czysta_radość 06.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam:)Jaki rodzaj - shaggy, akryl? Czy są jakieś dywaniki o "lepszych" właściwościach nadających się do kuchni? Chodzi mi o dywanik na płytki, jako element ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 06.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 mieliśmy różne dywaniki w kuchni i efekt był taki, że zawsze były brudne Małe dziecko+dużo gotowania=żadnych dywaników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czysta_radość 06.04.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ciekawe równanie... hehe my jeszcze nie mamy dzieci i w kuchni, a właściwie aneksie kuchennym gotuję ja i w miarę czysto mi to wychodzi i stąd ten mój pomysł z dywanikiem... A może ktoś ma pozytywne doświadczenia z dywanikiem w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja nigdy nie miałam dywanika w kuchni i chyba w ogóle nie pomyślałabym o nim w tym pomieszczeniu. Zresztą w ogóle raczej unikam dywanów. Są tylko w dziecinnych pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 07.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja mam dywaniki kupione w Jysku http://www.jysk.pl/210/242/243/5880900/a/catalog koszt niewielki jak się zabrudzą to wrzucam do pralki, jak się zniszczą to nieszkoda wyrzucić. Dodam, że mam w kolorze kremowym i wbrew obawom nie brudzą się tak bardzo a gotuję i po domu biega mały zbój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ja też nigdy nie miałam dywanika w kuchni. To po to daje się płytki w kuchni, żeby łatwo utrzymywać czystość, a nie przykrywać je jakimiś dywanikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Co do dywanika w kuchni jestem na NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.04.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Mając w kuchni dywanik trochę obawiałabym się o swoje bezpieczeństwo.Nie raz zdarzyło mi się podbiec do kuchenki.Można chyba wtedy nieźle gruchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts