gospie 05.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Przymierzam sie do modelu Amadeo. Jak użytkowanie? Obawiam sie odbarwień po czasie-chce jasny kolor - safari/piaskowy. Jak oceniacie ten zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jollaja 04.06.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witaj! Właśnie minął rok jak posiadam własnie taki zlewozmywak Dante safari/piaskowy. W pierwszym tygodniu uzytkowania pojawiła sie mała,pożółkła plamka (jakby ktoś papierosem przypalił),nie mam pojecia jakim cudem. A juz po dwóch tygodniach niemal płakałam,w komorze zrobił sie brązowawy nalot,którego nie mogłam usunać ,zadnym srodkiem,dopoki nie polecono mi uzyc czarnego domestosa. Pomogło,lecz nie do końca,wyglada to jakbym parzyła herbate w zlewozmywaku,jednym słowem dno tegoż zlewozmywaka jest przyciemnione i w kilka dni robi sie wstrętne mimo,ze zostawiam ten domestos rozcieczony ciepłą wodą na kwadrans. Na zewnatrz ładnie wygląda ale to dno!!! Jak sie dowiedziałam jest to mielonka akrylowa z odrobiną granitu. Juz sie boje co bedzie za rok. Wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 04.06.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 jak z każdym tego typy zlewozmywakiem,wystarczy polac zwykłym zielonym domestosem na kilka minut i zlew jak nowy,użytkuję ponad 2 lata i niezamieniłabym na żaden inny,dodam że myję go nacodzień cifem,natomiast niedawno pierwszy raz umyłam domestosem,też mam kolor safari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts