marekas5 03.04.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jakas kompletna nawalanka, forum stało sie nieczytelne,przenosimy sie na fajne i przyjazne forum, wybierajcie opcje gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.04.2010 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Na stare prawie dobre FM, było 100 x lepsze od tego nowego Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez an-bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 03.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Zgadzam się i popieram. Może by tak przywrocic starą wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 jakieś takie nijakie i ............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 03.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dajcie spokój. Pewnie ponaprawiają trochę, a w przyszłym tygodniu wrócą linki. Powoli się człek wdroży. Na tamtym forum ciężko było cokolwiek znaleźć poza dobrze znanymi tematami czy dziennikami. Teraz jak się dobrze profil poustawia, to można stworzyć łatwe i SZYBKIE w obsłudze konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 03.04.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Da się przyzwyczaić. Trzeba wziąć pod uwagę, że forum jest w fazie testowej - w fazie beta. Ilość nowości jaka została wprowadzona jest ciężka do ogarnięcia - ja to rozumiem. I rozumiem, że to nie takie hop siup poustawiać wszystko na tip top - to musi zająć trochę czasu... Jestem pewna, że przy pracach działa kilka osób, a nie cała armia Piłsudskiego, a oni też mają ograniczone możliwości fizyczne. Dajmy jeszcze tydzień, a nie od razu bojkot, że stąd spadamy. Sama widzę worek niedociągnięć i fake-ów, ale to wszystko jest do naprawienia. Trzeba tylko cierpliwie, w odpowiednim temacie pisać, co nie działa, i jak admin zapewnia - będzie sukcesywnie naprawiane. Ba! Ciągle się coś zmienia, coś się poprawia, więc... Dajmy szansę Sama narzekam, że to źle, tamto źle - że ciężko się poruszać - ale powoli, powoli daję radę i czekam spokojnie na usprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 03.04.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Jestem pewna, że przy pracach działa kilka osób, a nie cała armia Piłsudskiego, a oni też mają ograniczone możliwości fizyczne. Pewnie jedna i lub dwie i maja mocno zrypane święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 03.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no właśnie - trochę empatii ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.04.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no właśnie - trochę empatii ludzie! Ja bym tam wolała więcej sympatii skierowanej w naszą stronę... dzisiaj komp mi się wieszał gdy chciałam wejść na to nowe forum. Bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.04.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Rzeczywiście - forum jest w wersji BETA, zmian jest co nie miara. Programiści na bieżąco poprawiają i udrożniają nowe forum. Prosimy o wyrozumiałość. Zalety wkrótce przeważą nad pierwszym szokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek187 03.04.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Tyle, że betę to na ogół się robi jako opcję dla starej (działającej) wersji. W tym przypadku jest tylko beta, to jest amatorszczyzna. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.04.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Rzeczywiście - forum jest w wersji BETA, zmian jest co nie miara. Programiści na bieżąco poprawiają i udrożniają nowe forum. Prosimy o wyrozumiałość. Zalety wkrótce przeważą nad pierwszym szokiem...Czyli co - wy dalście d..y a my mamy sobie teraz czekać? Wczoraj z 3 razy ustawiałem, że chcę 40 postów na stronę a dzisiaj znowu mam ich po 20. Wchodząc w dział 'nowe posty' nie wiem ile ich jest, bo za każdym razem ilość stron się zwiększa. Chyba musimy się wszyscy wypisać na miesiąc i jak nic innego sobie nie znajdziemy, to wrócimy i zobaczymy czy Wam się udało coś ponaprawiać. Ale czy będzie wtedy jeszcze sens wracać jak połowy ludzi już nie będzie. Co ja teraz w pracy będę robił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 03.04.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ludzie, forum jest darmowe, niczego nie tracicie - trochę cierpliwości, dajmy Redakcji szansę.Nie od razu Kraków zbudowano. Też mi nie pasuje to, jak forum w tej chwili funkcjonuje, ale uważam, że jeśli spełnią swoje obietnice, to tu będzie naprawdę fajnie.Redakcja to też ludzie, i naprawdę przynajmniej podczas Świąt dalibyście na wstrzymanie z niemiłymi komentarzami... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (...) dajmy Redakcji szansę. Nie od razu Kraków zbudowano. Też mi nie pasuje to, jak forum w tej chwili funkcjonuje, ale uważam, że jeśli spełnią swoje obietnice, to tu będzie naprawdę fajnie. Redakcja to też ludzie, i naprawdę przynajmniej podczas Świąt dalibyście na wstrzymanie z niemiłymi komentarzami... :/ Popieram! Więcej wyrozumiałości i cierpliwości! Wspierając się w odkrywaniu nowego FM będzie nam łatwiej Qrde, to ciągłe logowanie się przed dodawaniem wpisów jest męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejHH 03.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ....czy naprawne same debile tam pracuja ??.Kto wymyslil i zatwierdzil taaaaaaaaaaaaaaaaaki forum.Nic nie mozna znalezdz. kompletna bzdura. AndrzejHH pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Opór użytkowników przed zmianami to normalna sprawa i myślę, że po stronie redakcji nikt nie jest tym zaskoczony. To co jednak zasmuca, to nieudolność wdrożenia oraz wykorzystywanie do testów użytkowników, zamiast rzetelnego przetestowania serwisu we własnym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 03.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) To że forum jest za darmo nie znaczy, że na nas się nie zarabia. Po pierwsze, jest to nieprzebrana kopalnia linków dla Google. Dzięki temu cała domena "muratordom.pl" podnoszona jest wynikach wyszukiwarki. Po drugie, reklamy - o wiele łatwiej pozyskać reklamodawców mając forum z tak dużą liczbą aktywnych użytkowników niż dla forum "ja i mój szwagier". Ponieważ wdrożenie jak już napisał frykow jest nieudolne to za chwilę serwis zacznie tracić użytkowników. Wszyscy powoli znudzą się czekaniem na niekończące się ładowanie stron. I pójdą sobie. Gdzie indziej. Tak było z forami na naszej-klasie, które żyły dopóki serwis nie zaczał siadać (sławetny "pan gąbka"). Później opustoszały i do dziś nie odżyły. Nowa wyszukiwarka jest jeszcze gorsza od poprzedniej (kto wymyślił debilny kod CAPTCHA do wyszukiwarki? i to jeszcze taki, że byle bot z OCR przechodzi go z palcem w cybernosie a zwykły człowiek musi przepisywać literki...) To że jest weekend i święta niczego nie tłumaczy. Jeżeli czas jest niedogodny to \w takich momentach nie robi się wdrożeń tak rewolucyjnych. Administratorzy zapewne dysponują statystykami kiedy forum jest najbardziej oblegane i albo wybrali ten czas świadomie albo nie... Gdyby to było moje forum to jeżeli do jutra nie problemów z wydajnością to z bólem serca przywóciłbym stare forum. Obawiam się jednak, że wdrożenie jest przeprowadzone "po bandzie" i powrotu już nie ma... Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez irreality Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 03.04.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no lipa i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 03.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ja też jestem na "nie" , na tym forum nic nie widać - dużo grafiki, wszystko rozstrzelone. dla mnie FM było kopalnią wiedzy, a nie wystawą sztuki nieużytkowej , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.04.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jak znajdziecie inne, podobne do starego, poczciwego forum Muratora, dajcie mi znać. Ja nie mam serca tu być Nikt nie chce poprawić layoutu, aby choć trochę było jak dawniej, nikt nie pracuje nad skróceniem stron, które teraz trzeba przewijać w nieskończoność, nikt nie umieścił na głównej stronie linka: "zobacz swoje posty"... Źle się tu czuję i nic na to nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts