adam_mk 06.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Jest katastrofa!Mała skrzynka i brak możliwości ściągnięcia zawartości w jednym "klocku" a nie po zaznaczeniu konkretnych.Zabrałbym sobie to, co tam jest i MOŻE odzyskał możliwość komunikowania z ludźmi.Jakby dać tam opcję "zaznacz wszystkie" to reszta jest.Ściągnę i wyczyszczę. JAK mam to zrobić, gdy widzę 50 wiadomości a mam podobno ponad 800? Adam M. Emilka pod wypowiedzą już nie mam...Czemu?A.M. Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jakby dać tam opcję "zaznacz wszystkie" to reszta jest. Ściągnę i wyczyszczę. JAK mam to zrobić, gdy widzę 50 wiadomości a mam podobno ponad 800? Ja mialem 1090 Była tam na górze beleczka z okienkiem do zaptaszkowania, a reszta opisana w tym poście i poniżej: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH&p=4047177&viewfull=1#post4047177 Udostępnianie danych email możesz ustawić w profilu (na górze strony "Ustawienia" i po lewej "Zaawansowane ustawienia") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 06.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A jak można wysłać PW do kogoś kto pisze coś we wontku ? Jest gdzieś taki guzik PW Ponury dziękuję za informacje na temat kasowania wiadomosci pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) A jak można wysłać PW do kogoś kto pisze coś we wontku ? Jest gdzieś taki guzik PW Klikasz raz lewym przyciskiem myszy na jego nick po lewej i z listy wybierasz "Prywatna wiadomość" kliknij by zobaczyć >> Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts