yokasta 18.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ale chyba nie chcesz tego sadzić w tym roku? Przymrozki już są, troszkę późno na nasadzenia. Cebulowe jeszcze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Aniu,no spora ta lista,jak juz wszystko posadzisz to bedzie pięknie;) Sadzić jeszcze można jeśli rośliny są w doniczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.10.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nie no, już wsadzone. To co bym chciała dokupić to by trzeba było wsadzić. No ale fakt - przymrozki już są. Tylko jakie to ma znaczenie, jeśli w szkółkach rośliny są na zewnątrz i to w doniczkach, więc bryła korzeniowa jest bardziej narażona na zamarzanie. Absolutne masthew dopiero na przyszły rok i to głównie do posiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 18.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Anka, ale Ty masz oczy! A jakiego masz już syna dużego! Wow!Włosy wypadają mocno, bo w czasie ciąży nie wypadają prawie wcale. Teraz nadrabiają te kilka miesięcy. Wiele dziewczyn obcina na krótko - ale z tymi krótkimi to jednak trochę roboty jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No ale gdzie to zdjęcie Twoje i Synusia?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.10.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No ale gdzie to zdjęcie Twoje i Synusia?? :/ Kasiu, tak ze dwie albo cztery strony wstecz w zależności jakie masz ustawienia forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Aniu, szkółki szkółkami. Często cienkie korzonki w szkółkach są wbite w mate, po ich oderwaniu powinno się jak najszybciej wsadzić roślinę do gruntu. Głównie chodzi o to, żeby zaaklimatyzowała się w nowym miejscu zanim zmarznie. Moje tawułki zrobiły się całe brązowe na drugi dzień po wsadzeniu do gruntu, akurat przymrozek przyszedł to tak chciałam tylko ostrzec ale wiem, że wiesz że jest już chłodno i będzie wszystko ok ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.10.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Znalazlam! Synus super, sliczny i jaki juz duzy chlopak! No, ale Ania... czy te oczy moga klamac?? Sliczna z Ciebie kobietka, naprawde,w koncu mozemy Cie dokladniej obejrzec W temacie wlosow, mnie wypadaly tak,ze prawie codziennie odkurzalam,bo mozna sie bylo o nie potykac ale trwalo to pol roku, a dzis po tych akcjach nie ma juz sladu, wrocily do stanu pierwotnego.wiec nie martw sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kochane, ja to sobie musiałam wrócić do tego zdjęcia i zobaczyć moje oczy, co w nich takiego niezwykłego... Całe życie na nie i nimi patrzę i nic szczególnego nie widzę. Nie widzę dosłownie, bo na dodatek mam wadę wzroku No i moje ślepko od dłuższego czasu widnieje na avatarku i nikt tam uwagi nie zwracał. A tak prawdę powiedziawszy to ja całe życie słyszałam, że jestem brzydka i gruba (takie też miałam przezwisko) i tak mi zostało. Dopiero od mojego męża słyszę, że mu się podobam. Bez względu na mój stan, a czasem naprawdę wyglądam tragicznie. Ach ci nasi mężczyźni!!! Dziękuję Wam, jesteście strasznie miłe prawiąc te wszystkie komplementy... A mój synuś dziś kończy 3 miesiące. Jest z nim coraz lepiej. Ostatnio zauważyłam, że coraz częściej przesypia noce. Dziś przez niego tatuś zaspał do pracy Chciałam Wam jeszcze pokazać jakie rzęsy Stasiowi urosły. Sama bym takie chciała mieć... U Anetki (S) napaliłam się na krzesełko Tripp Trapp. Chyba zakupię Stasiowi (a w zasadzie sobie ) http://www.mamaija.pl/product_images/3748_31919.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 I pomimo tego, że do ukończenia naszej klatki schodowej minie jeszcze baaaardzo dużo czasu (chcę na wysokiej ścianie przy spoczniku płytki - cegiełki) chodzą za mną takie oto kinkiety http://p.alejka.pl/i2/p_new/25/16/markslojd-lindo-crystal-kinkiet-102331-1x40w_0_b.jpg Potrzebuję czterech. Nie mogę się zdecydować na ich kupno. Bardzo mi się podobają, tylko z czterech już robi się kwota. Ale znowu jak przyjdzie do ich kupna, to zapewne już ich nie będzie. Zawsze tak mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziękuję Wam, jesteście strasznie miłe prawiąc te wszystkie komplementy... Jeśli chodzi o mnie,to napisałam co widzę, nie musiałam się specjalnie wysilać Moim zdaniem każda kobieta ma w sobie "coś",a najczęściej pozwalają nam to docenić nasi mężczyźni Nie wiem kto Ci powiedział,że jesteś brzydka... chyba jakiś ślepy! Acha,i krzesełko i kinkiety mi się bardzo podobają. ps. Cieszę się,że z małym już lepiej... prawde mówiąc myślę,że teraz będzie już tylko lepiej i będziesz mogła cieszyć się macierzyństwem tak jak trza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kasiu, to był okres podstawówki i liceum. Wiesz jakie są dzieciaki. A ja gabarytowo byłam w klasie zawsze największa. Wtedy na oczy nikt nie patrzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ależ ma rzęsy Nie jedna pannica o takich marzy A krzesełko polecam i ja, bo moja siostra ma 2 takie i jej córka odkąd siedzi to w nim jada posiłki a teraz jako ponad 3 latka siedzi na nim przy stole, jej brat młdoszy ma taki sam. Super jest że te krzesełka rosną razem z dziećmi Ja na pewno też takie kupię "sobie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 22.10.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Forumowe Ciocie - dziękuję za życzenia i gratulacje Lenka przyszła na świat w bólach krzyżowych i bez znieczulenia, ale jak ją tylko zobaczyłam i przytuliłam zapomniałam o całym bólu. Dzisiaj byłyśmy na pierwszym spacerku. Mam nadzieję Aniu, że się nie obrazisz, jak pokażemy się tutaj swoim ciociom: http://www.empikfoto.pl/albumy53/426945/1325717/previews/44826419_lenka.jpg?1319295710.jpg I chciałam Aniu, żebyś wiedziała, że ja też karmię butelką. Leżałam z małą non stop w szpitalu 20 h przy cyckach - ona głodna, ja głodna. Zrobiły mi się 2 ogromne strupy, przez które mleko i tak nie mogło się 'przebić'. Ale mam świadomość, że bardzo chciałam i próbowałam... Wczoraj przystawiałam małą do cyca kilka razy, laktatorem ściągnęłam... 3 krople pokarmu. Jak widać każda kobieta ma pokarm, ale nie każda tyle, żeby zaspokoić głód dziecka. A Staś swoim rzęsami (i nie tylko) zawróci w głowie niejednej babce Szkoda, że jest już zarezerwowany! Pozdrawiam, ściskam i dziękuję za pamięć kochane!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.10.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Aniu,jesteś śliczną, mądrą, fajną dziewczyną, i w końcu zacznij w to wierzyć!!! Panczurko,gratuluję jeszcze raz przeserdecznie tego cudnego Szczęścia - Lenka piękna i duża, a jaką ma fenomenalną sukieneczkę!!! (to powiedziałam ja, absolutna maniaczka szydełkowo - drutowych ubranek- arcydzieł dla dzieci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.10.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 http://i.pinger.pl/pgr232/84fbb8440014aaa94c5d7d80/serducho.gif Panczurko, cieszę się, że jesteś. Myślałam dziś o Tobie. Lenka cudna - moja kolejna synowa Ja chciałam wrzucić zdjęci Lenki, które mi wysłałaś, ale nie wiedziałam czy się zgodzisz. Życzymy Tobie i Lence z moim Stasiem dużo zdrówka i cierpliwości. Z butlą to wiesz co ja przeszłam, więc już nic nie będę dodawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 (edytowane) Panczurko, nie zdążyłam zobaczyć Lenki (( szkoda, bardzo Wam kibicowałam. Jestem teraz w trudnej sytuacji i na forum wrócę za kilka dni ale może znajdziesz chwilę żeby nam pokazać fotkę ? Bo nic nie widzę Aniu, Staś ma zabójcze rzęsy! Edytowane 26 Października 2011 przez yokasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 22.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Lenka nie jest duża, tylko tak wychodzi na zdjęciach Ma około 3 kg i około 55 cm (mogła już urosnąć???). Ciociu yokasto zdjęcie zostaje, bo Ania się zgodziła. Musi przecież mieć w kim wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.10.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ano czemu miałabym się nie zgodzić... yokasta, zmartwiłaś mnie. Właśnie pisałam u Ciebie, że może się przeprowadzasz, a tu jakieś trudne sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.10.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Przyszłam się przywitać,Stasiu śliczniutki,a rzęski długaśne.Życzę Wam zdrówka to najważniejsze,a reszta to jakoś poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts