Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Redakcjo! Emotki!!!

DPS

Recommended Posts

Mi będzie brakować kilku ulubionych ze starego FM - ale sobie je zapiszę w wolnej chwili

Przy okazji emotek - bo są trochę duże - przy zmianach zmniejszono wielkość czcionki oraz interlinię

post na starym FM

http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postFM.jpg

i ten sam na nowym

http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postNFM.jpg

[oba zescreenowane w tych samych warunkach - Opera 10.5, rozdzielczość 1280x768 px]

Oczywiście, zawsze można korzystając z Ctrl+kółko myszy lub Ctrl i +/- dopasować sobie wyświetlanie do monitora, jednak tekst obecnie jest brzydszy niż był, szybciej męczy oczy

Edytowane przez ponury63

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wave:

DPS - jesteś boska!

Dziewczyny - czy ktoś jeszcze czegoś chce od redakcji :D

Podpisuję się pod podziękowaniami dla Redakcji w sprawie emotów! :yes:

:hug::D

Cieszę się, że Redakcja szybko zareagowała. ;)

Mi będzie brakować kilku ulubionych ze starego FM - ale sobie je zapiszę w wolnej chwili

Przy okazji emotek - bo są trochę duże - przy zmianach zmniejszono wielkość czcionki oraz interlinię

post na starym FM

http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postFM.jpg

i ten sam na nowym

http://i289.photobucket.com/albums/ll236/ponury63/NFM/th_postNFM.jpg

[oba zescreenowane w tych samych warunkach - Opera 10.5, rozdzielczość 1280x768 px]

Oczywiście, zawsze można korzystając z Ctrl+kółko myszy lub Ctrl i +/- dopasować sobie wyświetlanie do monitora, jednak tekst obecnie jest brzydszy niż był, szybciej męczy oczy

Ja też na operze, jak wiesz. ;)

Mam ustawioną wielkość na stałe - 150%.

Tekst jest naprawdę duży wtedy. :D

A duże emotki - są boskie! :D

A jak się je zapisuje i gdzie? Bo, że w wolnej chwili, to już wiem, ale w jaki sposób? Bo mnie też brakuje paru.

Prosze o odpowiedź w wersji "jak chłop krowie na rowie", bom mało rozgarnięta. ;)

a jak sie je szuka ??

Nie wiem, czy dobrze Ci powiem. dybym się myliła, prosze innych o sprostowanie.

Na górze strony masz zakładkę ustawienia. Wchodzisz. Po lewej stronie masz ustawienia zaawansowane. jak wejdziesz, wyświetli się cała lista ustawień do wyboru. Na samym końcu jest "blok" pozostałe opcje i w nim musisz zaznaczyć zaawansowany edytor, a potem potwierdzić klikając na napis "za[pisz zmiany" na samym dole.

Jak odpowiadasz w danym wątku, to nie korzystasz z "szybkiej odpowiedzi", tylko klikasz na "napis pod samym wątkiem po prawej stronie + Odpowiedz na ten temat i emotki sie pojawiają.

Sorry za infantylny język :)

Na górze strony masz zakładkę ustawienia. Wchodzisz. Po lewej stronie masz ustawienia zaawansowane. jak wejdziesz, wyświetli się cała lista ustawień do wyboru. Na samym końcu jest "blok" pozostałe opcje i w nim musisz zaznaczyć zaawansowany edytor, a potem potwierdzić klikając na napis "za[pisz zmiany" na samym dole.

Jak odpowiadasz w danym wątku, to nie korzystasz z "szybkiej odpowiedzi", tylko klikasz na "napis pod samym wątkiem po prawej stronie + Odpowiedz na ten temat i emotki sie pojawiają.

dzieki serdeczne ...ale pokombinowałam sama (niecierpliwa jestem ....wszystko siama i siama ;) )

U mnie nie dziala

Tylko jedna uwaga - te z obcych serwerów widzą także niezalogowani, te wklejane jako załączniki - już nie

Mam ustawioną wielkość na stałe - 150%.

Tekst jest naprawdę duży wtedy. :D

Mi chodzi o wygodę dla oka - zbyt mała czcionka i interlinia utrudniają czytanie

A jak się je zapisuje i gdzie? Bo, że w wolnej chwili, to już wiem, ale w jaki sposób? Bo mnie też brakuje paru.

Mam pozapisywane różne strony starego FM, pokopiuję emotki i jakąś ściągę zrobię ;)