emka79 06.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pytanie jak w temacie. Chodzi o zespolenie z betonowym stropem. Czytalam gdzies, ze mozna zacierac taka wylewke betonowa [piasek+cement+woda] na polsucho, ale ponoc czasami moze ja odparzyc. Jak wiec najlepiej polaczyc cienka szlichte betonowa z betonowym podlozem? Jakis grunt a moze klej? Dziekuje. EMKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 07.04.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przede wszystkim dobrze odkurzyć i zwilżyć wodą poprzednia warstwę (ale nie jestem fachowcem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka79 07.04.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Oczywiscie nalezy maksymalnie oczyscic powierzchnie betonowa. Chodzilo mi raczej czy uzyc czegos np. kleju do plytek, zeby szlichta lepiej sie trzymala. Moze jeszcze ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka79 08.04.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Moze jadnak ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts