amalfi 06.04.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Jeszcze nie wiem, jak sie kasuje posty. Zaraz sobie skasuję. Jak się uda. Zmieniłam sobie, ok. Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez amalfi A bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No to już wiem Jeszcze nie wiem, jak sie kasuje posty. Zaraz sobie skasuję. Jak się uda. Zmieniłam sobie, ok. Próba Multi-cytat , ten cytat mi sie podoba o co chodzi z tym Multi-cytatem? Uświadomcie mnie bo ciemna masa ze mnie chyba Jak to zrobic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 se napiszę ble ble ble a jak ktoś się dopisze, to będę próbować kasowanie ze środka no to cyk jako mod widzę w których wątkach usunięto posty, ułatwi to późniejsze robienie porządków klik >> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 wykasowałam nie ma nie ma i śladu nie ma http://img692.imageshack.us/img692/593/icontwistedn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja widzę w ogóle jest sporo możliwości moderacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a mod, to se może widziećważne że dla ludzi nie widać http://img692.imageshack.us/img692/593/icontwistedn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 o co chodzi z tym Multi-cytatem? Uświadomcie mnie bo ciemna masa ze mnie chyba Jak to zrobic??? zaznacza się okienko multicytat pod KILKOMA WYBRANYMI wypowiedziami a potem wybiera odpowiedz z Cytatem i taki piętrus wychodzi z wypowiedziami kilku osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 06.04.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Możliwość wklejania obrazka z własnego komputera to duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja widzę w ogóle jest sporo możliwości moderacyjnych a mod, to se może widzieć ważne że dla ludzi nie widać http://img692.imageshack.us/img692/593/icontwistedn.gif zaznacza się okienko multicytat pod KILKOMA WYBRANYMI wypowiedziami a potem wybiera odpowiedz z Cytatem i taki piętrus wychodzi z wypowiedziami kilku osób dzięki Chyba się udało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 07.04.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 to ja wstawię obrazek, a jak się ktoś dopisze to skasuję zdjęcie, bo z tego co widziałem to jestjakiś limit na obrazki, więc jak się kiedyś zapełni to pewnie przyjdzie ochota żeby coś usunąć no i jestem ciekaw jak to w wątku będzie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 07.04.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) aqqqqqqqqqqqq Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 to ja wstawię obrazek, a jak się ktoś dopisze to skasuję zdjęcie, bo z tego co widziałem to jestjakiś limit na obrazki, więc jak się kiedyś zapełni to pewnie przyjdzie ochota żeby coś usunąć no i jestem ciekaw jak to w wątku będzie wyglądało... a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) aqqqqqqqqqqqq //// nie ma multicytata ale za to jak się kliknie w taki monitorek obok cytowanego to się idzie do cytatu. Fajne Mam multicytat!!!!!!! nie mam Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez EZS po co komu powód edycji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu? aqqqqqqqqqqqq ????????????????????? mam i obrazek siup nie ma obrazka. Można z kompa???, bo słyszała, że tak, ale nie ma okna "przeglądaj" Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ożesz w mordę jeża UDAŁO SIĘ HUURRRRRAAA:wave: no, to jedno już za mną, a ile przede mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 07.04.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ????????????????????? mam i obrazek siup nie ma obrazka. Można z kompa???, bo słyszała, że tak, ale nie ma okna "przeglądaj" Za to po kliknięciu w modnym języku angielskim można wybrać "from computer" i na dole "select files" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) nie mapo kilnięciu nie ma nic na dole a na górze jest okno z pytaniem o jakiśURL Please enter the URL of your image:.... i nic więcej mam jakąś wybrakowaną wersję? Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie ma po kilnięciu nie ma nic na dole a na górze jest okno z pytaniem o jakiśURL Please enter the URL of your image:.... i nic więcej mam jakąś wybrakowaną wersję? Ja miałam tak samo i zaznaczyłam w desperacji "zatrzymaj wykonywanie skryptów na tej stronie" i teraz nic mi sie nie pokazuje. Nawet emotków nie mogę włączyć. Jak to odkręcić????????? Pooooomoooocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 07.04.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Powinnaś widzieć takie coś : Może wina przeglądarki, może używanego blokera, zobacz co widzi ged i tak jesteś szczęściarą Jaka masz przeglądarkę i jakie zainstalowane do niej pluginy, dodatki (jakieś ad-blokery, no-scripty i takie tam) itp ? Nie siedzisz za jakimś firmowym proxy, firewallem ? Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez yarpenowski emo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts