Gosiek33 06.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :D:D:D:yes: jeszcze troszkę mało, ale fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Eeee... już całkiem sporo jest - dużo więcej niż było poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Mnie brakuje tego wstydliwego i tego z wytrzeszczonymi oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Teraz ten wstydliwy jest taki, jak wpiszesz ręcznie też będzie. W oknie importowanych emotek, po wciśnięciu "więcej". Ten zastępuje wytrzeszczone oczka... Po prawdzie to i mnie wytrzeszczu troszkę brakuje. Alejest dobrze, nie narzekajmy, bo sporo się poprawiło - po wieloletnich prośbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Mam pozapisywane różne strony starego FM, pokopiuję emotki i jakąś ściągę zrobię Tak się zastanawiam, że te nasze konkretne, ulubione emotki ze starego FM niby są w paru miejscach za free np. tu paczka do ściągnięcia >> http://www.phpbbhelp.pl/download.php?d=468 lub tu na stronie >> http://codex.wordpress.org/Using_Smilies ale nie wiem, czy w pełni legal będzie wrzucenie ich przeze mnie jako gotowca do wykorzystania; na stronie phpbb jest co prawda tekst "Wszelkie prawa zastrzeżone", ale raczej nikt z tej strony jest autorem emotek, do tego skrypt phpBB chyba nadal jest darmowy Natomiast każdy może wklejać emotki zapisane sobie gdzieś tam, bądź z adresami tych stron, gdzie występują Na podlinkowanej stronie wordpress na dole jest kilka adresów z emotami za free - może tam te nasze grin'y, lol'e i eek'i będą występować - jakby ktoś z Was miał czas poszukać Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Tutaj mnóstwo za free: Zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 bez zmian teraz też trzeba, jak z obcego serwera http://www.kobieta.pl/uploads/tx_mzkobietazdjecia/97_A2yNOg.jpg a gdzie szukać tego skrótu bo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale jakiego skrótu, Ewunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale jakiego skrótu, Ewunia? bo ja nie umiem wklejac zdjęć ...i szukam opcji img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 07.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Klikasz pod napisem szybka odpowiedź w ikonkę obrazka z drzewkiem i tam wklejasz link - wstawia samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ew-ka przy odpowiedzi masz symbol obrazka, klikasz w niego jak wcześniej jmg tyle, że możesz i wprost ze swego komputera fotę wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 udało się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 [ATTACH=CONFIG]426[/ATTACH] udało się ? udało ....ale dlaczego taka malutka ta rózyczka ......miała być piekna i duża dla Was ....Dziewczyny:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie wiem, na czym to polega, nikt chyba nie wyjasniał jeszcze, albo ja nie widziałam, ale jak sie wstawia ze swojego kom pa to zawsze takie jakies malutkie wstawi. Jak wstawisz tak jak dotąd, z obcego serwera, jest normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 08.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jak wstawisz tak jak dotąd, z obcego serwera, jest normalnie. Nie zawsze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158449-...i-znowu-nie-potrafie-wkleja%C4%87-zdj%C4%99%C4%87-...nauczcie-mnie-prosz%C4%99&p=4057937&viewfull=1#post4057937 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ew-ka różyczka po pierwsze nie jest mała, gdy klikniesz na nią powiększa się :cool:poza tym wstawiając zdjęcie masz do wyboru opcje (z pamięci) miniaturka, średni i rozmiar oryginału (to nie wiem co znaczy bo nie przetestowałam pełnego formatu jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 No dobra, a kiedy będzie można wstawić więcej niż 10 ikonek? Bo to lekka paranoja przy zwyczajowo długich i pełnych zdjęć postach dziennikowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts