Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Redakcjo! Emotki!!!

DPS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:oops:

Teraz ten wstydliwy jest taki, jak wpiszesz ręcznie też będzie. W oknie importowanych emotek, po wciśnięciu "więcej".

:jawdrop:

Ten zastępuje wytrzeszczone oczka...

Po prawdzie to i mnie wytrzeszczu troszkę brakuje. :lol:

Alejest dobrze, nie narzekajmy, bo sporo się poprawiło - po wieloletnich prośbach. ;)

Mam pozapisywane różne strony starego FM, pokopiuję emotki i jakąś ściągę zrobię ;)

Tak się zastanawiam, że te nasze konkretne, ulubione emotki ze starego FM niby są w paru miejscach za free

np. tu paczka do ściągnięcia >> http://www.phpbbhelp.pl/download.php?d=468

lub tu na stronie >> http://codex.wordpress.org/Using_Smilies

ale nie wiem, czy w pełni legal będzie wrzucenie ich przeze mnie jako gotowca do wykorzystania; na stronie phpbb jest co prawda tekst "Wszelkie prawa zastrzeżone", ale raczej nikt z tej strony jest autorem emotek, do tego skrypt phpBB chyba nadal jest darmowy

Natomiast każdy może wklejać emotki zapisane sobie gdzieś tam, bądź z adresami tych stron, gdzie występują

Na podlinkowanej stronie wordpress na dole jest kilka adresów z emotami za free - może tam te nasze grin'y, lol'e i eek'i będą występować - jakby ktoś z Was miał czas poszukać

Edytowane przez ponury63

Nie wiem, na czym to polega, nikt chyba nie wyjasniał jeszcze, albo ja nie widziałam, ale jak sie wstawia ze swojego kom pa to zawsze takie jakies malutkie wstawi.

Jak wstawisz tak jak dotąd, z obcego serwera, jest normalnie. :D

Ew-ka różyczka po pierwsze nie jest mała, gdy klikniesz na nią powiększa się :cool:poza tym wstawiając zdjęcie masz do wyboru opcje (z pamięci) miniaturka, średni i rozmiar oryginału (to nie wiem co znaczy bo nie przetestowałam pełnego formatu jeszcze :cool:) :D

• 2 weeks później...