mnowak355 06.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 WitamPotwierdzam opinie niektórych kolegów. Podoba mi się średnio ale pewnie się w końcu przyzwyczaimy. Rozbicie tematów chyba prawidłowe za to własne konto tak "rozbudowane" że jako nie geniusz komputerowy w ogóle dla mnie bezużyteczne.Pytanie jak w temacie: czy można ustawić sobie jakoś wejście do zakładki "zobacz swoje posty". Pozdrawiam Będę wdzięczny za odpowiedź.Na razie żeby to zobaczyć wchodzę w swój profil, w tematy i więcej. a chciałbym prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 06.04.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A cha i jeszcze jedno. Wydaje mi się że zniknęły mi tematy zaznaczone w których nie brałem udziału a jedynie je zaznaczyłem, jak je znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.04.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) ...kliknij swoją nazwę użytkownika nad awatarem czyli mnowak355 i rozwinie się menu... tam masz parę opcji m.in. pokaż posty e-mail czy PW. Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Rom-Kon literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ale rozumiem, że funkcja "zobacz swoje posty" nie jest już dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 06.04.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No właśnie jak dla mnie najlepiej by było, jakby gdzieś ta funkcja jednak była dostępna, bo ja bardzo często z tego korzystałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ludzie czy wy czytacie to co Rom-kon pisze ? Przecież jest dostępna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 06.04.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No przepraszam, ale ta opcja, o której pisze Rom-Kon nie działa tak jak stare "Pokaż moje posty". Przynajmniej nie w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 06.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ludzie czy wy czytacie to co Rom-kon pisze ? Przecież jest dostępna ! czytamy, czytamy ino że nie mamy wszystkich funkcji dostępnych...albo inaczej:mamy, tylko że nie działają tak jak powinny:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A to przepraszam . Ale czemu nie piszecie , że działa, tylko nie ma starych . Zrozumiałem że wcale nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Na górze strony jest pasek "osobisty" - wszystko poza 'Witaj' jest klikalneWitaj, | nick usera | Wiadomości | Twój profil | Twoje posty | Ustawienia | Wyloguj sięNiestety - są błędy:- u mnie, po serii wiadomości napisanych teraz (pod nowym skryptem), jest ponad trzyletnia dziura i reszta postów od grudnia 2006 w dół- lista stron wydłuża się w miarę klikania - nie ma tak jak w innych tematach przejścia do "Ostatni"- użycie strzałki pod wynikami (tej przy "Strona 3 z 14") i "Przejdź do strony" kończy się przejściem na stronę wyszukiwarki- sprawdziłem na przykładzie postów 'Redakcji' - to samo, dziura do "06-12-2006" Plusem jest to, że najeżdżając na tytuł widać początek napisanego postuto jednak nijak się ma do możliwości starej wyszukiwarki i zwracania przez nią wyników w postaci postów wraz z możliwością czytania ich już w wynikach Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem, jak jest u innych, ale u mnie w "Twoje posty" ostatni z obecnie wyświetlanych jest "Posted by ponury63, Wczoraj 18:58" a jednak trochę dziś naklikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie wiem, jak jest u innych, ale u mnie w "Twoje posty" ostatni z obecnie wyświetlanych jest "Posted by ponury63, Wczoraj 18:58" a jednak trochę dziś naklikałem U mnie też tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.04.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Do d. to jest - nie dosc ze wg tej opcji napisalam 9 postow ever, to jeszcze to jest w formie listy postow, a nie listy tematow jak kiedys - co bylo bardo wygodne, bo od razu widac w ktorych tematach w jakich sie udzielam ktos napisal cos nowego. To chyba najbardziej mi przeszkadza w nowej odslonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ludzie czy wy czytacie to co Rom-kon pisze ? Przecież jest dostępna ! Dostępna jest lista postów, a nie lista tematów w których zabierało się głos. My potrzebujemy listy TEMATÓW. I to w formie chronologicznej, jak poprzednio było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 My potrzebujemy listy TEMATÓW. I to w formie chronologicznej, jak poprzednio było. Tak działa subskrypcja tematów. Każdy temat w którym zabiera się głos trafia na listę subskrypcji. Co lepsze można na nią wpisać tematy w których się nie zabierało głosu a także w każdej chwili wypisać z każdego tematu jeśli przestał nas interesować. Można też skatalogować subskrybowane tematy. Moim zdaniem to dużo lepsza funkcja niż stare pokaż swoje posty. Jeden minus - nie mamy subskrypcji tematów ze starego forum. Trzeba się trochę naklikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 11.04.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dostępna jest lista postów, a nie lista tematów w których zabierało się głos. My potrzebujemy listy TEMATÓW. I to w formie chronologicznej, jak poprzednio było. dokładnie o to mi chodziło. Lista tematów w których zabierało się głos z opcją w której odpowiedzi na tematy były zaznaczone i podciągane do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.04.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Tak działa subskrypcja tematów. Każdy temat w którym zabiera się głos trafia na listę subskrypcji. Co lepsze można na nią wpisać tematy w których się nie zabierało głosu a także w każdej chwili wypisać z każdego tematu jeśli przestał nas interesować. Można też skatalogować subskrybowane tematy. Moim zdaniem to dużo lepsza funkcja niż stare pokaż swoje posty. Jeden minus - nie mamy subskrypcji tematów ze starego forum. Trzeba się trochę naklikać. W starym Forum zabierałem głos w prawie 1600 tematach . W tej chwili nawet odszukanie ich jest problemem. Brakuje też możliwości przeszukania swoich i nie tylko swoich postów w kolejności chronologicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 W starym Forum zabierałem głos w prawie 1600 tematach . W tej chwili nawet odszukanie ich jest problemem. Z drugiej strony nawet mi to trochę na rękę. Inaczej musiałbym wypisywać się z ponad 1000 wątków. Staram się śledzić forum i na bieżąco podłączać co ciekawsze tematy. Fajnie, że nie trzeba się wpisywać. Brakuje też możliwości przeszukania swoich i nie tylko swoich postów w kolejności chronologicznej. Powinna tak działać funkcja zobacz posty, gdy się kliknie w konkretny nick rozwija się menu. Wpisy są chronologicznie okazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 17.04.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Napiszcie mi jeszcze proszę gdzie teraz znaleźć te "buźki" które dodaje się do tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.05.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Mam jeszcze jedno pytanie - jak najszybciej dostajecie się do "Subskrypcji" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts