yokasta 28.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aniu, dla mnie listy takie jak Anetka pisze świąteczne są ok, one nic tam nie wymuszają, jest długaśna lista i można nie dosć, że coś wybrać to na podstawie takiej listy samemu coś ciekawego wymyślić, te listy ślubne dla mnie są nieakceptowalne ale ja jestem z tych co wolą dostać pieniądze i sobie coś za nie kupić, dlatego tak ubolewam nad rzeczami materialnymi jakie dostaliśmy (pościel i zastawa kawowa, skądinąd ładna ale nie pasuje w ogóle do niczego, w kolorze głębokiej czekolady). Oprócz tego dostaliśmy album o Chorwacji, który nas baardzo ucieszył i w sumie tyle . A dodatki, jak to dodatki. Dopiero wczoraj u siebie zobaczyłam że wzór lawendy wygląda tam jak najbardziej na swoim miejscu, wcześniej absolutnie nie byłam do tego przekonana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.10.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Dzięki za miłe powitanie Aniu, mój mały mały niedługo obchodzi roczek, na avatarku jest trochę mniejszy; chyba przestanę odwiedzać to forum, bo ciągle wrzucacie tu jakieś fotki fajnych dodatków, a do mojego domu jeszcze długa droga; później wpadam w szał kupowania i niedługo będę musiała wynająć magazyn, bo już nie mam gdzie tego trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.11.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Szwendam się ostatnio po obcych wątkach a u siebie mnie nie ma pendraczku, odwiedzaj forum Widzę, że zagościłaś na dobre u yokasty. Wiesz, u mnie z dodatkami jest tak, że nie umiem dobierać, a jak mi się coś podoba, to nie pasuje lub też nie mam kasy, szkoda mi jej wydać albo też w Polsce czegoś nie da się kupić. Tak jest z moim ostatnim odkryciem. Stronka TESCO DIRECT. Jest tyyyyyle cudnych dodatków, które mogę sobie.... pooglądać. Na niektóre bym się nawet szarpnęła (znalazłam fajny chlebak), no ale... Z nowości budowlanych mamy bramę i furtkę Ślubny 3 dni się mordował z montażem, ale wisi. Jeszcze niedokończona, bo nie ma siłowników, furtka się nie zamyka i klamka do wymiany, bo jest obrzydliwa złota, ale jesteśmy ogrodzeni! Mamy też kupione rollboardery do ogródka. Żaden tam szczyt designu ale mnie cieszą. Chciałam granit, ale o ile materiał jeszcze da się przeżyć, to ceny transportu już nie. Więc będą takie Bardzo ciężko mi je wkopać i robię jak tylko czas pozwala. Idzie powoli Nie mogę doczekać się wiosny, kiedy wyjdą ukryte w korze cebule i pojawią się liście na krzaczkach i drzewkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aniaaaa JAK PIĘKNIE! Cudna brama i furtka, całość z zewnątrz wygląda przeprzepięknie! I dziękuję serdecznie, że mi przypominasz że jeszcze nie posadziłam swoich cebul musza czekać jeszcze tydzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ale fajne to ogrodzenie:yes: świetnie wyszło:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aniu, padłam Cudownie, naprawdę pięknie!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczyny, jakie cebule wsadzacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Chodzi mi oczywiście: cebule czego np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 yokasta, pasie, Nelcia - dziekować!!! Bardzo mnie cieszy brama i że współgra z resztą też. No i wykonanie nie było aż tak drogie a i chyba pan wykonawca załapie się na fuchę i będzie domek narzędziowy na ekogroszek klepał Nelciu - ja mam posadzone tulipany, narcyzy, hiacynty, czosnki, przebiśniegi, krokusy, jakieś iryski, które wątpię czy wzejdą, bo cebulki leżały 1,5 roku i lilie azjatyckie. Reszta to "kradzione" od teściowej albo kupione krzaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja ostatnio znalazłam w garażu zapakowane cebule z zeszłych wakacji - może je wsadzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 yokasta mnie tu zapewne zgani, ale ponieważ pogoda zrobiła się piękna to dokupiłam jeszcze parę roślinek: funkię, hortensję, macierzankę, budleję i dwie trawy No i jeszcze odnośnie dzisiejszych porannych refleksji u yokasty. Dostałam od mamy maleńki prezencik. Czasem takie drobnostki cieszą. Taki kalendarz kuchenny jednodniowy ze zdzieranymi kartkami. Z tyłu każdej są jakieś porady. Pamiętam, że zawsze taki wisiał na ścianie u babci w kuchni. Mam do tych kalendarzyków ogromny sentyment. Jeszcze jakaś deseczka pod niego do zawieszenia na ścianie by się przydała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.11.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aniu cudna brama - calosc wyglada poprostu bajecznie:jawdrop::jawdrop: moje cebule tez jeszcze nie wsadzone, musze sie pospieszyc...ja oprocz wymienionych mam jeszcze szafirki, ktore uwielbiam...;)i tak bardzo chcialabym wiosne, a przed nami zima - oby nie byla zbyt dluga, choc ja za zima nie przepadam to na sama mysl jak Okruszek bedzie wariowal na sniegu buzia mi sie smieje , no i dodatkowo w tym roku bedzie mial towarzystwo bo Marysia juz na tyle kumata, ze na pewno bedzie sie razem z nim bawic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 gratulacje ...brama i bramka wyglądają świetnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aneczka , nic nie ganię tylko się modlę żeby moje rośliny zimę przetrwały. Ja z cebulowych mam mnóstwo tulipanów, w tym piwoniokształtnych, krokusy, czosnki i jakieś małe coś nie wiem co. Aniu, moja babcia miała taki zwyczajny przesuwany kalendarz. Została na nim ta data, którą babcia ustawiła . Ogrodzenie jest absolutnie rewelacyjne. Gdybym miała białą stolarkę też bym takie robiła a tak doopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 aneczko śliczne ogrodzenie! Pięknie pasuje do Waszego domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 04.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Trochę mnie nie było, a tu takie cudowności! Brama i furtka przeprzepiękne! Jak ja Ci zazdroszczę 'namiastki' ogrodu! U mnie prace na zewnątrz dopiero na wiosnę Staś musi być ostatnio bardzo grzeczny, że u Was takie postępy Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aniu ależ Śliczna furtka i brama :o:o Napisz proszę na priv namiary, skąd i za ile - może kiedyś mi się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Łaaaaałłł jakie wejście A i ogródek też bardzo ładnie się zapowiada.... I mnie też powalił granit na kolana.... niestety o ile tona by wystarczyła, o tyle transport już nie do przeskoczenia..... I powiadasz, że po wątkach biegasz... noooo widuję Ciebie i tu i tam, ale i u siebie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 04.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 piękna furtka:)))) bardzo:)))))))jedyna, niespotykana i niepowtarzalna:)))pozdrowienia zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 04.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 sprowokowana twoim miejscem zamieszkania (doczytałam to przegladając inny wątek:)) postanowiłam zajrzeć do Ciebie i widzę że klimaty bardzo milusie ja jestem zwiazana bardzo mocno z GL mieszkałam tu wiekszość mojego zycia, nadal tu pracuje i moje dzieci chodzą tu do przedszkola i szkoły , teraz wybyłam kawałek poza miasto niestety w przeciwnym kierunku niz ty ale nadal blisko nadrabiam GRATULUJĄC wspaniałego synusia i pięknego domu pozdrawiam serdecznie po sąsiedzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts