ponury63 06.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Mi będzie brakować kilku ulubionych ze starego FM - ale sobie je zapiszę w wolnej chwili Przy okazji emotek - bo są trochę duże - przy zmianach zmniejszono wielkość czcionki oraz interliniępost na starym FMhttp://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postFM.jpgi ten sam na nowymhttp://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postNFM.jpg[oba zescreenowane w tych samych warunkach - Opera 10.5, rozdzielczość 1280x768 px] Oczywiście, zawsze można korzystając z Ctrl+kółko myszy lub Ctrl i +/- dopasować sobie wyświetlanie do monitora, jednak tekst obecnie jest brzydszy niż był, szybciej męczy oczy Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 DPS - jesteś boska! Dziewczyny - czy ktoś jeszcze czegoś chce od redakcji Podpisuję się pod podziękowaniami dla Redakcji w sprawie emotów! Cieszę się, że Redakcja szybko zareagowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mi będzie brakować kilku ulubionych ze starego FM - ale sobie je zapiszę w wolnej chwili Przy okazji emotek - bo są trochę duże - przy zmianach zmniejszono wielkość czcionki oraz interlinię post na starym FM http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postFM.jpg i ten sam na nowym http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postNFM.jpg [oba zescreenowane w tych samych warunkach - Opera 10.5, rozdzielczość 1280x768 px] Oczywiście, zawsze można korzystając z Ctrl+kółko myszy lub Ctrl i +/- dopasować sobie wyświetlanie do monitora, jednak tekst obecnie jest brzydszy niż był, szybciej męczy oczy Ja też na operze, jak wiesz. Mam ustawioną wielkość na stałe - 150%. Tekst jest naprawdę duży wtedy. A duże emotki - są boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mi będzie brakować kilku ulubionych ze starego FM - ale sobie je zapiszę w wolnej chwili A jak się je zapisuje i gdzie? Bo, że w wolnej chwili, to już wiem, ale w jaki sposób? Bo mnie też brakuje paru. Prosze o odpowiedź w wersji "jak chłop krowie na rowie", bom mało rozgarnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Redakcjo - bardzo bardzo dziekuję w imieniu swoim i wszystkich szczęsliwych forumowiczów za nowe emotki - są właśnie takie, jakie miały być! Super!!! :D:D a jak sie je szuka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ekhm... no właśnie zlokalizowałam komunikat : "Możesz dodać ikonkę do wiadomości z poniższej listy" ale brak listy - poniższej, powyższej a nawet równoległej dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a jak sie je szuka ?? Nie wiem, czy dobrze Ci powiem. dybym się myliła, prosze innych o sprostowanie. Na górze strony masz zakładkę ustawienia. Wchodzisz. Po lewej stronie masz ustawienia zaawansowane. jak wejdziesz, wyświetli się cała lista ustawień do wyboru. Na samym końcu jest "blok" pozostałe opcje i w nim musisz zaznaczyć zaawansowany edytor, a potem potwierdzić klikając na napis "za[pisz zmiany" na samym dole. Jak odpowiadasz w danym wątku, to nie korzystasz z "szybkiej odpowiedzi", tylko klikasz na "napis pod samym wątkiem po prawej stronie + Odpowiedz na ten temat i emotki sie pojawiają. Sorry za infantylny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a jak sie je szuka ?? znalazłam ....ale nie dzaiałaja ...buuu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem, czy dobrze Ci powiem. dybym się myliła, prosze innych o sprostowanie. Na górze strony masz zakładkę ustawienia. Wchodzisz. Po lewej stronie masz ustawienia zaawansowane. jak wejdziesz, wyświetli się cała lista ustawień do wyboru. Na samym końcu jest "blok" pozostałe opcje i w nim musisz zaznaczyć zaawansowany edytor, a potem potwierdzić klikając na napis "za[pisz zmiany" na samym dole. Jak odpowiadasz w danym wątku, to nie korzystasz z "szybkiej odpowiedzi", tylko klikasz na "napis pod samym wątkiem po prawej stronie + Odpowiedz na ten temat i emotki sie pojawiają. Sorry za infantylny język dzieki serdeczne ...ale pokombinowałam sama (niecierpliwa jestem ....wszystko siama i siama ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :mad: Działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 teraz tylko muszę pokombinować jak wklejać obrazki ......kiedyś trzeba bylo dodac img a teraz to nie wiem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :mad: Działają a mnie sie nie wyswietliły .....pociemu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a mnie sie nie wyswietliły .....pociemu ???? ups .....to może jakis złosliwiec sie włączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem, czy dobrze Ci powiem. dybym się myliła, prosze innych o sprostowanie. Na górze strony masz zakładkę ustawienia. Wchodzisz. Po lewej stronie masz ustawienia zaawansowane. jak wejdziesz, wyświetli się cała lista ustawień do wyboru. Na samym końcu jest "blok" pozostałe opcje i w nim musisz zaznaczyć zaawansowany edytor, a potem potwierdzić klikając na napis "za[pisz zmiany" na samym dole. Jak odpowiadasz w danym wątku, to nie korzystasz z "szybkiej odpowiedzi", tylko klikasz na "napis pod samym wątkiem po prawej stronie + Odpowiedz na ten temat i emotki sie pojawiają. Sorry za infantylny język U mnie nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 U mnie nie dziala Może piszesz w szybkiej odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Trzeba wcisnac zaawansowana edycje pod szybko odpowiedzia :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ale jaja A ja gdzieś przeczytałam na początku działania nowego forum, że w szybkiej nie ma emotek i tego sie trzymam twardo i jeszcze innych wrabiam w niewiedzę hehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 teraz tylko muszę pokombinować jak wklejać obrazki ......kiedyś trzeba bylo dodac img a teraz to nie wiem............ bez zmian teraz też trzeba, jak z obcego serwera http://www.kobieta.pl/uploads/tx_mzkobietazdjecia/97_A2yNOg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tylko jedna uwaga - te z obcych serwerów widzą także niezalogowani, te wklejane jako załączniki - już nie Mam ustawioną wielkość na stałe - 150%. Tekst jest naprawdę duży wtedy. Mi chodzi o wygodę dla oka - zbyt mała czcionka i interlinia utrudniają czytanie A jak się je zapisuje i gdzie? Bo, że w wolnej chwili, to już wiem, ale w jaki sposób? Bo mnie też brakuje paru. Mam pozapisywane różne strony starego FM, pokopiuję emotki i jakąś ściągę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ok, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts