BeataSlawek 18.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) "Cennik detaliczny jest jeden obowiązujący w całej Europie. Spytaj się naszego rządu dlaczego mamy stawkę VAT 23% podczas gdy w Niemczech wynosi ona 19%." Dlaczego caly czas to robisz prownywalem cene z 8% VAT i 19% Vat i wyszla na korzysc 19% VAT. Wiec tak naprawde kolejne % ktos na nas zarabia. Dal mnie kominek to nie sprawa zycia i smierci to kolejny etap w drodze do celu jakim jest ukonczony, dobrze zrobiony i za rozsadne pieniadze dom. To forum okresla sie jako forum budujacych dla budujacych a stalo sie miejcem taniego marketingu dla niektorych firm ktore strzega swego "rejonu" czytaj dzialu jak twierdzy kazdemu nowemu ciezko sie tutaj wcisnac a zwykly uzytkownik nie moze swobodnie wymienic doswiadczen bo zostanie za moment potraktowany z gory przez znawcow tematu. Moje hobby to elektronika i musze pwiedziec,ze jest w Polsce swietne forum o tym zagadnieniu, gdzie naprawde mozna znalesc merytoryczna pomoc i rozwijac swoja wiedze. Masz tutaj forest ciekawy temat zalozony aby pomoc zwyklym zjadaczom chleba wiec sie troche dziwie ze zamiast zwracac do Asiz w tonie wyrazajacym chec pomocy, sugerujesz ze ma to wszystko zrabane. P.S. Sa wyjatki i na tym forum jednoczesnie zadaje pytania w dziale zabudowa poddasza, wchodzic do tego dzialu to czysta przyjemnosc, duza zyczliwosc i merytoryczna pomoc, dzieki nim zaoszczedzilem pare tysiecy, dziekuje i pozdrawiam jesli czytaja. Edytowane 18 Marca 2013 przez Beata&Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 18.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam.Myślę że jednak pomogłem w kwestii wyboru ... jeżeli nie Asiz to wielu innym Forumowiczom ...A przynajmniej dałem wiele do myślenia w tym temacie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 18.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 To prawda. Napisałem nawet ostatnio Wodzowi, że być w jego wątku to czysta przyjemność. Po temacie kominkowym mam porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 18.03.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam. A nie zastanawialiście się skąd się to bierze ...? Porównajcie ile w wątku kominkowym jest tematów tyczących się porady "przed faktem" a ile tzw. "ratunkowych" - tyczących się spartolonych już kominków. Dopóki będzie trwało w naszym społeczeństwie przekonanie że kominek jest najtańszym źródłem ciepła, nie wymagającym żadnej wiedzy fachowej i może go zrobić niemal każdy, dopóty "magicy" i "handlowcy" wpadający od czasu do czasu w tę część FM, ze swoimi "prawdami objawionymi" będą mieli zawsze większy posłuch i poklask niż osoby, które mogą faktycznie coś konkretnego powiedzieć w tym temacie... Magię ognia zabija pięniądz ... a raczej jego brak ... a przecież wcale nie jest on (kominek) obowiązkowym sprzętem muszącym się znaleźć na wyposażeniu każdego domu ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 18.03.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 @Forest-Natura: a moglbys odniesc sie do tego co napisalam wczesniej i podac mi powody dla ktorych uwazasz ze Sparhterm jest lepszy od Piazzetty? No i co to w ogole w Twoim mniemaniu znaczy lepszy? Czy to taki ktory ma wiecej dostepnych punktow serwisowych? Czy to taki ktory sprzedaje sie w wiekszej ilosci? Czy moze ciezszy to znaczy lepszy? Dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 18.03.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Tak zupelnie z ciekawosci zrobilam sobie eksperyment: w stronke http://www.google.de wpisalam haslo: spartherm. Ilosc znalezionych hasel: 673 tysiace. Podobnie w google.it wpisalam piazzetta camini. Tym razem ilosc znalezionych hasel to liczba 2440 tysiecy.... hmmm.... widocznie uzytkownicy Piazzetty maja z nia 4 razy wiecej problemow skoro tyle wyszukanych rezultatow.... tak, to na pewno musi byc to.... albo piazzetta robi wielki marketing w sieci zeby naklonic naiwnych klientow do kupna kominka tej firmy.... Taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 18.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 "Cennik detaliczny jest jeden obowiązujący w całej Europie. Spytaj się naszego rządu dlaczego mamy stawkę VAT 23% podczas gdy w Niemczech wynosi ona 19%." Dlaczego caly czas to robisz prownywalem cene z 8% VAT i 19% Vat i wyszla na korzysc 19% VAT. Wiec tak naprawde kolejne % ktos na nas zarabia. Dal mnie kominek to nie sprawa zycia i smierci to kolejny etap w drodze do celu jakim jest ukonczony, dobrze zrobiony i za rozsadne pieniadze dom. To forum okresla sie jako forum budujacych dla budujacych a stalo sie miejcem taniego marketingu dla niektorych firm ktore strzega swego "rejonu" czytaj dzialu jak twierdzy kazdemu nowemu ciezko sie tutaj wcisnac a zwykly uzytkownik nie moze swobodnie wymienic doswiadczen bo zostanie za moment potraktowany z gory przez znawcow tematu. Moje hobby to elektronika i musze pwiedziec,ze jest w Polsce swietne forum o tym zagadnieniu, gdzie naprawde mozna znalesc merytoryczna pomoc i rozwijac swoja wiedze. Masz tutaj forest ciekawy temat zalozony aby pomoc zwyklym zjadaczom chleba wiec sie troche dziwie ze zamiast zwracac do Asiz w tonie wyrazajacym chec pomocy, sugerujesz ze ma to wszystko zrabane. P.S. Sa wyjatki i na tym forum jednoczesnie zadaje pytania w dziale zabudowa poddasza, wchodzic do tego dzialu to czysta przyjemnosc, duza zyczliwosc i merytoryczna pomoc, dzieki nim zaoszczedzilem pare tysiecy, dziekuje i pozdrawiam jesli czytaja. . Skrzętnie skorzystałeś z wiedzy tego forum o kominach, by potem "jechać" po ludziach, którzy Ci to umożliwili. Nie wiem, czy inne forum zawiera takie informacje. Nie czytuje innych forów, bo nie mam na to czasu. Tu wdepnąłem i nie mogę się wyleczyć z nałogu . Kto wie czy nie zaoszczędzisz więcej niż parę tysięcy, jeśli otworzysz umysł i dostrzeżesz coś poza "dutkami" w tym dziale. Jesteś na dobrej drodze by nie spalić domu wskutek niedoczytania danych technicznych komina który zbudowałeś. Raczej braku wiedzy o możliwościach produkcji przez wkład kominkowy gorących gazów do tego komina wpuszczanych. W sumie na jedno wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 18.03.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Tak zupelnie z ciekawosci zrobilam sobie eksperyment: w stronke www.google.de wpisalam haslo: spartherm. Ilosc znalezionych hasel: 673 tysiace. Podobnie w google.it wpisalam piazzetta camini. Tym razem ilosc znalezionych hasel to liczba 2440 tysiecy.... hmmm.... widocznie uzytkownicy Piazzetty maja z nia 4 razy wiecej problemow skoro tyle wyszukanych rezultatow.... tak, to na pewno musi byc to.... albo piazzetta robi wielki marketing w sieci zeby naklonic naiwnych klientow do kupna kominka tej firmy.... Taka ciekawostka Brunner podobno lepszy od Spartherma. Sam przedstawiciel Piazzetty chyba tak to określił. Co z tego, jak Brunner robi fochy przy serwisie?! Jak będzie z Piazzettą? Pożyjemy zobaczymy. Brunnerem przestałem handlować...Taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiz 18.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 hihihihi... skoro Brunner lepszy od Spartherma to sie w ogole dziwie ze serwis potrzebny Moze po prostu uczciwie jest powiedziec: Piazzetta? hmmm.... nie znam, nie wypowiadam sie. Moze dobra, moze nie... Sprawdzimy - tak jak napisalam: wyglada swietnie - a jak sie spisze to zobaczymy. Wazne jest tez ze ja nie planuje w nim palic 24 godziny na dobe i ogrzewac mieszkania. 2 - 3 razy w tygodniu w chlodne wieczory i dla magicznej atmosfery To ja na tym zakoncze moj udzial w dyskusji. Jak ktos jest zainteresowany jak kominek sie bedzie sprawowal to prosze o zapytania na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 18.03.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 . Skrzętnie skorzystałeś z wiedzy tego forum o kominach, by potem "jechać" po ludziach, którzy Ci to umożliwili. Nie wiem, czy inne forum zawiera takie informacje. Nie czytuje innych forów, bo nie mam na to czasu. Tu wdepnąłem i nie mogę się wyleczyć z nałogu . Kto wie czy nie zaoszczędzisz więcej niż parę tysięcy, jeśli otworzysz umysł i dostrzeżesz coś poza "dutkami" w tym dziale. Jesteś na dobrej drodze by nie spalić domu wskutek niedoczytania danych technicznych komina który zbudowałeś. Raczej braku wiedzy o możliwościach produkcji przez wkład kominkowy gorących gazów do tego komina wpuszczanych. W sumie na jedno wychodzi. Zostałem na szybko zlustrowany , tak przyznam przeczytałem o kominach od dechy do dechy, planuje założenie jakiegoś czujnika i kontrolę tej temperatury. Ale o temacie wiem nie z forum Po nikim nie jadę to po mnie jadą bo zapytałem cholera dlaczego to takie drogie? Czy jest coś złego w tym pytaniu? Czy możecie napisać z czystym sumieniem, że aktywnośc na tym forum nie daje wymiernych korzyści dla biznesu? Różnica jest taka, że tutaj ktoś napisze kominy pekają na skutek złego montażu i złych montażystów i kropka, nigdzie nie ma informacji na co zwrócić uwage w trakcie montażu aby uniknąć kłopotów w razie natrafienia na nie uczciwą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 18.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aż łezka się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 18.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zostałem na szybko zlustrowany , tak przyznam przeczytałem o kominach od dechy do dechy, planuje założenie jakiegoś czujnika i kontrolę tej temperatury. Ale o temacie wiem nie z forum Po nikim nie jadę to po mnie jadą bo zapytałem cholera dlaczego to takie drogie? Czy jest coś złego w tym pytaniu? Czy możecie napisać z czystym sumieniem, że aktywnośc na tym forum nie daje wymiernych korzyści dla biznesu? Różnica jest taka, że tutaj ktoś napisze kominy pekają na skutek złego montażu i złych montażystów i kropka, nigdzie nie ma informacji na co zwrócić uwage w trakcie montażu aby uniknąć kłopotów w razie natrafienia na nie uczciwą ekipę. Załóż płatny profil to się przekonasz jakie są korzyści. Informacje na co zwrócić uwagę przy montażu komina znajdziesz w instrukcji montażu. Kominy pękają zarówno wskutek złego montażu, jak i temperatury wyższej niż określona w karcie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilM 21.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Widzę że celem tego forum nie jest pomoc przyszłym użytkownikom kominków, przedstawienie im alternatyw, wyrażanie opini lecz wręcz przeciwnie. Koledzy którzy wykupili profile płatne w samych superlatywach opisuja produkty które sprzedają, jednocześnie gasząc wszystkich którzy chca kupić bądź juz kupili cos innego, i na siłe starają się udowodnić im że źle wybrali i że pożałują )) groteska Ja sprzedaję spartherma i to spartherm jest najlepszy i koniec! heh Nie nie.. ja nie zamierzam iś tą drogą którą Wy obraliście PIazzetta istnieje od ponad 60 lat posiada liczne patenty i rozwiązania w ofercie. Mam w ofercie i Spartherma i Brunnera a dlaczego ich nie sprzedaje nie napiszę bo nie chcę tutaj nikomu robić anty reklamy. Np. zróbcie testy i pomiary i wyciągnijcie różnice między szamotami/ceramiką Piazzetty i Spartherma to tyle. Dla zainteresowanych : Piazzetta posiada certyfikaty DIN PLUS i VKF. Co do serii MA z Piazzetty jest to seria która ma zagwarantować klientowi wysokiej jakości produkt w dobrej cenie - doskonale każdy wie jakie nakłady pochłania budowa domu. Mało kogo stać dzisiaj na budowę domu bez pilnowania portfela- takie czasy -- liczy sie każda złotówka. Jest też seria ME w cenach podobnych do sparthermowych i nie boję się postawić go obok jakiegokolwiek spartherma i analizowac który lepszy. Seria ME to najwyższa jakość stylistyki i materiałów uzytych do produkcji. Udowodnię Jestem pewien że Pani Asiz (Asia?) będzie zadowolona przez dłuuugie lata i za kilka lat pewnie tutaj też się wypowie. Wiem też kto u niej montował wkład i mogę przyznać że to bardzo dobra i godna polecenia firma. I widzę że z Pani bardzo twarda kobietka i nie daje sobie Pani w kaszę dmuchać tak trzymać Pozdrawiam Droga wszystkowiedząca elita przypominam temat postu " Tanszy odpowiednik Spartherm Varia 2Rh" Proszę się wypowiadać w temacie i nie offtopować. Zakończmy to błędne koło Umówmy się że spartherm jest The best xD i zakończmy to koło nienawiści i plucia jadem na inne firmy... W poniedziałek obiecane jakiś czas temu filmy serii MA a po świetach prezentuję serię ME Edytowane 21 Marca 2013 przez KamilM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qazimodo 21.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czekamy niecierpliwie. Ja już od miesiąca szukam odpowiedniego dla siebie "narożnego potwora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedronx 21.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czekamy też niecierpliwie na obiecane kiedyś fotki i filmikipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Widzę że celem tego forum nie jest pomoc przyszłym użytkownikom kominków, przedstawienie im alternatyw, wyrażanie opini lecz wręcz przeciwnie. Koledzy którzy wykupili profile płatne w samych superlatywach opisuja produkty które sprzedają, jednocześnie gasząc wszystkich którzy chca kupić bądź juz kupili cos innego, i na siłe starają się udowodnić im że źle wybrali i że pożałują )) groteska Ja sprzedaję spartherma i to spartherm jest najlepszy i koniec! heh Nie nie.. ja nie zamierzam iś tą drogą którą Wy obraliście PIazzetta istnieje od ponad 60 lat posiada liczne patenty i rozwiązania w ofercie. Mam w ofercie i Spartherma i Brunnera a dlaczego ich nie sprzedaje nie napiszę bo nie chcę tutaj nikomu robić anty reklamy. Np. zróbcie testy i pomiary i wyciągnijcie różnice między szamotami/ceramiką Piazzetty i Spartherma to tyle. Dla zainteresowanych : Piazzetta posiada certyfikaty DIN PLUS i VKF. Co do serii MA z Piazzetty jest to seria która ma zagwarantować klientowi wysokiej jakości produkt w dobrej cenie - doskonale każdy wie jakie nakłady pochłania budowa domu. Mało kogo stać dzisiaj na budowę domu bez pilnowania portfela- takie czasy -- liczy sie każda złotówka. Jest też seria ME w cenach podobnych do sparthermowych i nie boję się postawić go obok jakiegokolwiek spartherma i analizowac który lepszy. Seria ME to najwyższa jakość stylistyki i materiałów uzytych do produkcji. Udowodnię Jestem pewien że Pani Asiz (Asia?) będzie zadowolona przez dłuuugie lata i za kilka lat pewnie tutaj też się wypowie. Wiem też kto u niej montował wkład i mogę przyznać że to bardzo dobra i godna polecenia firma. I widzę że z Pani bardzo twarda kobietka i nie daje sobie Pani w kaszę dmuchać tak trzymać Pozdrawiam Droga wszystkowiedząca elita przypominam temat postu " Tanszy odpowiednik Spartherm Varia 2Rh" Proszę się wypowiadać w temacie i nie offtopować. Zakończmy to błędne koło Umówmy się że spartherm jest The best xD i zakończmy to koło nienawiści i plucia jadem na inne firmy... W poniedziałek obiecane jakiś czas temu filmy serii MA a po świetach prezentuję serię ME Nie dostrzegam by ktoś tu źle pisał o Piazzettcie. Możesz mi otworzyć oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilM 22.03.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Forest spamujesz i spamujesz a na proste pytania Pani Asiz nie potrafisz odpowiedzieć. Eniu proszę bardzo: Firmy Piazetta ... niecałych 300 sztuk ... Analogicznie ... samochodów firmy Tata, chociaż fajnych bo tanich, mało kto chce kupować ... Na jakiej podstawie porównujesz ? Masz jakąkolwiek wiedzę/ doświadczenie związane z tą firmą? NIE - więc co to ma na celu? nie masz gdzie wyładować frustracji? Jeśli chcesz porównywać na podstawie Aut to proszę bardzo Spartherm Volksvagen Passat świetne niemieckie auto, Piazzetta Peugeot 407 francuski bubel pewnie pomyślisz.. Przebiegi te same TDI a HDI to piekło a niebo w kulturze pracy. W wolkswagenach sypie się turbo w peugeocie nie. Peugeotem w trasę 1500km jedziesz komfortowo i wygodnie zdecydowanie wygodniej niż passatem. No i ostatni przyykład porównaj sobie koszty rozrządów do Peugeota 407 i passata. Tyle Sprzedawcy Piazetty i innych włoskich wyrobów zarabiają procentowo dużo więcej na tych produktach niż sprzedawcy jakiegokolwiek paleniska produkcji niemieckiej ... wiesz dlaczego ? ... bo w zakupie hurtowym mają dużo niższą cenę ... Sprzedawcy piazzetty zarabiają tyle samo co sprzedawcy spartherma - analogicznie spartherma wiecej bo ceny są wyższe więc każdy rabatowy % to wyższa kwota. Nie masz pojęcia o cenach hurtowych Piazzetty więc się nie wypowiadaj. Oświece Cię że rabaty hurtowe producentów są większe w Sparthermie. Nie wnikaj skąd to wiem bo równie dobrze można by zadać pytanie czemu plomba w zębie kosztuje 150 zł ... a serwis gwarancyjny nowego samochodu potrafi kosztować i ze 3 tys. zł ... plombę Pan dentysta robi w 20 minut a wymiana oleju i paru pierdół w aucie zajmuje 2 - 3 godzinki w ASO ... Skąd wiesz ile trwa proces produkcji Piazzetty? nie rozśmieszaj mnie Maja z boczną szybą firmy Kratki.pl kosztuje 3000,00 zł brutto ... po co kupować Piazettę kosztującą trzy razy tyle ...? Pokazujesz jak bardzo jesteś zdesperowany porównujac piazzettę do kratek.pl . To nie wina Piazzetty że sprzedajesz 3 sparthermy/2lata Proszę... daj sobie spokój bo robisz z siebie.. Asiz dała za Piazettę 9 tys. zł. Za tożsamą Varię firmy Spartherm musiała by dać 11 tys (z montażem). Oszczędność rzędu 2 tys. zł za to że ma się niszowy produkt na polskim rynku, którego obecność jest warunkowana chęcią i możliwościami zakupowymi jednej firmy, która je sprowadza. Asiz mieszka w Trójmieście, serwis wkładu mieści się w Łodzi A dlaczego miała przepłacać 2000? O serwis się nie martw. Przypilnuj swoich serwisów bo podobno ostatnio pewna firma robi wszystkie serwisy mimo że ich "konkurencja montowała wkłady" Życie pokaże ... po 2-3 latach użytkowania prowadnice mechanizmu podnoszenia szyby do góry przestaną tak pięknie "chodzić", za kolejne 2-3 do wymiany trafi się jakieś łożysko na rolce, linka naciągu będzie do regulacji lub skrócenia ... to takie same rzeczy jak wymiana klocków hamulcowych i oleju w samochodzie. Wtedy okaże się czy lepiej było kupić coś dużo tańszego i otwieranego tylko na bok, czy też dołożyć trochę i zafundować sobie rzecz sprawdzoną w zakupie i serwisie za te 2 tysiące więcej. NOSTRADAMUSA mamy na forum juz przewidział co sie będzie działo... desperacja nie zna granic Drodzy forumowiczę następną moją aktywnością będzie udostępnienie materiałów na temat Piazzetty. Mamy dużo pracy i nie mogę zbyt dużo czasu poświęcać forum. Gdybym sprzedawał 3 wkłady na 2 lata to mógłbym tutaj działac i atakować hehe dużo uśmiechu przynosi mi czytanie wpisów szanownego Forest. Pozdrawiam Pana gorąco życzę miłego dnia i proszę się nie denerwować:] DO zobaczenia! Edytowane 22 Marca 2013 przez KamilM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 22.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 jak to ? eniu = forest ? z tego co mi wiadomo z plotek, eniu jest w jakis sposób spokrewniony z Piotrem Baturą , a Forest z Salonem #, ale jesli oni razem we czwórkę to jedność, to ja idę się leczyć a na poważnie... wrzuc juz te filmy, bo chyba kazdy jest ciekaw, mam tylko nadzieję, ze to nie będzie reklamówka, tylko rzeczywiste nagranie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 23.03.2013 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Witam. Kamilu drogi ... ależ Ty walczysz ... jak przysłowiowy lew ... Taki pracownik jak Ty to prawdziwy skarb i szczerze "zazdraszczam" firmie, którą reprezentujesz. Ale dużo prościej było by gdyby Twoje szefostwo szarpnęło się na płatny profil dla Ciebie ... wtedy swobodniej byś mógł pisać zarówno o firmie Piazzetta, jak i o Suprze, Devill'u, Ortal'u ... no ... Nordica to już nie jest chyba marketingowo dobry pomysł bo jest jej na rynku tyle co psów na Ukrainie .... A tak już całkiem na marginesie ... szkoda że nie możesz napisać Forumowiczom że oprócz firm, które wymieniłem (Arysto ... Pama ... Adbar ... Kom-Bet ... Hajduk ... Robi-Ren ... Unico ...), dużo tańszą alternatywą dla rzeczonego "przysłowiowego" S., jest jeszcze co najmniej kilkanaście innych ... A taki MCZ na ten przykład ... też dobry, też włoski ... ups ... rozumiem ... faux-pas było by ... Pamiętaj że łatwo być hipokrytą pisząc o kimś że nie jest obiektywny w swoich wypowiedziach ... Hipokryzja wynika też z pewnej przypadłości, z której szybko leczą się ludzie muszący płacić "zusy" za samych siebie ... Pozdrawiam. Edytowane 23 Marca 2013 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Forest spamujesz i spamujesz a na proste pytania Pani Asiz nie potrafisz odpowiedzieć. Eniu proszę bardzo: Na jakiej podstawie porównujesz ? Masz jakąkolwiek wiedzę/ doświadczenie związane z tą firmą? NIE - więc co to ma na celu? nie masz gdzie wyładować frustracji? Jeśli chcesz porównywać na podstawie Aut to proszę bardzo Spartherm Volksvagen Passat świetne niemieckie auto, Piazzetta Peugeot 407 francuski bubel pewnie pomyślisz.. Przebiegi te same TDI a HDI to piekło a niebo w kulturze pracy. W wolkswagenach sypie się turbo w peugeocie nie. Peugeotem w trasę 1500km jedziesz komfortowo i wygodnie zdecydowanie wygodniej niż passatem. No i ostatni przyykład porównaj sobie koszty rozrządów do Peugeota 407 i passata. Tyle Sprzedawcy piazzetty zarabiają tyle samo co sprzedawcy spartherma - analogicznie spartherma wiecej bo ceny są wyższe więc każdy rabatowy % to wyższa kwota. Nie masz pojęcia o cenach hurtowych Piazzetty więc się nie wypowiadaj. Oświece Cię że rabaty hurtowe producentów są większe w Sparthermie. Nie wnikaj skąd to wiem bo Skąd wiesz ile trwa proces produkcji Piazzetty? nie rozśmieszaj mnie Pokazujesz jak bardzo jesteś zdesperowany porównujac piazzettę do kratek.pl . To nie wina Piazzetty że sprzedajesz 3 sparthermy/2lata Proszę... daj sobie spokój bo robisz z siebie.. A dlaczego miała przepłacać 2000? O serwis się nie martw. Przypilnuj swoich serwisów bo podobno ostatnio pewna firma robi wszystkie serwisy mimo że ich "konkurencja montowała wkłady" NOSTRADAMUSA mamy na forum juz przewidział co sie będzie działo... desperacja nie zna granic Drodzy forumowiczę następną moją aktywnością będzie udostępnienie materiałów na temat Piazzetty. Mamy dużo pracy i nie mogę zbyt dużo czasu poświęcać forum. Gdybym sprzedawał 3 wkłady na 2 lata to mógłbym tutaj działac i atakować hehe dużo uśmiechu przynosi mi czytanie wpisów szanownego Forest. Pozdrawiam Pana gorąco życzę miłego dnia i proszę się nie denerwować:] DO zobaczenia! Powiadam ci ...nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts