DPS 07.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 o właśnie i już mi się gęba cieszy ja tam nie biadolę, bo fajne jest no i uczę sie go powolutku a możecie mi Misie Kochane wyjaśnić co oznaczają te gwiazdki przy niektórych tematach? może ktoś wie i będzie uprzejmy mnie oświcić w temacie, bo jak sama zacznę szukać wyjasnień, to znów się zawieszę już przetrenowałam dokładniej powinno być, że zaznacza się okienko multicytat pod KILKOMA WYBRANYMI wypowiedziami a potem wybiera odpowiedz z Cytatem http://img240.imageshack.us/img240/3439/oczkoyt4.gif Oooo, Ewunia, dziękuję Ci - za nic nie mogłam skumać, jak to działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Aha - ktoś ma jakieś wąty do emotek? Są bossskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki, Nefer! Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 chyba jestem ślepa bo nigdzie nie widzę tego multicytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 POd Twoją wypowiedzią po prawej w rządku : Odpowiedz, Odpowiedz z cytatem i ostatnie : to właśnie multicytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 chyba jestem ślepa bo nigdzie nie widzę tego multicytat pod każdym postem masz ....odpowiedź ....odpowiedź z cytatem ...i kwadracik ....to własnie ten kwadracik to multi cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A teraz : zaznaczasz tę ostatnią ikonkę w wypowiedziach, które chcesz zacytować (pojawi się zaznaczenie obok ikonki) a potem (jak już pozaznaczasz) naciskasz "odpowiedź z cytatem" i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 POd Twoją wypowiedzią po prawej w rządku : Odpowiedz, Odpowiedz z cytatem i ostatnie : to właśnie multicytat. pod każdym postem masz ....odpowiedź ....odpowiedź z cytatem ...i kwadracik ....to własnie ten kwadracik to multi cytat klikasz w niego a potem odp. z cytatem i ....gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 POd Twoją wypowiedzią po prawej w rządku : Odpowiedz, Odpowiedz z cytatem i ostatnie : to właśnie multicytat. pod każdym postem masz ....odpowiedź ....odpowiedź z cytatem ...i kwadracik ....to własnie ten kwadracik to multi cytat i tak widać jak obie z Ew-ką gadamy o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I nawet KUŹWA to samo cytujemy - idę się napić czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I nawet KUŹWA to samo cytujemy - idę się napić czy co ja juz piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 08.04.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 pod każdym postem masz ....odpowiedź ....odpowiedź z cytatem ...i kwadracik ....to własnie ten kwadracik to multi cytat A teraz : zaznaczasz tę ostatnią ikonkę w wypowiedziach, które chcesz zacytować (pojawi się zaznaczenie obok ikonki) a potem (jak już pozaznaczasz) naciskasz "odpowiedź z cytatem" i masz Witam, pozwoliłam sobie zacytować Was, aby wypróbować to cudo... niezwykle przydatne. ...i chociaż niezbyt często udzielam się na forum, to ta nowa jego odsłona bardzo mi się podoba. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 edytor tekstu z poprawiaczką emotki idz do strony tworzenie grup (prawie jak czat ) blokowanie sępów (to nie moje) szybkie wyszukiwanie użytkowników wklejanie zdjęć prosto z kompa bogate ustawienia profili tyle odkryłam, pewnie jeszcze trochę znajdę :yes: no to jeszcze ustawienie tematów,w których pisałam - błyskawicznie mam całą listę mozliwość wywalenia z w/w listy tematów ,które już mnie nie interesują funkcja"do góry" - nie trzeba przewijać "ręcznie "całej strony możliwość druku, juz bez kopiowania do edytorów z każdym dniem forum podoba mi się coraz bardziej - powiedziałąm to ja - malka, co czajnik elektryczny włącza z instrukcją obsługi w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.04.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Sami widzicie, że zelet jest wiele! Forum jest po to by sobie pomagać, nie po to by krytykowwać ich twórców.Tworzymy to forum po to, aby sobie pomagać, dlatego jesteście Wy; dlatego to forum istnieje... Wasza wiedza i doświadczenie jest bezcenna dla innych! Trwajcie i pomagajcie Dziękujemy za ten temat i za tę wypowiedź. Oddaje sedno sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, pozwoliłam sobie zacytować Was, aby wypróbować to cudo... niezwykle przydatne. ...i chociaż niezbyt często udzielam się na forum, to ta nowa jego odsłona bardzo mi się podoba. Pzdr. no to jeszcze ustawienie tematów,w których pisałam - błyskawicznie mam całą listę mozliwość wywalenia z w/w listy tematów ,które już mnie nie interesują funkcja"do góry" - nie trzeba przewijać "ręcznie "całej strony możliwość druku, juz bez kopiowania do edytorów z każdym dniem forum podoba mi się coraz bardziej - powiedziałąm to ja - malka, co czajnik elektryczny włącza z instrukcją obsługi w ręce Dziękujemy za ten temat i za tę wypowiedź. Oddaje sedno sprawy kurka chyba działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 działa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no działa, działa Paty - dasz radę , no kto jak nie Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts