pysiaczek 23.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 aneczko jakie Staś ma rzęsy Cudne! panczurko jaka słodka ta Twoja Lenka Jeszcze raz serdeczne gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.10.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam cię Aniu, często odwiedzam twój wątek a raczej odwiedzałam, bo ostatnio byłam tu kiedy pokazywałaś sówki dla twojego bąbla jak jeszcze byłaś w ciąży, ja wtedy też byłam już bardzo w ciąży i jak mój bąbel wyskoczył to straciłam kontakt z netem, nawet nie zdawałam sobie sprawy ile czasu upłynęło a tu wchodzę dzisiaj i widzę, że już masz takiego cudownego dużego malucha. Chciałam tylko się ujawnić i powiedzieć, że kibicuję twojemu dziennikowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.10.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 W takim razie witam Cię pendraczku http://forumcm.net/forumcm/style_emoticons/default/witaj.gif Cieszę się, że się ujawniłaś i jesteś u mnie oficjalnie, a nie z ukrycia A ile Twój rozbójnik już ma? Na avatarku chyba sobie siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aniu, wczoraj trafiłam na Twój dziennik (nie wiem dlaczego dopiero wczoraj:confused:) i przeczytałam od deski do deski. Przede wszystkim gratuluję synka:) Ciezko było, ale ten okres już za Wami. Piękny dom macie i choć nie do końca moje klimaty, to bardzo mi sie podoba. Jest taki dopracowany i widać, że mieszkają w nim ludzie:). Jesteś zadowolona z baterii w werbenowej łazience (Paffoni), bo sama takie planuję? Zresztą z tego samego sklepu:) Pozdrawiam ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.10.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 yokasta, zmartwiłaś mnie. Właśnie pisałam u Ciebie, że może się przeprowadzasz, a tu jakieś trudne sytuacje Przeca jestem ;). Panczurka, Lenka CUDNA! Cieszę się, że Ją zobaczyłam . Już widzę te randki Stasia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Agalind, witam Cię bardzo serdecznie. Łomatko!!! U mnie dopracowany dom??? Żartujesz sobie chyba, bo ja mieszkam i pluję sobie w brodę z WIELOMA rzeczami: "jak można było?" Właśnie marudzę u yokasy... A jak u kogoś widać, że ludzie mieszkają, to zwykle jest bajzel Ostatnio w kuchni na ścianę poszedł żurek. Zostały straszne plamy. Jest do malowania. No i właśnie wtedy stwierdziłam, że tu się mieszka W każdym razie cieszę się, że się podoba. Co do baterii to jest ok i póki co się nic nie dzieje, ale boję się, żeby się coś nie działo, bo wtedy ściana do rozwalenia (wada baterii podtynkowych). Dbam tylko o to, żeby się chrom nie zniszczył, bo poprzednie baterie poniszczyłam... yokasta, dobrze że jesteś, szkoda tylko, że nie w milszych okolicznościach. Jakie randki??? Ja wyrodna teściowa będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Na zdjeciach bałaganu nie widzę Jeszcze nie mieszkam a już bym dużo zmieniła. Niestey czasu nie cofnę. Mam tylko nadzieje, ze po przeprowadzce będę lubiła tą moją chatkę Te baterie bardzo mi się podobają. Martwię się tylko co będzie jak się popsują. Na szczęście jesteś kolejna osoba, u której się dobrze sprawują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 agalind, a ja sobie właśnie kukam na Twój dziennik no i znowu dopada mnie to... "chcę budować nowy dom!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.10.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Oby nie taka jak moja hahahha. Idę tej Twojej łazienki szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 agalind, a ja sobie właśnie kukam na Twój dziennik no i znowu dopada mnie to... "chcę budować nowy dom!!!" Mam tak za każdym razem gdy czytam Wasze dzienniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Pewnie gorsza Moja mama mi cały czas powtarza, że ja to będę mega wredna teściowa No to masz do przekopania z tą łazienką. Sama nie wiem gdzie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.10.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Anka!!! do pionu Cię trzeba - pieprzysz, kobieto, pieprzysz po prostu! Masz cudowny, doskonale zaaranżowany dom, którego Ci pół forum zazdrości, rewelacyjne, dopracowane otoczenie - elewacja, kostka, barierki - a Ty marudzisz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.10.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aniu!!!! Jakie Staś ma dłuuuuugie rzęsy Pewnie po mamusi chrzestnej :D Kochany chłopczyk!!!! Przyszłam się poprzytulać i już uciekam. Jadę na studia do Dąbrowy (zamiast świętować 9 rocznicę ślubu ) Ale co się odwlecze.... Pozdrawiam serdeczie i dzięki za privka pa........................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Nelcia http://www.yerbaherba.pl/images/smilies/przytul_.gif To Ty jeszcze studia??? Kobieto, kiedy Ty masz na to czas? Sharlotko, a no to jest. Zupełnie jak w tym powiedzeniu, że trzebi dom dla siebie. Ja już kiedyś pisałam, że za szybko chciałam się wyprowadzić od teściów i niektóre rzeczy (przede wszystkim projekt domu) są nieprzemyślane. I proszę nie zazdrościć bo to BRZYDKOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Sharlotko, a no to jest. Zupełnie jak w tym powiedzeniu, że trzebi dom dla siebie. Ja już kiedyś pisałam, że za szybko chciałam się wyprowadzić od teściów i niektóre rzeczy (przede wszystkim projekt domu) są nieprzemyślane. I proszę nie zazdrościć bo to BRZYDKOOO Oj, zbyt skromna jesteś, bo o tym, że zdolna chyba nie musze pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.10.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aneczka dotarłam gdzie trza. Moim zdaniem to tam fiolet z jasną szarością i jako drugi komplecik biel z czernią. Ja tam nawet róż widzę ale może nie będę tego pisać publicznie. O kurde! Już napisałam. Zmykam, ściskam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 yokasta, ja mam w tej łazience ręczniki z Ikei (jakżeby inaczej) ciemnoszare. Bardzo sobie chwalę te ręczniki - są dobre jakościowo, świetnie wchłaniają. Drugi komplet mam czarny - piękny, z haftowanymi naszymi imionami i kwiatem dobieranym, żeby był podobny do tych na płytkach. Tylko problem jest taki, że strasznie się z nich sypie i jak widzę na umywalce czarne kłaczki to mnie trafia. Te kłaczki to nawet na ciele zostają. Jeślibym kupowała ręczniki to chyba znowu z Ikea. Są tam takie, jeden ciemnofioletowy, drugi liliowy. Ale poza ręcznikami nie mam innych dodatków. Ze starych ręczników mam turkusowe, ale one mają kolorowe paski w hafcie i mi nie pasują (kolejna rzecz do oddania/sprzedania). Pasowały do starej łazienki, ale teraz już do żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.10.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mi się tak siąpią ręczniki z Ikei - czerwone Masakra jak wygląda później biała umywalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.10.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Hmmm, a te moje właśnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.10.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ja kupowałam część na Allegro, część w Jysku i część w Ikei . Z dotyczasowych doświadczeń żadne się nie sypią. Aniu, nie przepadam za durnostojkami w łazienkach. Np. ustawione w rządek dwie świeczki mi się nie podobają (a najgorzej jeśli jeszcze z jakimiś rozsypanymi kwiatuszkami czy coś) i u siebie bym nie chciała (u kogoś mogą stać jeśli się podobają oczywiście ). U mnie tak jak pisałam: mydła marsylskie, ręczniki (też je traktuję jako dodatek ), sznurek jutowy, troszkę pudełek, zestaw lawendowy i świece - jedne w słoikach i drugie klasyczne. Zależy mi żeby to wszystko trochę łazienkę ociepliło. Zobaczymy jak wyjdzie . U Ciebie widzę ten fiolet nie siepiący się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts