lukiimag 06.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam forumowiczów. Chciałbym Was sie zapytać... z racji że dopiero czekam na decyzję o pozwoleniu na budowę.Jakie dokumenty są mi przekazywane przez Urząd oraz co jest mi oddawane z dokumentów które składałem z wnioskiem PNB...Więc oprócz decyzji otrzymuję... i tu proszę o odpowiedź. Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plewy27 06.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dostajesz decyzje PnB oraz 2 egzemplarze projektu.Zostawiaja sobie 2 egzemplarze projektu oraz decyzje o wylaczeniu z produkcji rolnej.Decyzja jest nieprawomocna - po dwoch tygodniach przychodzisz po pieczatke - klauzule prawomocnosci - i wtedy mozesz kupic i zarejestrowac dziennik budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukiimag 07.04.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki Plewy27. Czyli to wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts