millid 07.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nie ma po kilnięciu nie ma nic na dole a na górze jest okno z pytaniem o jakiśURL Please enter the URL of your image:.... i nic więcej mam jakąś wybrakowaną wersję? no właśnie ja mam tak samo i nic nie rozumiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 07.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu? nie wiem właśnie już obrazek skasowałem, po prostu znikł z postu - nie ma śladu że był załącznik, to dobrze i źle dobrze, bo po co link do czegoś czego już nie ma, źle bo ślad po tym żaden nie został (mój poprzedni post ma numer 32 - nie widzę pod nim info że edytowany czy cuś). Co do limitu wejdź w profil konta tam w grupie inne/załączniki ja mam listę obrazków, które załączyłem i info, że aktualnie używam 80kB do przechowania załączników i mam taki pasek, który mi zaznacza na czerwono ile miejsca zużyłem, pytałem już ile całkowitej przestrzeni mam przypisanej ale nie uzyskałem odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 07.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 "dodaj grafikę" -w mozilli się udało, nie wiem czy dlatego, że przestawiłam w ustawieniach na "zaawansowany edytor postów", w google chrome niestety nie działa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Powinnaś widzieć takie coś : [ATTACH=CONFIG]275[/ATTACH] Może wina przeglądarki, może używanego blokera, zobacz co widzi ged i tak jesteś szczęściarą Jaka masz przeglądarkę i jakie zainstalowane do niej pluginy, dodatki (jakieś ad-blokery, no-scripty i takie tam) itp ? Nie siedzisz za jakimś firmowym proxy, firewallem ? Tak, proxy blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Bez proxy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 mam firefoxa i ABP. Coś mam zmienioś? Nic specjalnie nie ustawiałamwyłaczyłam blokowanie i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 07.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 [email protected] http://link.pl tester tester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 próbuję milti cytat to ja wstawię obrazek, a jak się ktoś dopisze to skasuję zdjęcie, bo z tego co widziałem to jestjakiś limit na obrazki, więc jak się kiedyś zapełni to pewnie przyjdzie ochota żeby coś usunąć no i jestem ciekaw jak to w wątku będzie wyglądało... a limit na obrazki nie dotyczy jednego postu? nie ma multicytata ale za to jak się kliknie w taki monitorek obok cytowanego to się idzie do cytatu. Fajne Mam multicytat!!!!!!! nie mam Tak, proxy blokuje. [ATTACH=CONFIG]278[/ATTACH] Bez proxy działa mam firefoxa i ABP. Coś mam zmienioś? Nic specjalnie nie ustawiałam wyłaczyłam blokowanie i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przepraszam za ten słupek ale próbowałam multicytat i za pierwszym razem nie chciało wejść a za drugim wszystko się wkleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.04.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ożesz w mordę jeża UDAŁO SIĘ HUURRRRRAAA:wave: no, to jedno już za mną, a ile przede mną? no to pierwsze koty za płoty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ćwiczę emotki:D, tak aby pojawiły się w tekście a nie w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 [ATTACH=CONFIG]277[/ATTACH] "dodaj grafikę" -w mozilli się udało, nie wiem czy dlatego, że przestawiłam w ustawieniach na "zaawansowany edytor postów", w google chrome niestety nie działa.. Tak, proxy blokuje. To chyba wyszło....multicytat mam firefoxa i ABP. Coś mam zmienioś? Nic specjalnie nie ustawiałam wyłaczyłam blokowanie i nic Ćwiczę emotki:D, tak aby pojawiły się w tekście a nie w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 To chyba wyszło....multicytat A czemu nie można zacytować cytatu? Jak coś było napisane duuużo wcześniej, to nie będzie mi się chciało tego szukać w oryginale, wolałabym zacytować kogoś, kto już cytował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unplugged 11.04.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Wstawiamy załącznik... No i co? Jest, czy nie ma? JEST! Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez unplugged kontynuacja nauki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.04.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A czemu nie można zacytować cytatu? Jak coś było napisane duuużo wcześniej, to nie będzie mi się chciało tego szukać w oryginale, wolałabym zacytować kogoś, kto już cytował. Też mam ten problem. Tzn nie wiem, jak top zrobić zeby zacytować post w którym juz ktos kogos zacytował. Da się tak w ogóle? Pomóżcie uczeni w meandrach nowego:D forum pilsss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 19.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Chodzi Wam o coś takiego? http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Afrodyta http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png A czemu nie można zacytować cytatu? Jak coś było napisane duuużo wcześniej, to nie będzie mi się chciało tego szukać w oryginale, wolałabym zacytować kogoś, kto już cytował. Też mam ten problem. Tzn nie wiem, jak top zrobić zeby zacytować post w którym juz ktos kogos zacytował. Da się tak w ogóle? Pomóżcie uczeni w meandrach nowego:D forum pilsss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 19.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a rany, jak to robicie..?Jani_63 wyjaśnij proszę...ja nawet nie wiem jak zrobić ten multi-cytat, zaznacza się te znaczki na każdym poście, który chcę zacytowac? i potem co, odpowiedz czy jak? normalnie wiem, że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Chodzi Wam o coś takiego? dokładnie o to Jak??? Plisss :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 19.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Chodzi Wam o coś takiego? o coś podobnego, tzn co zrobić, gdy chce zacytować twój post razem z tymi cytatami, do których ty się odnosisz i je cytujesz. /zamotałam, wiem / gdybyś mógł tak w prostych słowach jak do przedszkolaka plizzz... Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Dropsiak dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 19.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 ...ja nawet nie wiem jak zrobić ten multi-cytat, zaznacza się te znaczki na każdym poście, który chcę zacytowac? i potem co, odpowiedz czy jak? normalnie wiem, że nic nie wiem Tikasz ikonki "Multi-Cytat" Tego Posta" pod wybranymi postami. Pod ostatnim klikasz "Odpowiedź z Cytatem" Kolejność tików ustawia Ci je w kolejności zaznaczenia w polu "Odpowiedzi" Podgląd całości odpowiedzi możliwy po kliknięciu klawisza "Zaawansowana edycja", ale dopiero po napisaniu przez Ciebie co najmniej 10 znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts