coffee82 04.04.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 OK to tak jak w temacie. Nowa odsłona forum nie otwiera sie w Firefox, wyskakuje mi zakładka komunikat, na której żadnego komunikatu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 OK to tak jak w temacie. Nowa odsłona forum nie otwiera sie w Firefox, wyskakuje mi zakładka komunikat, na której żadnego komunikatu nie ma. Słońce - u mnie działa! Bez zmian w ustawieniach, bez kombinowania! Jest powolne, brzydkie i trudne (nowe forum ) ale działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 06.04.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 uff dzisiaj działa i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 21.04.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 NIE DZIAŁA W FIREFOX-ie !!! Jedynie w Internet Explorerze można coś normalnie poczytać !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Potwierdzam - w firefox TRAGEDIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 U mnie, poza Operą, w której - nie wiedzieć czemu - strony wczytują się dokładnie po 30 (czasem 60) sekundach, nowe FM działa bez problemu na wszystkich popularnych przeglądarkach. Jesli jest inaczej, winę zapewne ponoszą ustawienia osobiste, nieczyszczony cache, poinstalowane dodatki, zbyt słabe łacze i wiele innych powodów. Oczywiście są sytuacje, kiedy FM się "wywali" >>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?86178-Problemy-z-forum&p=4090616&viewfull=1#post4090616ale to stosunkowo rzadkie zjawisko (przy bardzo częstym korzystaniu z FM miałem je max 7-8 razy od początku kwietnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts