ja14 06.04.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Myślę, że warto poczytać!http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=10857&st=0&p=85962entry85962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 06.04.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tu coś lepszego jeszcze : http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=10771&view=findpost&p=85972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 06.04.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rzeczywistość jest krucha, co nie? Redakcjo Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Hmmmmmm..... no jak Ci tam tak dobrze, to po jakiego groma tu ferment siejesz? Na zlecenie czy jak? Płacą Ci za reklamę innego forum? Nadgorliwość to jednak paskudna rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 06.04.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To w ramach wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 06.04.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 I banner na górze się zmienił.Dobrze, dobrze, poczekajmy, poczekajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 jak to było z tą warszawką do dupy włażącą ??? hęęęęęęęęęęęęe a tak tak sobie głośno myślę .... na tamtym forum jak zwykle standardowo widzę sępy sie zleciały na wewontek zlotowy ... normalka .... a , i jeden coś bredzi o zarabianiu ... hm .... nie wiem ... tu to chyba Redakcja zarabia i fachowi doradcy może .... ale to normalne chyba ... nikt przeciez nie pracuje charytatywnie ... w każdym razie standart .... niczego innego sie nie spodziewałam oprócz włażenia Warszawki bez mydła Redakcji tamtego forum .... ale to na szczęście już poza mną.... no to chyba uczeń przerósł mistrza mysza ... widziałeś? http://forum.budujemydom.pl/index.php?showtopic=10857 minęło 10 minut , a Ty masz o co prosiłeś .... to tak jak ja prosiłam o hyde park ... mówisz - masz ... szczęka mi opada nieustannie , że jednak się da ... to jest nie do wiary ..... naprawdę .... naprawdę brak mi jest słów ..... co rzadko mi się zdarza .... słowo dziękuję nie odda pozytywnego tego szoku w jakim teraz się znajduję ... jestem pod ogromnym wrażeniem .... i .... bardzo dziękuję .... ja już o tym pisałam .... też byłam zszokowana .... teraz uczucie które towarzyszy rozmyślaniom w tym temacie to - szacunek i wdzięczność dla Redakcji tego forum ... i żeby nie było - wcale sie nie ślizgam - po prostu mam porównanie i widzę różnicę .... jak Ty , bajbaga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 06.04.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 haha i kto tu komu bez mydła włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wzruszyłam się. Nie narzekam na dialog z redakcją TEGO Forum. Ale może dlatego, że oni pracują, a Forumowicze (niektórzy ) im po prostu pomagają - nie zawsze w świetle reflektorów i przy akompaniamencie mlaskania ... Cóż .... Niektórym się wydaje, że "nikt nie pracuje charytatywnie" - a życie pokazuje, że jednak, pracuje ..i świetnie się z tym czuje I jeszcze mu za to ładnie podziękują i nawet słuchają Gupio strasznie... Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.01.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Wzruszyłam się. Nie narzekam na dialog z redakcją TEGO Forum. Ale może dlatego, że oni pracują, a Forumowicze (niektórzy ) im po prostu pomagają - nie zawsze w świetle reflektorów i przy akompaniamencie mlaskania ... Cóż .... Niektórym się wydaje, że "nikt nie pracuje charytatywnie" - a życie pokazuje, że jednak, pracuje ..i świetnie się z tym czuje I jeszcze mu za to ładnie podziękują i nawet słuchają Gupio strasznie... Pozdrówki Przeczytalem tylko to , a juz mi się podoba . .... popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.01.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Bardzo Ci się nudziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpiwowarczyk 22.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Archeolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts