Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ćwiczenia na nowym edytorze

Rom-Kon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu?

nie wiem właśnie :-) już obrazek skasowałem, po prostu znikł z postu - nie ma śladu że był załącznik, to dobrze i źle :-) dobrze, bo po co link do czegoś czego już nie ma, źle bo ślad po tym żaden nie został (mój poprzedni post ma numer 32 - nie widzę pod nim info że edytowany czy cuś). Co do limitu wejdź w profil konta tam w grupie inne/załączniki ja mam listę obrazków, które załączyłem i info, że aktualnie używam 80kB do przechowania załączników i mam taki pasek, który mi zaznacza na czerwono ile miejsca zużyłem, pytałem już ile całkowitej przestrzeni mam przypisanej ale nie uzyskałem odpowiedzi...

Powinnaś widzieć takie coś :

[ATTACH=CONFIG]275[/ATTACH]

Może wina przeglądarki, może używanego blokera, zobacz co widzi ged ;) i tak jesteś szczęściarą ;)

Jaka masz przeglądarkę i jakie zainstalowane do niej pluginy, dodatki (jakieś ad-blokery, no-scripty i takie tam) itp ? Nie siedzisz za jakimś firmowym proxy, firewallem ?

Tak, proxy blokuje.

próbuję milti cytat

to ja wstawię obrazek, a jak się ktoś dopisze to skasuję zdjęcie, bo z tego co widziałem to jestjakiś limit na obrazki, więc jak się kiedyś zapełni to pewnie przyjdzie ochota żeby coś usunąć no i jestem ciekaw jak to w wątku będzie wyglądało...

a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu?

nie ma multicytata

ale za to jak się kliknie w taki monitorek obok cytowanego to się idzie do cytatu. Fajne

Mam multicytat!!!!!!!

nie mam

Tak, proxy blokuje.

[ATTACH=CONFIG]278[/ATTACH]

Bez proxy działa :)

mam firefoxa i ABP. Coś mam zmienioś? Nic specjalnie nie ustawiałam

wyłaczyłam blokowanie i nic

[ATTACH=CONFIG]277[/ATTACH]

"dodaj grafikę" -w mozilli się udało, nie wiem czy dlatego, że przestawiłam w ustawieniach na "zaawansowany edytor postów", w google chrome niestety nie działa..

Tak, proxy blokuje.

To chyba wyszło....multicytat

mam firefoxa i ABP. Coś mam zmienioś? Nic specjalnie nie ustawiałam

wyłaczyłam blokowanie i nic

:mad:Ćwiczę emotki:D, tak aby pojawiły się w tekście a nie w tytule

A czemu nie można zacytować cytatu?

Jak coś było napisane duuużo wcześniej, to nie będzie mi się chciało tego szukać w oryginale, wolałabym zacytować kogoś, kto już cytował.

Też mam ten problem. Tzn nie wiem, jak top zrobić zeby zacytować post w którym juz ktos kogos zacytował.

Da się tak w ogóle?

Pomóżcie uczeni w meandrach nowego:D forum pilsss....:bash:

Chodzi Wam o coś takiego?

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Afrodyta http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

A czemu nie można zacytować cytatu?

Jak coś było napisane duuużo wcześniej, to nie będzie mi się chciało tego szukać w oryginale, wolałabym zacytować kogoś, kto już cytował.

Też mam ten problem. Tzn nie wiem, jak top zrobić zeby zacytować post w którym juz ktos kogos zacytował.

Da się tak w ogóle?

Pomóżcie uczeni w meandrach nowego:D forum pilsss....:bash:

Chodzi Wam o coś takiego?

o coś podobnego, tzn co zrobić, gdy chce zacytować twój post razem z tymi cytatami, do których ty się odnosisz i je cytujesz. /zamotałam, wiem :( /

gdybyś mógł tak w prostych słowach jak do przedszkolaka plizzz...:)

Edytowane przez Dropsiak
dopisek

...ja nawet nie wiem jak zrobić ten multi-cytat, zaznacza się te znaczki na każdym poście, który chcę zacytowac? i potem co, odpowiedz czy jak? normalnie wiem, że nic nie wiem :-(

Tikasz ikonki "Multi-Cytat" Tego Posta" pod wybranymi postami.

Pod ostatnim klikasz "Odpowiedź z Cytatem"

Kolejność tików ustawia Ci je w kolejności zaznaczenia w polu "Odpowiedzi"

Podgląd całości odpowiedzi możliwy po kliknięciu klawisza "Zaawansowana edycja",

ale dopiero po napisaniu przez Ciebie co najmniej 10 znaków. ;)