Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to zrobić ..... na nowym Forum

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

OK, dziękuję za naprowadzenie. Ale jak weszłam w narzędzia wątku to się wyświetliły tylko 3 opcje: "Wersja do druku". "Wyślij e-mail" i "Rezygnuj z subskrypcji tego wątku". Brak "Subskrybuj wątek". Kiedyś, gdy się napisało posta w jakimś wątku, to automatycznie się go śledziło. Sęk w tym, że ja nie dostaję żadnych powiadomień o odpowiedziach. Tutaj też zajrzałam sama, bez powiadomienia.

Jeśli masz zaznaczone rezygnuj z subskrypcji, czyli już ja masz ;) tylko zaznacz - powiadomienia - ,,niezwłocznie" teraz na szybko nie wiem gdzie to znaleźć. Najszybciej będzie rezygnuj z subskrypcji, a za chwilę znowu się ,,zapisz" i wtedy wyskoczy opcja ? chyba? JAk sobie nie poradzisz to później poszukam gdzie to zaznaczyć w Twoim profilu masz Moje subskrypcje... coś tak?

Z tą subskrypcją to już wiem, tylko nie rozumiem po co za każdym razem jest ustawienie automatyczne, że bez powiadamiania. To po co subskrypcja?

A TERAZ 2 PROBLEM: GDZIE SĄ EMOTIKONY? Ludzie ich tu używają, więc nie zniknęły, ale ja ich przy pisaniu odpowiedzi nie widzę,chociaż w zakładce 'Uprawnienia' stoi że emotikony są aktywne. Chyba nie u mnie...

Sęk w tym, że ja w szybkiej odpowiedzi nie mam żadnej żółtej gęby, natomiast mam to A/A z lewej przekreślone - może w tym problem? Najechanie na to i klikanie nic nie zmienia. Za to pod ramką wpisywania wiadomości jest "Wyłącz emotikony w tekście" a jeszcze niżej w "Uprawnienia" że emotikony są aktywne. Ale ja ich nie nigdzie nie mam. Może to problem przeglądarki? (Mozilla)

• 1 month później...

Jeśli problem jeszcze aktualny, podaję rozwiązanie.

Wejdź w Zaawansowane ustawienia i włącz "Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG" lub "Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu".

Zauważyłem, że edytor podstawowy, który jest włączony domyślnie, nie posiada buziek.

Pzdr.

:cool:

• 2 months później...
  • 1 year później...
zdublowałam dziennik budowy, bo zauważyłam że nie widać nowych wpisów, a potem zauważyłam że te nowe wpisy sa w wersji roboczej :bash: i dlatego ich nie widac, teraz mam dwa takie same dzienniki budowy i nie wiem jak usunąć ten pierwszy w formie blogu, ktoś wie jak go usunąć w całości??

Prosimy o link - usuniemy. (jako pw do Redakcja)