uanka 06.04.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zadaję pytanie na tym forum, bo potrzeba mi właśnie życiowej porady. Mój mąż jest właścicielem domu, w którym obecnie mieszkamy. Chcielibyśmy zbudować na naszym podwórku drugi dom,ale ponieważ działka ma tylko 20 m szerokości dom musiałby być usytuowany za starym. Starego nie chcielibyśmy póki co zburzyć, więc byłyby 2 domy. Pomijając kwestie formalne: czy można? proszę Was o opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 06.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Można tak sąsiad planuje wybudować 3 domy na jednej działce zaraz za sobą dla siebie i dwójki swoich dzieci , wszystko można zrobić tylko jest proste pytanie czy będzie to praktyczne. 20 metrów długości czy szerokości??? Bo jesli zaraz za nim to chyba długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Sprawdź warunki zabudowy, wszystko bedzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uanka 07.04.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Działka jest szeroka na 20 m,ale długa.Gdyby dało się pobudować dom obok nie byłoby tematu. Chcemy go pobudować za obecnym i stąd moje wątpliwości. Wiecie jesteśmy z mężem bardzo związani z obecnym miejscem zamieszkania nie tylko emocjonalnie ale i różnymi innymi zależnościami,o których pisać tu nie chcę. To jedna sprawa.Druga jest finansowa - za cenę działki mamy kawał zbudowanego domu. Obecnego domu nie chcemy burzyć,gdyż będą w nim mieszkać teściowie. Potrzebuję Waszych opinii - budowalibyście się w ten sposób,czy raczej czekalibyście jeszcze z budową odkładając kaskę na odrębną działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts