Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotka - dom z nadzieją

Recommended Posts

nihiru, no właśnie nie wiedziałam co zrobić z tą ścieżką... No to się ją przeciągnie.

Jakoś do kwiatków pod oknem nie mogę się przekonać.

Renatko, dzięki, bo mnie bardzo męczy ten kwiatuszek. Ukradłam go od teściów. A dziś przyjechało parę ozdobnych krzaczków :)

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu fajne zakupki .Ogródek nie taki mały mój podobnej wielkości jedyny plus to to ,że połączyliśmy się ściana z sąsiadem (tak zwany bliżniak ) i mam te 4 m więcej ogrodu a roślinek oj wejdzie wejdzie u mnie jeszcze górki (humus) ale od jednej strony obsadzam ,żeby na wiosnę być obgrodzonym od sąsiada ma tam stary zaniedbany sad .Polecam Ci jeszcze http://www.google.com/search?q=perukowiec+royal+purple&hl=pl&rlz=1I7ADRA_pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=2ayWTtPTIMjWsgbZ9uWSBA&ved=0CDgQsAQ&biw=1229&bih=594 fajny bezobsugowy a efektowny.

Obiecałam niedawno, że pokażę mojego Bąbla. Bąbel dziś skończył 12 tygodni.

Tak się cieszyłem do tatusia...

DSCN5220.JPG

Tak się wyciągałem na kolankach tatusia

DSCN5222.JPG

Tu zacząłem łapać rączkami różne szmatki, kocyki i przytulanki

DSCN5215.JPG

I parę zdjęć z chrztu... Trudno jest pokazać jaki jest duży. Nie bardzo to widać na zdjęciach, w szczególności jak pokazuje się Stasia samego. Poza tym większość zdjęć jest z kimś jeszcze :) Nie wiem czy reszta by wyraziła zgodę na publikację, więc ujawniam się ja :lol:

foto%252520212.jpg

foto%252520200.jpg

DSC05964-2.jpg

Aniu, ten Twój Bąbel to wykapana mamusia :). Odziedziczył Twoje piękne oczka i słodko się przeciąga. Gratuluję przeżycia chrzcin...my się jakoś nie możemy zebrać.

Roślinki świetne zwłaszcza bluszcze, a ognik ma to "coś", ale przy okazji też ogromne kolce i bardzo się rozrasta - po przycinaniu już tak ładnie nie owocuje niestety...

rere, dziękować! Od pewnego czasu Bąblowi się poprawiło i leży w kołysce. Fika, gada, uśmiecha się. Zaczyna marudzić jak jest głodny, nie umie zasnąć albo mi nudno. Niestety zasypia cały czas tylko na rączkach. Ale generalnie daje żyć.

kici - żyjesz :) No jakoś się zmobilizowaliśmy, ale nie obyło się bez nerwów.

Staś kawałkiem podobny do mnie, kawałkiem do tatusia. Oczy to dopiero ma tatuś, ale chyba się nie zgodzi na publikację.

Ognika wsadzam pod płot.

narendil, dziękuję :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...