Wito2008 04.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 ustawiam zmywarkę do zabudowy i mam dylemat, czy uszczelki które są z boku i które stykają się z szafkami po bokach maja być wywinięte na kuchnię czy w kierunku tyłu zmywarki? Bo są takie niezdecydowane w którą stronę mają iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draagon 04.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Może napisz jaka to zmywarka ?Nie bardzo kojarzę o jakie uszczelki ci chodzi ?Ja zakładałem dwie zmywarki - Bosch i AristonObydwie węże odpływ/dopływ miały z tyłu i to było najważniejsze oraz jak najkrótsza droga do zaworów zasilającychPoza tym są chyba instrukcje do zmywarek w jaki sposób je zabudować ( wymiary itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 05.04.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zmywarka jest Siemensa ale to chyba bez znaczenia bo wszystkie które widziaem mają takie uszczelki od frontu patrząc po prawei i lewej strony które stykają się ze ścianami bocznymi szafek pewnie zabezpieczają przed przenikaniem wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 05.04.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 patrzyłem na swoją u mnie uszczelki są widoczne czyli chyba na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziarutek 06.04.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam, Na zewnątrz (czyli na kuchnię). Dla mnie stało się to oczywiste, jak podszedłem do tematu montując zmywarkę po zmontowanej kuchni. Jeżeli ją wsuwasz do otworu to inaczej uszczelki się nie ułożą.Dylemat miałem ten sam jak robiłem przymiarkę zmywarki do nie skręconej w całości kuchni. Sam się rozwiązał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts