DPS 05.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Redakcjo - taką mam refleksję.Nieładnie zrobiliście, że nie uprzedzając nikogo o niczym i nie rozmawiając z nikim, skasowaliście tytuły, które były pod nickiem.Lubiłam być Pomocną Dłonią i Dobrą Duszą, lubiłam Najpozyteczniejszych od zawsze i Dobrego Duszka, Encyklopedię Linków, Spotrzegawczego Ducha Forum, Forumowego Mistrza Pióra i wszystkich innych.To pozwalało na uczynienie forum domowym trochę, swojskim, ciepłym i przyjaznym, każdy, kto wchodził na FM mógł od razu czegoś się dowiedzieć o nas, o tym, że się tutaj lubimy, że się znamy i spotykamy, że jest ciepło i przyjaźnie.Jeśli uznaliście, że lepiej będzie to zlikwidować, to trzeba było chociaż jedno zdanie napisać - zlikwidowaliśmy, bo...Bo nie wiem co, komu to przeszkadzało? Lepiej wygląda, jak jest bezosobowo i tak samo jak wszędzie?Żal mi tego, co nam zabrano, jest mi smutno, bo zniknęła przyjazna atmosfera i niefrasobliwe pogaduchy, wszyscy są wkurzeni, biegają po wątkach, usiłują się zorientować i nauczyć komunikować tutaj.Zdaje się, że nie uprzedzając nas wprowadziliście też jakieś zmiany w regulaminie...Nieładnie, tak się nie robi.Myślałam, że traktujecie nas trochę poważniej, ale jednak myliłam się. Szkoda.Zaczynam z przykrością dojrzewać do decyzji o odejściu z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zgodzę się z Tobą, że forum bez tych dodatków wygląda łyso i jałowo. Aczkolwiek trochę zaczął mnie wkurzac ten "Senior Member" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wiele różnych rzeczy "pospadało", trzeba je będzie najprawdopodobniej od nowa, ręcznie poustawiać. Dlatego onegdaj postulowałem pozostanie na skrypcie phpBB. UWAGA: Wszyscy mający zmienione nicki (imported_, & etc.) niech piszą o tym do Admina >> http://forum.muratordom.pl/showgroups.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Proszę i nie tylko ja chcę odzyskać swój tytuł - JoShi też się upomniała o swoje. To kiedy oddacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Depsia - pisali, że poprawią, tylko za chwilę To koronkowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nefciu, oby, bo mnie tam brak mojego "orderu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Szczerze ... też mi brakuje tytuły doradca, nawet jeśli byłam słabym doradcą ... Poza tym ten Senior Member mnie wkurza. A w ogóle ... od 3 dni próbuję zaprzyjaźnić się z tym nowym i ... kicha, nie wychodzi mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.04.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 i jeszcze jedno - nie ma informacji o tym, skąd się pochodzi. To bardzo ułatwia rozmowę. Jak mam pisać o cenie murarza, jak ja jestem z łodzi a ktoś może być z wawy, a tam ceny zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nefciu, oby, bo mnie tam brak mojego "orderu"... Order zasłużony, więc go brakuje :) Będzie dobrze, na pewno wszystko wróci na swoje miejsce, tylko trzeba troszkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Order zasłużony, więc go brakuje :) Będzie dobrze, na pewno wszystko wróci na swoje miejsce, tylko trzeba troszkę czasu no i się wyjaśniło, dlaczego mojego mi wcale nie jest brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ale mnie brak Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Malka - Ty nie bądź taka skromna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To nie skromność (sorry Depesia jeśli zawiodłam) polubiłam tego starego członka .I w tym miejscu proszę Redakcje, by nie "przyklejała" mi tamtego tytułu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Malka - zaczynam się zastanawiać - dlaczego Ty lubisz STAREGO członka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Bo dorosła kobieta wie czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To nie skromność (sorry Depesia jeśli zawiodłam) polubiłam tego starego członka .I w tym miejscu proszę Redakcje, by nie "przyklejała" mi tamtego tytułu dziękuję No zaraz, ale tytul byl zamiast Olimpu, wiec mozesz miec i czlonka i wielkie serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 wielkie serce mam w realu (przerost prawej komory ) to pozwólcie mi choc wirtualnie posiadać członka :lol2: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ależ ależ - ja nie ma nic przeciwko członkom u innych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 2 razy olimp mam :mad: więc jednak odebrano mi prawo posiadania starego członka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A u mnie po otwarciu strony było tak, znaczy u mnie w dzienniku, ale u kilku forumowiczów za to:yes: ELITA FORUM (min. 1000) STAŁY BYWALEC (min. 300)DOMOWNIK FORUM (min. 500)ELITA FORUM (min. 1000)FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedziSYMPATYK FORUM (min. 10)Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM!Moderator ForumOLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...STAŃCZYK herbu KrojeFORUMOWA WESTALKAMISS FORUM MURATORA 2005FORUMOWA POETKA (I Wicemiss Forum 2005)MAKSIMUS WSZECHMOCNYII WICEMISS FORUM 2005LEGENDUS FORUMUSPOSTUS LIDERUSSOKRATES FORUM; MODERATOR FORUMZŁOTOUSTYKOMTUR MAZURSKI - napisał "Wrócę"...Z KIM BY SIĘ POKŁÓCIĆ?NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!-PREZESUM RECORDUMNAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!MODERATOR FORUMADMINISTRATOR FORUMSTAŁY BYWALEC FORUMDOBRY DUSZEK FORUM...LIDERUM RECORDUMNAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHŻÓŁTA KARTKA!!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY CZŁOWIEK FORUM 2006FORUMOWY KRÓL ZWIERZĄTFORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNIŻĄDŁO FORUMWSZECHOBECNAPIWNY GURU FORUMMISS FORUM 2007NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZEMiss Foto 2007FORUMOWA DOBRA DUSZA I POMOCNA DŁOŃBARD FORUM"ŚLONSKI GAWĘDZIARZ"GRYFNY KARLUSUŚMIECH FORUMRYMOHOLIK FORUMOWYFOROWICZ - to brzmi dumnie i poprawnie!NAJDOCIEKLIWSZA KOBIETA NA TYM FORUMFORUMOWY MISTRZ PIÓRAod DOBRYCH RAD i WYSTROJUNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PODŁÓGKRÓLOWA RÓŻKSIĄŻNICZKA FORUM:-)SPECBETON LADYSPOSTRZEGAWCZY DUCH FORUMCZARNY PAS W WALCE O PRAWA INWESTORAOGRODNICZKA CZARODZIEJKANAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIANAJLEPSZY DORADCA OD „ZRÓB TO SAM”ENCYKLOPEDIA LINKÓWKRÓLOWA DESIGNUNAJLEPSZY DORADCA OD PODDASZYDOBRE MZIMU FORUMNAJLEPSZY SPECJALISTA OD DEKORACJI OKIENNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PIECÓW!NAJLEPSZY DORADCA OD AKUSTYKI WNĘTRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts