DaroR 07.04.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam serdecznie,Bardzo proszę o instrukcje dot. montażu blatu z marmuru do istniejącej zabudowy G-K . Sprawa wydaje się banalnie prosta, należy położyć blat, wypoziomować i OK. Jednak bardziej zależy mi na informacji jakiego kleju, gruntu itp użyć do montażu. Czy klej należy rozprowadzić "grzebieniem" na całej płaszczyźnie, czy tylko "plackami". Jak to się robi fachowo. Czy należy dobrać jakiś specjalny rodzaj kleju ze wzgl. na oddziaływanie wysokiej temperatury?. Wszelkie instrukcje będą dla mnie niezwykle cenne, gdyż nie montowałem nigdy blatów,parapetów itp.Z góry dziękujęDaroR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 07.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 proszę abyś na gg napisał 6378403 odpowiem jak i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 07.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Grunt np. Ceresit CT-17 , klej Sopro FF-455 . Do nabycia w LM , OBI , Praktikerze . Klej nanosic grzebieniem a blat ostukac mlotkiem gumowym . Jak zrobisz to nieumiejetnie , to moze peknac . Zobacz od spodu jak wygladaja zyly marmuru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 13.04.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Grunt np. Ceresit CT-17 , klej Sopro FF-455 . Do nabycia w LM , OBI , Praktikerze . Klej nanosic grzebieniem a blat ostukac mlotkiem gumowym . Jak zrobisz to nieumiejetnie , to moze peknac . Zobacz od spodu jak wygladaja zyly marmuru . Kupiłem w Castoramie Klej biały do marmuru MAPEI Buildifx. Za poźno odczytałem wiadomość. Dzięki za radę vadiol, ale zaczynam sie zastanawiać czy nie zlecić tego fachowcowi. Niestety kosztowało mnie to trochę i ciężko by było jakby coś pękło. Może macie kogoś sprawdzonego z okolic Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts