Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ćwiczenia na nowym edytorze

Rom-Kon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja widzę ;)

w ogóle jest sporo możliwości moderacyjnych

a mod, to se może widzieć

ważne że dla ludzi nie widać http://img692.imageshack.us/img692/593/icontwistedn.gif

zaznacza się okienko multicytat pod KILKOMA WYBRANYMI wypowiedziami a potem wybiera odpowiedz z Cytatem

i taki piętrus wychodzi z wypowiedziami kilku osób

dzięki :)

Chyba się udało :) :)

to ja wstawię obrazek, a jak się ktoś dopisze to skasuję zdjęcie, bo z tego co widziałem to jestjakiś limit na obrazki, więc jak się kiedyś zapełni to pewnie przyjdzie ochota żeby coś usunąć no i jestem ciekaw jak to w wątku będzie wyglądało...

a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu?

aqqqqqqqqqqqq

////

nie ma multicytata

ale za to jak się kliknie w taki monitorek obok cytowanego to się idzie do cytatu. Fajne

Mam multicytat!!!!!!!

nie mam Edytowane przez EZS
po co komu powód edycji???

a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu?

aqqqqqqqqqqqq

?????????????????????

mam

i obrazek siup

nie ma obrazka. Można z kompa???, bo słyszała, że tak, ale nie ma okna "przeglądaj"

Edytowane przez EZS

nie ma

po kilnięciu nie ma nic na dole a na górze jest okno z pytaniem o jakiśURL Please enter the URL of your image:.... i nic więcej

mam jakąś wybrakowaną wersję?

Edytowane przez EZS

nie ma

po kilnięciu nie ma nic na dole a na górze jest okno z pytaniem o jakiśURL Please enter the URL of your image:.... i nic więcej

mam jakąś wybrakowaną wersję?

Ja miałam tak samo i zaznaczyłam w desperacji "zatrzymaj wykonywanie skryptów na tej stronie" i teraz nic mi sie nie pokazuje. Nawet emotków nie mogę włączyć. Jak to odkręcić????????? Pooooomoooocy :(

Powinnaś widzieć takie coś :

fmu..JPG

Może wina przeglądarki, może używanego blokera, zobacz co widzi ged ;) i tak jesteś szczęściarą ;)

Jaka masz przeglądarkę i jakie zainstalowane do niej pluginy, dodatki (jakieś ad-blokery, no-scripty i takie tam) itp ? Nie siedzisz za jakimś firmowym proxy, firewallem ?

Edytowane przez yarpenowski
emo