gaber 04.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam Po budowie zostało mi kilkanaście worków tynku cem-wap baumita, zaprawy murarskie, jakies wylewki ahydrytowe. Wszystko to jest przeterminowane (około rok po terminie). Wszystko było przechowywane w suchym pomieszczeniu w temp. pow.10. st C. Czy to sie jeszcze nada do wykorzystania zgodnego z przeznaczeniem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 ...przez to że klient mi wcisnął właśnie taki klej odpadł mi 1 m2 płytek... tylko jeden metr własnie ten klejony na taki klej! oczywiście nie poczuwał sie do winy i straciłem 200zł (gwarancja) bo nie miałem czasu i ochoty na tą naprawę! Ale to była moja wina bo nie powinienem ulegać namową klienta tylko żądać dobrego kleju... no cóż... nauczka na cale dalsze życie. Drugi raz: klej do styropianu rok po terminie... budowa to typowa deweloperka a deweloper był właścicielem hurtowni budowlanej - wszystko co przeterminowane tam szło! Byłem podwykonawcą i mi to zwisalo... pracowałem z powierzonego materiału a kołki i tak przytrzymały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 05.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Możesz to sobie dodać do betoniarki zamiast piasku i zrobić wylewkę lub najlepiej wymieszac z piaskiem i zużyć jako podkład pod polbruk- Idealna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaber 07.04.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Możesz to sobie dodać do betoniarki zamiast piasku i zrobić wylewkę lub najlepiej wymieszac z piaskiem i zużyć jako podkład pod polbruk- Idealna sprawa. ok. to dobra koncepcja, tym bardziej, że je jeszcze budowa tarasu przed nami. Dzięki Panowie za pomoc Plip poczytałem trochę twój dziennik. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts