iskruska 07.04.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Idąc, za przykładem grup forumowiczów z różnych okolic Polski, czas zaakcentować lubelską grupę wymiany doświadczeń. Obecnie przebywam w Białej Podlaskiej, i w możliwie niedługim czasie właśnie w tych okolicach mam zamiar wybudować domek. Mam nadzieję, że znajdą się jacyś budujący w tych okolicach i nie tylko zachód Polski się rozwija Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez iskruska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadr 07.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?1029-lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskruska 07.04.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 zauważyłam, zauważyłam Także to, że sporo tam osób z dolnej lubelszczyzny jeśli mogę się tak wyrazić - prym wiedzie sam Lublin co cieszy. Jednakże jakby nie patrzeć np Biała Podlaska leży ok 150 km od Lublina i tym samym ściąganie ekipy z tamtych okolic wydaje się kosztowniejsze. Być może znajdą się forumowicze z Międzyrzeca, Radzynia i bliższych tu miejscowości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 07.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 To usuń ten lublin, chełm, zamość z tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskruska 07.04.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziękuję za sugestię odnośnie tematu. Mam nadzieję, że rzeczywiście bardziej mi to pomoże, niż komuś zaszkodziło. Województwo lubelskie (podobnie zresztą jak inne) jest dosyć rozległe terytorialnie, ciężko więc podpiąć wszystkich do jednej grupy.Nie mogę się jednak oprzeć pokusie powiedzenia, iż każdy odpowiedzialny użytkownik forum odnajdzie swoje miejsce, analizując posty danego tematu (zgodnie z hasłem zanim coś zapytasz poszukaj odpowiedzi) i myślę że temat grupy mu tego nie przesłoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts