pchlistosc 05.04.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 witam jak w temacie ile kosztuje?: 1. m2 gladzi?2..m2 sufitu podwieszanego?3.m2 kafelek na podłodze?4.m2 malowania?5.wykonanie kominka z plaszczem wodnym 15 KW? Jezeli znacie chociaż odpowiedz na jeden pkt. z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 05.04.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zależy od rejonu kraju, wykonawcy też mają różne ceny, gładz może wachać się w cenach jak i prac, robocizna od 12złm2- 22złm2,sufity też zależy jaki efekt chcesz uzyskać może być cena od 35złm2- 120złm2 wielo pziomowy z chalogenami amostaty, głośniki lub inne bajery,kafelki od 40złm2- 80złm2 wszystko zależy od wielkości płytek, kszta łtu ułożenia, obóbki i dodatki inna bajka cenowa,malowanie od 8złm2-12złm2uwaga te ceny to tylko przykład każdy wykonawca ma swoją wycnęna temat kominka to nie wiem co dokładnie miałeś na myśli podłączenie wkładu i zabudowę a może wykonanie łącznie z dostarczeniem wszystkich elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 05.04.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Zależy od rejonu kraju, wykonawcy też mają różne ceny, gładz może wachać się w cenach jak i prac, robocizna od 12złm2- 22złm2, sufity też zależy jaki efekt chcesz uzyskać może być cena od 35złm2- 120złm2 wielo pziomowy z chalogenami amostaty, głośniki lub inne bajery, kafelki od 40złm2- 80złm2 wszystko zależy od wielkości płytek, kszta łtu ułożenia, obóbki i dodatki inna bajka cenowa, malowanie od 8złm2-12złm2 uwaga te ceny to tylko przykład każdy wykonawca ma swoją wycnę na temat kominka to nie wiem co dokładnie miałeś na myśli podłączenie wkładu i zabudowę a może wykonanie łącznie z dostarczeniem wszystkich elementów dzieki za odpowiedz a wiec tak.. rejon dolnyslask, sufity proste, kafelki na podlodze karo bez cokołów, kominek plus obudowa sam monatz bez hydrauliki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 08.04.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dzieki za odpowiedz a wiec tak.. rejon dolnyslask, sufity proste, kafelki na podlodze karo bez cokołów, kominek plus obudowa sam monatz bez hydrauliki... podpisuję sie pod pytanie ile za gładzie w rejonie dolnsylaks wrocław chodzi mi o sciany , sufity ( narazie bez podwieszanego), i malowanie Mi gosciu krzyknął 30 zł za wszystko tylko ze tylko jedno malowanie, za drugie 5 zł za metr czyli w sumie mnie wyjdzie 35 ... Drogo czy dobrze jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 08.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mkwadrat Odwiedź wystarczy że poszukasz w googlach w swoim rejonie firm i będziesz miał jako taką orjętację cenową którą i tak będziesz musiał sprowadzić do realu z przyszłym wykonawcą, ale orjętacja się przyda.Co do ceny jaką podajesz to chyba z materiałem, jest tylko kwestja gładź, przetarcia, gruntowanie, malowanie, malowanie też zależy od koloru, odcięć, warstw albo wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 08.04.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 mkwadrat Odwiedź wystarczy że poszukasz w googlach w swoim rejonie firm i będziesz miał jako taką orjętację cenową którą i tak będziesz musiał sprowadzić do realu z przyszłym wykonawcą, ale orjętacja się przyda. Co do ceny jaką podajesz to chyba z materiałem, jest tylko kwestja gładź, przetarcia, gruntowanie, malowanie, malowanie też zależy od koloru, odcięć, warstw albo wzorów. nie znam sie na tym... cena to jest bez materiału... gładzie itp musiałem sam kupować. wiem jedno przecierali kazdą nierówność. Powiem tak efekt końcowy jest bardzo ładny i naprawde przyłożyli sie . Pytam tylko czy aby cena nie jest wygorowana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 08.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam jak w temacie ile kosztuje?: 1. m2 gladzi? 2..m2 sufitu podwieszanego? 3.m2 kafelek na podłodze? 4.m2 malowania? 5.wykonanie kominka z plaszczem wodnym 15 KW? Jezeli znacie chociaż odpowiedz na jeden pkt. z góry wielkie dzięki A moze orientuje sie ktos jak to wyglada w okolicach Trojmiasta...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts