Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FastDeal.pl - okazje w Twoim mieście

Recommended Posts

Witajcie!

Jeżeli uwielbiacie robić zakupy to zapraszam na platformę FastDeal.pl, jest to pierwsza Polska platforma internetowa, na której prezentowane są atrakcyjne oferty różnych usługodawców np: hoteli, restauracji, salonów urody, itp. z największych miast w Polsce w bardzo atrakcyjnych cenach - nawet z 50% upustem!

Zapraszamy do współpracy właścicieli restauracji, hoteli, salonów urody. Zamieszczenie oferty na platformie, nic nie kosztuje a jest to skuteczny i atrakcyjny sposób na zdobycie nowych, lojalnych klientów oraz osiągnięcie korzyści poprzez poprzez zwiększenie sprzedaży. Jedna oferta umieszczona na 24 h potrafi zdobyć nawet 2000 nowych klientów. Takie zbiorowe zakupy cieszą się ogromnym zainteresowaniem w krajach Europy zachodniej oraz USA.

Wiele korzyści odnoszą również sami konsumenci, którzy mają możliwość dokonania zakupów z dużym rabatem.

FastDeal.pl wprowadził narzędzie o nazwie FastDealer, pozwalające na polecanie znajomym usług w serwisie a przez to zdobywanie punktów i ich wymianę na atrakcyjne nagrody.

Platforma poszukuje osób, które będą pośredniczyć w pozyskiwaniu nowych partnerów - oferujemy dla nich atrakcyjne wynagrodzenie.

[email protected]

Edytowane przez Fas***eal

• 2 weeks później...
Rzeczywiście podobne strony za granicą cieszą się dużą popularnością i przynoszą one korzyści, nie tylko usługodawcom ale też klientom. Słyszałam, że podobne strony tj. Groupon czy CityDeal w Niemczech czy Anglii świadczą wysokiej jakości usługi mam nadzieję, że na FastDeal również tak będzie. Prowadzę Spa w Warszawie, zatem mam pytanie: Co należy zrobić, aby zamieścić swoją ofertę usługi na platformie?

Velonka - kiedy zakupisz ofertę na platformie, będzie na niej wszystko dokładnie opisane, jak gdzie i kiedy można zrealizować usługę. Kiedy oferta wygaśnie na platformie usługodawca otrzyma od fastdeal listę sprzedanych voucherów. Każdy voucher oma swój unikalny kod deaktywujący. Kiedy udasz się do lokalu aby zrealizować usługę będziesz musiała pokazać voucher i kelner na podstawie kodu na voucherze zmieni jego status z "dostępny" na wyorzystany"

Rzeczywiście podobne strony za granicą cieszą się dużą popularnością i przynoszą one korzyści, nie tylko usługodawcom ale też klientom. Słyszałam, że podobne strony tj. Groupon czy CityDeal w Niemczech czy Anglii świadczą wysokiej jakości usługi mam nadzieję, że na FastDeal również tak będzie. Prowadzę Spa w Warszawie, zatem mam pytanie: Co należy zrobić, aby zamieścić swoją ofertę usługi na platformie?

Aby umieścić ofertę na platformie skontaktuj się z fastdeal, wysyłając maila na [email protected] że jesteś zainteresowany współpracą :-)

Chyba już wszystko wiem, tzn, kupuję usługę, płacę, drukuję voucher. Patrzę od kiedy do kiedy mogę zrealizować usługę i juz. To faktycznie proste. Poza tym prześledziłam już jedną z ofert i muszę powiedzieć, że dla mnie jest wszystko jasne i czytelne. Znalazłam na niej wszystkie ważne informaje. Uważam, że to fajna sprawa. :yes: Poleciłam http://www.fastdeal.pl mojej siostrze, która organizuje kameralne spotkanie ze znajomymi w Krakowie, chyba sobie kupią jakiąś strawę:D