Rom-Kon 03.04.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Tu można poćwiczyć co potrafi nowy edytor Czyli takie ble ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 03.04.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 No to zaczynamy... co ciekawego tu mamy? Różne wielkości czcionki... działa to? oj chyba takkursywa podkreślenie pogrubienie a może inne kroje? impact georgia? times new roman? punktory? no działato też i to to też działano fajnie jeszcze lepiej wcięcie haha ładnie kolorki? ładne no to teraz tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.04.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) http://images50.fotosik.pl/185/0d495b8d3bf90d0cmed.jpg duże fotki rozwalają forum!!! Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Rom-Kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.04.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 [ATTACH]65[/ATTACH] [email protected] [ATTACH=CONFIG]66[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Rom-Kon napisz jeszcze jak to robić Ja na dziś wysiadam - wykańcza mnie to cholerne tempo nowego FM!!! Zdjęć jeszcze nie nauczyłam się wstawiać A czy naprawdę można je prosto z kompa ładować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Jak wkleić buźkę w tekst?Np.tuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 eeeee....chyba za tempa jestem To co ja zrobię jak będę foty chciała powklejać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dobra znalazłam, poprzestawiałam i.... rozmiar kolorek i ;) a reszta do bani np i jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Powiedzmy, że coś już wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.04.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Powiedzmy, że coś już wiem... czyli nie jest tak źle! trza przyznać edytot prawie jak word no może open office ale te emoty! brrrr... a te dwa ptaszki po prawej nad emotami (biednymi) rozszerzają pole tekstowe! a kwadracik z A/A zmieniają tło w polu edytora http://images41.fotosik.pl/181/e9b21af3d4533858.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.04.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Duża fotka nie powoduje rozjechania się tekstu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Trza się dużo naczytać i.........naczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) no i fajnie... mi się podoba ale duże fotki rozwalają forum! Powiedzmy, że coś już wiem... Próba Multi-cytat , ten cytat mi sie podoba podkreślenie kursywa pogrubienie na zielono Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez jajmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.04.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wstawiałem trochę zdjęć, no i wiem chyba co z tymi emotami. Jest limit 10 zdjęć w jednym poście. Próbowałem wstawić jedno zdjęcie, a tu pisze mi, że mam już 12 i nie mogę. Okazało się, że wstawiłem trochę emot, no i się zrobiło 12. Trzeba to poprawić, wtedy się pojawią pewnie lepsze emoty, bo co to jest 10 dla niektórych Pozdrawiam. Poza tym cieszę się, że w końcu zrobiono to nowe forum. Przynajmniej mam normalną subskrypcję, którą mogę zawsze przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.04.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Gdzie zmieniacie rozmiar zdjęcia? Jaki ustawić, żeby było... hmmm... nierozjechane, ale czytelne? Wstawiał ktoś bezpośrednio z kompa? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 05.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 bla bla bla wiadomość którą zapisałeś jest za krótka wrrrrrrrrr no to już jest chore moim zdaniem i te buźki na początku, gdzieś o tym było ale gdzie ?? ech i jak to wszystko ogarnąć ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 05.04.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Próba Multi-cytat , ten cytat mi sie podoba podkreślenie kursywa pogrubienie na zielono Wstawiałem trochę zdjęć, no i wiem chyba co z tymi emotami. Jest limit 10 zdjęć w jednym poście. Próbowałem wstawić jedno zdjęcie, a tu pisze mi, że mam już 12 i nie mogę. Okazało się, że wstawiłem trochę emot, no i się zrobiło 12. Trzeba to poprawić, wtedy się pojawią pewnie lepsze emoty, bo co to jest 10 dla niektórych Pozdrawiam. Poza tym cieszę się, że w końcu zrobiono to nowe forum. Przynajmniej mam normalną subskrypcję, którą mogę zawsze przejrzeć. hmmm multi cytata? achaś! wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 05.04.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Można wykasować post w całości! Pozostaje ślad w cytacie! Tylko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Usuwanie wiadomości - to już sprawdzałam! Szkoda, że nie można załatwić tego jednym kliknięciem - obok odpowiedz, edytuj mogłoby się znaleźć usuń A jak ktoś po Tobie coś dopisze, to też można wykasować? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 test test test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts