EDZIA 26.04.2002 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2002 Mam na imię Ewa, urodziłam sie i wychowałam na wsi wśród łąk, lasów i pól /te pola szczególnie w czasie żniw hartowały mój charakter/ od kilkunastu lat mieszkam w mieście w M4 jestem szczęśliwą mężatką i matką dwóch wspaniałych córek 14 i 11 lat.Mój mąż jest informatykiem, więc można powiedzieć,że permanentnie jest w pracy tylko zmienia lokum 8 godzin a często i dłużej biuro a reszta w domu.Jak już pisałam w innym wątku kiedyś bardzo dawno temu zakochałam się w domach z bali drewnianych, które widziałam w Chochołowie i tak mi zostało do dziś. Może to środowisko, w którym się urodziłam i wychowałam wpłynęło na moje ogromne umiłowanie przyrody.Odżywam w górach i moich rodzinnych Górkach tam naprawdę czuję się świetnie.Jestem z natury dość leniwą flegmatyczką więc podejmowanie decyzji trwa dość długo.Bardzo boję się tej budowy bedzie to bojowy chrzest dla naszego jeszcze szczęśliwego małżeństwa i mam nadzieję,że całą czwórką zamieszkamy w naszym wymarzonym domu prowadząc żywot sielski i anielski.Pozdrawiam Ewa [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-12-05 13:39 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 16.10.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Cześć Edzia!Mam dziś więcej luzu w pracy, więc nadrabiam zaległości, a o moim "zaskoku" już gdzieś pisałam.... Edzia, ja też jestem informatykiem i dam Ci receptę na skrócenie czasu pracy Twojego ślubnego. Tak zrobił mój małżonek. Domowy komputer oddał dzieciom sąsiadów, było mu łatwo, bo nasz "bombel" jeszcze nie protestował (miał wtedy 2 latka). Jestem mu za to wdzięczna, jeszcze nie noszę okularów i chcę by było tak jak najdłużej. Wiem, że komputer w domu - to nieunikniona sprawa jak nasz synek pójdzie do szkoły, ale.... Edzia, pozdrawiam!Gdzie pracuje Twój mąż, może go znam? Jak możesz podaj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 z tym wiekiem to chyba troche przesadzasz, widać jestes jeszcze bardzo młoda - tyle przed wami do zrobienia - budowa, urządzanie, kupowanie nowych rzeczy do nowego domu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 A czy ja gdzieś pisałam,że jestem stara. Wspominałam o emeryturze która każdego czeka czy to za 5 czy 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 nie ale wspomniałaś że "chyba jesteś najstarsza na forum" i myśle że głęboko się mylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 ja w tym roku bedę miał 38 rocznicę to dopiero wiek a nie czuję się wcale staro a ty jestes pewnie dużo młodsza jak sądzę z tego co piszesz o sobie... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 No faktycznie zapomniałam przeczytać informacje w nawiasach. Popatrz jeszcze kiedy to było napisane teraz trochę zmieniłam zdanie na temat swojego starszeństwa na tym Forum.Ale do klubu 40tek mogłabym się już zapisać.pozdrawiamEwa [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-14 15:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.11.2002 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Ja się zapiszę do tego klubu za 3 lata ! Ale, kurcze będzie fajnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.11.2002 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 A dlaczego ja qrcze miałam zawsze wrażenie,że Ty jesteś "małolatem" tzn ok.30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 bo takim się jest na jakiego się czuje........ ja mam może 27 29 ?? nie wiem sam...hihi. Znam dużo osób młodszych wiekiem ale za to starszych zachowaniem i sposobem bycia!taka choroba...wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 14.11.2002 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 mam nadzieje że pytanie było do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.11.2002 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 ja w niedziele obchodzę 3 rocznicę członkostwa w klubie "40" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.11.2002 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 No to będą życzenia w niedzielę a póki co pozdrawiam i witam W KlubieEwa [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-18 22:06 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 WITAM wszystkich... To Ja tez mogę dołączyc do waszego klubu??Hmm juz niedługo..ale czuje sie młodziutko..Ewuniu.. mam syna 16 lat..haha i męża ale wiek jego patrzac po zachowaniu blizej nieokreslony...Pozdrawiam wszystkichTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 22.11.2002 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Słuchajcie od wczoraj pozostało mi tylko 4 lata aby zostać członkiem waszego klubu. Czy można do tej pory być w klubie choćby na przyuczeniu?Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.11.2002 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Witam Was dziewczyny.Nicol przyjmij spóźnione/z własnej winy/najszczersze życzenia spełnienia wszystkich marzeń. Oczywiście mile jesteś widziana w podKlubie.Jeden Klub 40-latków istnieje już w wątku bodajże Bigmario i nawet Redakcja opatrzyła go dopiskiem Klub 40-latków a ten powstał zupełnie przypadkowo ale miło mi Was gościć u siebie.Ciekawe jak zareaguje na to Redakcjapozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 22.11.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Witaj Ewo i dzięki za życzenia. Dziś też miło je usłyszeć. O wspomnianym klubie 40-tek nie wiedziałam. Może połączyć oba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.11.2002 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Myślę, że może udałoby się połączyć oba i utworzyć jeden niezależy i samorządny pozdrawiam Ewa [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-22 23:16 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 22.11.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Z ramienia kobiet szefostwo w klubie proponuję Tobie,a w męskiej części Bigmario? A może jakieś wybory. Ostatnio to modny temat. Jako czeladnik w Klubie pomogę zorganizować kampanię wyborczą. Co o tym sądzisz? Może zapytamy też o zdanie pozostałych zainteresowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.11.2002 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2002 On 2002-11-18 21:12, jamles wrote: ja w niedziele obchodzę 3 rocznicę członkostwa w klubie "40" No to wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń . [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-24 17:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts