MarzannaPG 08.12.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dawno na forum nie byłam. Same zmiany.... Jak teraz obserwować interesujący mnie wątek? W co kliknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 na czerwonym pasku na górze - odpowiedz na ten temat - pod tematem masz - narzędzia wątku - klikasz w nie i wybierasz opcję - subskrybuj ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 08.12.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 OK, dziękuję za naprowadzenie. Ale jak weszłam w narzędzia wątku to się wyświetliły tylko 3 opcje: "Wersja do druku". "Wyślij e-mail" i "Rezygnuj z subskrypcji tego wątku". Brak "Subskrybuj wątek". Kiedyś, gdy się napisało posta w jakimś wątku, to automatycznie się go śledziło. Sęk w tym, że ja nie dostaję żadnych powiadomień o odpowiedziach. Tutaj też zajrzałam sama, bez powiadomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jeśli masz zaznaczone rezygnuj z subskrypcji, czyli już ja masz tylko zaznacz - powiadomienia - ,,niezwłocznie" teraz na szybko nie wiem gdzie to znaleźć. Najszybciej będzie rezygnuj z subskrypcji, a za chwilę znowu się ,,zapisz" i wtedy wyskoczy opcja ? chyba? JAk sobie nie poradzisz to później poszukam gdzie to zaznaczyć w Twoim profilu masz Moje subskrypcje... coś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 09.12.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzięki. Zrobiłam tak, jak radzisz: zrezygnowałam z subskrypcji i potem ją na nowo zapisałam. Tam wyskoczyła zakładka ze sposobem powiadamiania. Trochę to skomplikowane, te nowe zasady na forum. Teraz tak muszę zrobić na każdym interesującym mnie wątku. Kiedyś to było prostsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Teraz wiele osób narzeka na olepszenia nowego forum , tym bardziej, ze nie wszystko działa jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 09.12.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Z tą subskrypcją to już wiem, tylko nie rozumiem po co za każdym razem jest ustawienie automatyczne, że bez powiadamiania. To po co subskrypcja?A TERAZ 2 PROBLEM: GDZIE SĄ EMOTIKONY? Ludzie ich tu używają, więc nie zniknęły, ale ja ich przy pisaniu odpowiedzi nie widzę,chociaż w zakładce 'Uprawnienia' stoi że emotikony są aktywne. Chyba nie u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 W ,,szybkiej odpowiedzi" (tuż pod) masz uśmiechniętą żółtą gębę - klikasz i masz, na końcu listy masz - więcej gdy klikniesz a/A (niebieskie) po prawej stronie będziesz widzieć graficzny zapis tej gęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 10.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Sęk w tym, że ja w szybkiej odpowiedzi nie mam żadnej żółtej gęby, natomiast mam to A/A z lewej przekreślone - może w tym problem? Najechanie na to i klikanie nic nie zmienia. Za to pod ramką wpisywania wiadomości jest "Wyłącz emotikony w tekście" a jeszcze niżej w "Uprawnienia" że emotikony są aktywne. Ale ja ich nie nigdzie nie mam. Może to problem przeglądarki? (Mozilla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.12.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Mozilla to skrzynka pocztowa, z pewnością masz Firefoxa wejdź w swoje ustawienia a potem - zaawansowane ustawienia zjedź na sam dół ,,Pozostałe opcje" - i zaznacz ,Enhanced Attachment Uploading off" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 10.12.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Fakt Mozilla Firefox (tu powinien być uśmieszek ale go nie ma. Weszłam w ustawienia zaawansowane i ta opcja z 'off' jest zaznaczona. A emotikonów nie ma. (tu płacząca buźka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 (edytowane) http://img813.imageshack.us/img813/8638/stronaz.jpg mam taki widok Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.12.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 A ja mam wszystkie ikony z wyjątkiem żółtej buźki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.12.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 to zupełnie nie mam pomysłu czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 12.12.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Może zgłosić problem moderatorowi? Tylko nie wiem jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekBudujeDomek 19.01.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jeśli problem jeszcze aktualny, podaję rozwiązanie. Wejdź w Zaawansowane ustawienia i włącz "Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG" lub "Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu". Zauważyłem, że edytor podstawowy, który jest włączony domyślnie, nie posiada buziek. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 19.01.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 TomekBudujeDomek WIELKIE DZIĘKI! Zrobiłam jak radziłeś! Są! Są buźki. TUtaj dowód Jeszcze raz ogromne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 zdublowałam dziennik budowy, bo zauważyłam że nie widać nowych wpisów, a potem zauważyłam że te nowe wpisy sa w wersji roboczej i dlatego ich nie widac, teraz mam dwa takie same dzienniki budowy i nie wiem jak usunąć ten pierwszy w formie blogu, ktoś wie jak go usunąć w całości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.07.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 zdublowałam dziennik budowy, bo zauważyłam że nie widać nowych wpisów, a potem zauważyłam że te nowe wpisy sa w wersji roboczej i dlatego ich nie widac, teraz mam dwa takie same dzienniki budowy i nie wiem jak usunąć ten pierwszy w formie blogu, ktoś wie jak go usunąć w całości?? Prosimy o link - usuniemy. (jako pw do Redakcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts