chodzi? Otwierają mi sie tematy w nowych kartach, widzę je na górze przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) ja otwieram nowe karty klikając na suwak myszy i działa. A moze nie oto chodzi? Otwierają mi sie tematy w nowych kartach, widzę je na górze przeglądarki. to jest związane z przeglądaniem forum np. mam w jakimś dziale 20 nowych tematów i w Operze przy pomocy PPM+W mogę je szybko otworzyć na nowych kartach wykonując minimalną ilość ruchów, jedynie lekko poruszając myszą i wciskając W * PPM - Prawy Przycisk Myszy Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zamiast dziennika mam taki komunikat: http://forum.muratordom.pl/blog.php?46106 - to tak juz bedzie? Czy jeszcze mam sie nie przejmowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Chyba na razie bym się nie przejmowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Chociaż mój link hula .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Chociaż mój link hula .. Moj hulal na poczatku i przestal. A dzisiaj chcialam sie czyms pochwalic, buuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 jak to zrobić.... żeby wiersze sie nie zawijały i na jednym ekranie było max tekstu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie da się, po prawej jest chyba miejsce na płatną reklamę userów Zauważ, że ramki cytatów też dochodzą do określonego miejsca w postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catallina 08.04.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A ja mam pytanie z innej beczki - nie mogę znależć w tym "nowym" forum możliwości założenia linka (podpisu) do komentarzy. Weszłam tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54467-Opis-jak-zrobić-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy ale niestety nie ma poprzednich ustawień - Albo jestem roztargniona i słabo widzę, albo gdzieś się to pogubiło. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 08.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ustawienia / edytuj sygnaturę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.04.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nie mogę znależć w tym "nowym" forum możliwości założenia linka (podpisu) do komentarzy. Obecnie 'podpis' to 'sygnatura' zerknij tutaj >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54466-Opis-jak-zrobi%C4%87-w-podpisie-linki-do-dziennika-i-komentarzy&p=4049647&viewfull=1#post4049647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catallina 09.04.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Dziękuję i już komentuję A czy mogłabym jeszcze poprosić o link z instrukcją wklejania zdjęć? Szukam, szukam i nic. A wklejają mi się takie tyci tyci - no chyba, że to tak już teraz ma być? Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez catallina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 czy jest możliwość zmiany ustawienia domyślnego(tego który się pierwszy pojawia) katalogu w subskrypcjach tematów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gdy pojawia się lista subskrybowanych tematów na górze masz nagłówki.Tytuł / Autor wątku , Autor ostatniego posta klikając na nagłówek sortuje zgodnie z nim. Możesz też zaznaczone wątki usunąć z subskrypcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts