mirela99 06.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 WitamBardzo prosze o poradę, muszę zdecydować bardzo szybko jak chcę mieć ustawione sprzęty w łazience. Łazienka jest 3,5 na 3,5, lecz jest ona na poddaszu (kolankowa 1,20). Nie chcę wanny narożnej (ale chyba najmniej miejsca zajmuje) lecz zwykłą, podłużną. Myślałam o ustawieniu wanny prostopadle do zewnetrznej ściany, tuż nad oknem. Można by wtedy z niej spokojnie korzystać a i powierzchnia byłaby zagospodarowana. Bardzo proszę podpowiedzcie jak u was rozwiązaliście ten problem, może jakiś pomysł macie ? Najgorsze, że muszę jutro dać wieczorem znać fachowcom a ja totalnie nie mam jeszcze koncepcji.W łazience nie będzie prysznica (jest na dole) tylko dwie umywalki, bidet i wc. Myslałam pierwotnie o wannie na środku po prawej od wanny umieściłabym wc i bidet (na równej prostej ścianie) a po przeciwnej stronie (po lewej od wanny) dwie umywalki. Prosze o poradę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 07.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Też miałem dylemat na poddaszu. Zrobiłem murek i od strony okna kibelek i biedet a z drugiej strony ścianki kolosalna wanna okrągła, narożna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.04.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Jasne, już dodaję rzut poddasza. Nastąpiła jednak zmiana i łazienka posiada dwoje drzwi (te drugie nieco niewidoczne znajdują się dokłądnie na przeciwko wejścia do łązienki, nie ma tam schodków jak na projekcie)http://img136.imageshack.us/img136/4391/azienka.png Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts