ane3ka1 12.10.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 nihiru, no właśnie nie wiedziałam co zrobić z tą ścieżką... No to się ją przeciągnie. Jakoś do kwiatków pod oknem nie mogę się przekonać. Renatko, dzięki, bo mnie bardzo męczy ten kwiatuszek. Ukradłam go od teściów. A dziś przyjechało parę ozdobnych krzaczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) Aniu zobaczy w google ile ich i jakie śliczne ,ja poluję na tego z ciemnymi listkami nazywa się Matrona .Podsyłam linka http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=32&t=37926 Edytowane 12 Października 2011 przez Renatamama3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.10.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No właśnie se wyguglowałam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.10.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja bym musiała zrobić zdjęcia jak wyglądają te rozchodniki u teściów. Teściowa mówi na nie "kapusty". Są gigantyczne. Ponadto ściągają setki motyli (pawich oczek) i pszczół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jakoś do kwiatków pod oknem nie mogę się przekonać. No właśnie widać A piaskownicy nie przewidujesz? Wspominałam o niej wcześniej ale może przegapiłaś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.10.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 A piaskownicy nie przewidujesz? Wspominałam o niej wcześniej ale może przegapiłaś... No jakby to rzec... gdzieś się wciśnie... tymczasowo :/ Nie ma wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.10.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 ależ ja jestem nietaktowna - a tak znacząco omijałaś ten temat:DWybacz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A tu moje wczorajsze zakupy - tawuła goldflame - ognik orange glow - tawuła grefsheim - dwa winobluszcze pięciolistkowe - krzewuszka nana purpurea - trzmielina emerald gold - żurawka Wszystko takie piękne, a ogródek taki mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu,super zakupy:) Ja właśnie wróciłam ze szkółki,ale tam jest zimno brryyy....dokupiłam kilka wrzosów i jakieś tam inne roślinki:) Miłego dnia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu fajne zakupki .Ogródek nie taki mały mój podobnej wielkości jedyny plus to to ,że połączyliśmy się ściana z sąsiadem (tak zwany bliżniak ) i mam te 4 m więcej ogrodu a roślinek oj wejdzie wejdzie u mnie jeszcze górki (humus) ale od jednej strony obsadzam ,żeby na wiosnę być obgrodzonym od sąsiada ma tam stary zaniedbany sad .Polecam Ci jeszcze http://www.google.com/search?q=perukowiec+royal+purple&hl=pl&rlz=1I7ADRA_pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=2ayWTtPTIMjWsgbZ9uWSBA&ved=0CDgQsAQ&biw=1229&bih=594 fajny bezobsugowy a efektowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ale tam jest zimno brryyy.... No ja zakupki zrobiłam nie wychodząc z domu fajny bezobsugowy a efektowny. dobre, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Obiecałam niedawno, że pokażę mojego Bąbla. Bąbel dziś skończył 12 tygodni. Tak się cieszyłem do tatusia... Tak się wyciągałem na kolankach tatusia Tu zacząłem łapać rączkami różne szmatki, kocyki i przytulanki I parę zdjęć z chrztu... Trudno jest pokazać jaki jest duży. Nie bardzo to widać na zdjęciach, w szczególności jak pokazuje się Stasia samego. Poza tym większość zdjęć jest z kimś jeszcze Nie wiem czy reszta by wyraziła zgodę na publikację, więc ujawniam się ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.10.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Stasio Miodzio!!! i pieknie sie prezentuje z Mamusią!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Stasiu słodziak, nie wygląda na małego terrorystę A Ty ane3ko ślicznie wyglądasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 13.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu, ten Twój Bąbel to wykapana mamusia . Odziedziczył Twoje piękne oczka i słodko się przeciąga. Gratuluję przeżycia chrzcin...my się jakoś nie możemy zebrać. Roślinki świetne zwłaszcza bluszcze, a ognik ma to "coś", ale przy okazji też ogromne kolce i bardzo się rozrasta - po przycinaniu już tak ładnie nie owocuje niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu, super wyglądasz! Właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam Masz piękne oczy! A Stasiek rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.10.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 rere, dziękować! Od pewnego czasu Bąblowi się poprawiło i leży w kołysce. Fika, gada, uśmiecha się. Zaczyna marudzić jak jest głodny, nie umie zasnąć albo mi nudno. Niestety zasypia cały czas tylko na rączkach. Ale generalnie daje żyć. kici - żyjesz No jakoś się zmobilizowaliśmy, ale nie obyło się bez nerwów. Staś kawałkiem podobny do mnie, kawałkiem do tatusia. Oczy to dopiero ma tatuś, ale chyba się nie zgodzi na publikację. Ognika wsadzam pod płot. narendil, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.10.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Aniu!!!Staś to cudowny, wspaniały, piękny chłopczyk -ale on się zmienia!!!!Ale, ale!!! Jaka Ty jesteś ładna!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ale fajnie, ze się załapałam na fotki:D Staś cudny i rzeczywiście już duuuży:yes: a Ty wyglądasz ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Rozkosznie się uśmiecha:DI w ogóle fajny maluch! Razem z mamusią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts