leszeq 06.04.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Ludzie!!!Od kilku dni obserwuję wasze wypowiedzi na temat nowego forum - nie rozumiem was..!Zamiast zająć się merytoryczną formą, którą przekazuje to forum, Wy nie zajmujecie się niczym innym, poza krytykowaniem tego co zostało zrobione w celu zwiększania jego możliwości!Wzywam tutaj niekonserwatywnych forumowiczów do umieszczania wpisów na temat zalet nowego forum!!! Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez leszeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 jak zalety przeskoczą niedoskonałości, to się wpisze, czemu nie http://img692.imageshack.us/img692/593/icontwistedn.gif a biadolić mus nawetbo informatycy, to nie użytkownicy i nie wiedzą, czego nam do szczęścia trzeba http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/standart/derisive.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zgadzam się z tym co napisałeś. Nie będe wymiał zalet bo ich do końca nie znam, ale to co ludzie wypisują to normalnie rece opadaja. Na forum budowlanym podobno dorośli samodzilni inwestorzy płaczą za emotikonami mniej wiecej tak jak moja 5 letnia córka za lalką. No cóż myslałem ze tu ludzie zaglądaja po informacje a nie po kolorowe buźki. Jakieś zbiorowe przenoszenie się na inne fora jakieś wklejanie tu jak to ich tam traktują "miło" a jak tu na Fm jest bee, mam wrażenie ze cofnołem sie gdzieś do przedszkola, no może początek podstawówki. Czekam na jakieś zbiorowe samobójstwo w ramach protestu. Dajmy troche czasu Redakcji, widać ze porpawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 edytor tekstu z poprawiaczką emotki idz do strony tworzenie grup (prawie jak czat ) blokowanie sępów (to nie moje) szybkie wyszukiwanie użytkowników wklejanie zdjęć prosto z kompa bogate ustawienia profili tyle odkryłam, pewnie jeszcze trochę znajdę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 I będzie lepiej. Wiem,że ćwiczą na bazach tu i tam. I dlatego NIE BĘDZIE HULAĆ, bo jak się łaczy bazy, grzebie w kodzie to nie będzie. Ale jak skończą to będzie niezła jazda :) Zamiast biadolenia proponuję ZRZUTY Z EKRANU tam, gdzie znajdziecie błedy. Razem lepiej to przetestujemy niż 10 informatyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Też jestem za tym, aby wreszcie przestać biadolić, bo już sie tego czytać nie chce. Jak ktoś ma problemy, czy uwagi, to niech napisze jasno o co chodzi, a nie jakiś szantaż, że odchodzi, że sie żegna i takie tam. Zmiany zawsze bywają trudne. Czy szkoły, koloru włosów, męża, czy wyglądu forum. Naukę nowych funkcji trzeba moim zdaniem potraktowac jako wyzwanie, a wtedy będzie cieszyć. Jeśli się potraktuje jak zło konieczne, to tylko biadolenie zostanie. Też niewiele rozumiem z tego, co mówią informatycy, ale postanowiłam, że się wciągnę, bo nie zamierzam się stąd ruszać, bo to moje forum i już. ps. a emotki są niezbędne, jakby ktoś miał jeszcze jakieś wąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ważne som, się robiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zaczynam się przyzwyczajać i na pewno przydatną funkcją jest możliwość wklejania zdjęć z kompa ... tylko, czy Wam też wychodzą wtedy miniaturki??? Najważniejsze, że Stare Ryje zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Najważniejsze, że Stare Ryje zostają no to , to :lol2::lol2: i konie a teraz mówić mi i to juz, jak się cytuje selektywnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 06.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No i już przyspieszyło!!!!!!! Jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a co to znaczy "selektywnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a to takie na wyrywki trochę od tego, trochę od tamtego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No i już przyspieszyło!!!!!!! Jest lepiej. a to takie na wyrywki trochę od tego, trochę od tamtego.... no to , to :lol2::lol2: i konie a teraz mówić mi i to juz, jak się cytuje selektywnie ? Sprawdzałam tylko. O to chodzi? Klika sie na okienko multicytat pod postem i zaznacza kilka wypowiedzi. Zobaczymy, czy wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Multicytat jest cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No i już przyspieszyło!!!!!!! Jest lepiej. a co to znaczy "selektywnie"? a to takie na wyrywki trochę od tego, trochę od tamtego.... o właśnie i już mi się gęba cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 06.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja tam nie biadolę, bo fajne jest no i uczę sie go powolutku a możecie mi Misie Kochane wyjaśnić co oznaczają te gwiazdki przy niektórych tematach? może ktoś wie i będzie uprzejmy mnie oświcić w temacie, bo jak sama zacznę szukać wyjasnień, to znów się zawieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 06.04.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Sami widzicie, że zelet jest wiele! Forum jest po to by sobie pomagać, nie po to by krytykowwać ich twórców.Tworzymy to forum po to, aby sobie pomagać, dlatego jesteście Wy; dlatego to forum istnieje... Wasza wiedza i doświadczenie jest bezcenna dla innych! Trwajcie i pomagajcie Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez leszeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja tam nie biadolę, bo fajne jest no i uczę sie go powolutku a możecie mi Misie Kochane wyjaśnić co oznaczają te gwiazdki przy niektórych tematach? może ktoś wie i będzie uprzejmy mnie oświcić w temacie, bo jak sama zacznę szukać wyjasnień, to znów się zawieszę Otwierasz temat - i na górze po prawej masz "Oceń ten temat". Klikasz i oceniasz czy Ci siępodoba czy nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 06.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a to takie na wyrywki trochę od tego, trochę od tamtego.... O to chodzi? Klika sie na okienko multicytat pod postem i zaznacza kilka już przetrenowałam dokładniej powinno być, że zaznacza się okienko multicytat pod KILKOMA WYBRANYMI wypowiedziami a potem wybiera odpowiedz z Cytatem http://img240.imageshack.us/img240/3439/oczkoyt4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 07.04.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki, Nefer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts