Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdzie jest opcja "zobacz swoje posty"

mnowak355

Recommended Posts

Witam

Potwierdzam opinie niektórych kolegów. Podoba mi się średnio ale pewnie się w końcu przyzwyczaimy. Rozbicie tematów chyba prawidłowe za to własne konto tak "rozbudowane" że jako nie geniusz komputerowy w ogóle dla mnie bezużyteczne.

Pytanie jak w temacie: czy można ustawić sobie jakoś wejście do zakładki "zobacz swoje posty".

Pozdrawiam Będę wdzięczny za odpowiedź.

Na razie żeby to zobaczyć wchodzę w swój profil, w tematy i więcej. a chciałbym prościej.

Na górze strony jest pasek "osobisty" - wszystko poza 'Witaj' jest klikalne

Witaj, | nick usera | Wiadomości | Twój profil | Twoje posty | Ustawienia | Wyloguj się

Niestety - są błędy:

- u mnie, po serii wiadomości napisanych teraz (pod nowym skryptem), jest ponad trzyletnia dziura i reszta postów od grudnia 2006 w dół

- lista stron wydłuża się w miarę klikania - nie ma tak jak w innych tematach przejścia do "Ostatni"

- użycie strzałki pod wynikami (tej przy "Strona 3 z 14") i "Przejdź do strony" kończy się przejściem na stronę wyszukiwarki

- sprawdziłem na przykładzie postów 'Redakcji' - to samo, dziura do "06-12-2006"

Plusem jest to, że najeżdżając na tytuł widać początek napisanego postu

to jednak nijak się ma do możliwości starej wyszukiwarki i zwracania przez nią wyników w postaci postów wraz z możliwością czytania ich już w wynikach

Edytowane przez ponury63

Do d. to jest - nie dosc ze wg tej opcji napisalam 9 postow ever, to jeszcze to jest w formie listy postow, a nie listy tematow jak kiedys - co bylo bardo wygodne, bo od razu widac w ktorych tematach w jakich sie udzielam ktos napisal cos nowego.

To chyba najbardziej mi przeszkadza w nowej odslonie... :(

My potrzebujemy listy TEMATÓW. I to w formie chronologicznej, jak poprzednio było.

Tak działa subskrypcja tematów. Każdy temat w którym zabiera się głos trafia na listę subskrypcji. Co lepsze można na nią wpisać tematy w których się nie zabierało głosu a także w każdej chwili wypisać z każdego tematu jeśli przestał nas interesować. Można też skatalogować subskrybowane tematy. Moim zdaniem to dużo lepsza funkcja niż stare pokaż swoje posty. Jeden minus - nie mamy subskrypcji tematów ze starego forum. Trzeba się trochę naklikać.

Dostępna jest lista postów, a nie lista tematów w których zabierało się głos.

My potrzebujemy listy TEMATÓW. I to w formie chronologicznej, jak poprzednio było.

dokładnie o to mi chodziło. Lista tematów w których zabierało się głos z opcją w której odpowiedzi na tematy były zaznaczone i podciągane do góry.

Tak działa subskrypcja tematów. Każdy temat w którym zabiera się głos trafia na listę subskrypcji. Co lepsze można na nią wpisać tematy w których się nie zabierało głosu a także w każdej chwili wypisać z każdego tematu jeśli przestał nas interesować. Można też skatalogować subskrybowane tematy. Moim zdaniem to dużo lepsza funkcja niż stare pokaż swoje posty. Jeden minus - nie mamy subskrypcji tematów ze starego forum. Trzeba się trochę naklikać.

W starym Forum zabierałem głos w prawie 1600 tematach :oops: . W tej chwili nawet odszukanie ich jest problemem.

Brakuje też możliwości przeszukania swoich i nie tylko swoich postów w kolejności chronologicznej.

W starym Forum zabierałem głos w prawie 1600 tematach :oops: . W tej chwili nawet odszukanie ich jest problemem.

Z drugiej strony nawet mi to trochę na rękę. Inaczej musiałbym wypisywać się z ponad 1000 wątków. Staram się śledzić forum i na bieżąco podłączać co ciekawsze tematy. Fajnie, że nie trzeba się wpisywać.

Brakuje też możliwości przeszukania swoich i nie tylko swoich postów w kolejności chronologicznej.

Powinna tak działać funkcja zobacz posty, gdy się kliknie w konkretny nick rozwija się menu. Wpisy są chronologicznie okazane.

• 4 weeks później...