malgos2 08.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Prosimy o informację - jaki nick - jaki tytuł miał forumowicz, a stracił przy przeprowadzce. Wprowadzimy poprawki ręcznie. Wszystkie (Irma, efilo, markoto) mialy: Najlepszy doradca na tym Forum. Jeszcze rasia miala: Forumowicz Wielki Sercem. Dzieki serdeczne za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wszystkie (Irma, efilo, markoto) mialy: Najlepszy doradca na tym Forum. Jeszcze rasia miala: Forumowicz Wielki Sercem. Dzieki serdeczne za odzew. Tylko rasia nie miała swojego tytułu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Tylko rasia nie miała swojego tytułu... Markoto nadal go nie ma... Irma, efilo tez nie... Mnie sie nie wyswietlaja... Nie ma tez ghost34 - Najlepszy doradca - spec od podlog. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.04.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To mamy problem techniczny do rozwiązania, bo w profilu te rangi są - a ich nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.04.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To mamy problem techniczny do rozwiązania, bo w profilu te rangi są - a ich nie widać... Poza kilkoma osobami nie widac tytułów , ja nie widze u nikogo Najlepszy Doradca, nawet myslałem ze to specjalnie bo ostanio kłulo to niektórych w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jeszcze Braza - najlepszy doradca na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A ja w sprawie nadmiaru tytułów. Kiedyś zostałem odznaczony tytułem Najlepszy doradca na tym forum. Czy mógłby mi on wrócić zamiast najpożyteczniejszego forumowicza? Bo myślę, że ten poprzedni jest cenniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) ja rozumiem, NadAktywni, ale Ty... :-/ a przy okazji mi się znowu dostało Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Barbossa bo zupa była za słona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.04.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To tylko moje wygórowane ego. Najlepszy to najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 w sumie masz racjęu mnie niska samoocena, stąd ta frustracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.04.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) A ja w sprawie nadmiaru tytułów. Kiedyś zostałem odznaczony tytułem Najlepszy doradca na tym forum. Czy mógłby mi on wrócić zamiast najpożyteczniejszego forumowicza? Bo myślę, że ten poprzedni jest cenniejszy. Mnie też nie oddali , więc Redakcja ma moją rangę w zapasie ,więc weź sobie mojego " najlepszego doradcę" . Przynajmniej bilans na Forum będzie w porządku Ja się zgadzam. PS już nieaktualne - przywrócono . Sorry. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Redakcjo, a Jezier? Oddajcie Najlepszego doradcę Jezierowi, pliiiis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Odkąd jestem znowu Najpożyteczniejsza to lepiej się czuję, zniknęły mi pryszcze i celulit Dziękuję Ci Redakcjo Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Odkąd jestem znowu Najpożyteczniejsza to lepiej się czuję, zniknęły mi pryszcze i celutit. Dziękuję Ci Redakcjo blablabla... ja juz widzę te pryszcze i celulit nie ściemniaj Kaśka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Maksiu, ja Ciebie love miłością bezgraniczną i dozgonną Duża buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Sodoma i Gomora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jestem najlepszy. Hura! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Maksiu, ja Ciebie love miłością bezgraniczną i dozgonną Duża buźka normalnie aż się zarumieniłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 zaczyna mi sie podobać, poleciały w kosmos Seniory :D pozdrawiam No i dobrze, nie będą mi tu wypominać wieku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts