slawek78 06.04.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam.Mam taki problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić.Musze zamontowac brodzik z kabiną lecz w miejscu w którym ma to stac pod kafelkami przebiegają instalacje wodne i kanalizacyjne i nie mam mozliwości montażu tego zastawu przy pomocy wierconych uchwytów do ścian.Czy moga mi Państwo doradzić jakis sposób zamocowanie kabiny i brodzika?Myslałem o jakim kleju, ale nie wiem jaki dokładnie. Sprawdzałem Patexa, ale ten klej jest jakis dziwny bo po wyschnięciu zaczął się łuszczyć na coś podobnego do silikonu.ęde wdzięczny za podary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 zaopatrz się w http://allegro.pl/listing/search.php?category=1536&sg=1&string=wykrywacz+metali na pewno znajdzie się miejsce wolne od rur nie wiem jaką masz kabinę, ale jeśli jest ze szkła to klejenie jej to kamikadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek78 06.04.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nic mi nie da wykrywacz, poniewaz rury lecą w miejscu w którym brzeg kabiny dotyla do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 na całej wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek78 06.04.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pewnie nie, ale ryzykować nie będę bo mogę sobie dopiero narobić kłopotu.A czy na prawdę nie można zrobić tego na jakiś klej. W czym może być problem? Przecież podobno kleje są takie dobre teraz? Może jakieś podpórki przykleić i do nich dokręcać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts