compi 03.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Szukam dobrej pompy. Grundfos jest w czołówce, ale są opinie o problemach z naprawą pogwarancyjną(są podobno nierozbieralne). Pojawiła się też nazwa Aqua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 09.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kilka lat temu kupiłem zestaw hydroforowy grundfosa pompa o ile się nie mylę SQ 7-55 obecnie nie jest już produkowana . Z informacji jakie uzyskałem podobno był problem z silnikami w tego typu pompie . Ja użytkowałem jako zestaw przez 5 lat a obecnie pracuje już tylko jako pompa do podlewania ogrodu ale bez zbiornika hydroforowego ( sezonowo), do dnia dzisiejszego nie wiem co to pompa i obym w tej niewiedzy trwał jak najdłużej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts