mada1412 17.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aneczko, Dodaję blog do ulubionych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.11.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Mada A chciałam rzec, że dziś: 1. Przyjechały lampy, których się zupełnie nie spodziewałam, bo firma ani słowa nie pisnęła, że są i że wysyłają. Więc przyjechały lampy na klatkę schodową, za którą teraz trzeba się będzie zabrać i lampy do sypialni na stolik. Trochę małe, ale i tak wyglądają lepiej niż poprzednie. 2. Na dworze montuje się domek na opał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 1. Przyjechały lampy, których się zupełnie nie spodziewałam, bo firma ani słowa nie pisnęła, że są i że wysyłają. Więc przyjechały lampy na klatkę schodową, za którą teraz trzeba się będzie zabrać i lampy do sypialni na stolik. Trochę małe, ale i tak wyglądają lepiej niż poprzednie. 2. Na dworze montuje się domek na opał A gdzie zdjęcia??? Ja z puszek po mleku zrezygnowałam właśnie z uwagi na te brzydkie pokrywki. A pojemniki jak zrobię, to pokażę. Tylko to jeszcze niestety potrwa. Ale nie oczekuj nie wiadomo czego W ich przypadku dużo robi sam kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.11.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 To skąd masz puszki? Przerabiasz te z BRW? Czy mam nie oczekiwać nie wiadomo czego podobnie jak w przypadku klocków, które są http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif??? Zdjęcia będą, ale za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.11.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Tak, Aniu, te z BRW. Nakupiłam ich jak głupia. Część mam upchniętą w szafie, żeby się mąż w głowę nie postukał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jakie fajne ceny na te pojemniki BRW Ale to pewnie tylko przy sprzedaży przez neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.11.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 o - w zyciu bym nie wpadła na pomysł, że z brw warto coś kupić! a czy te dodatki są dostępne w jakimś sklepie stacjonarnym? czy tylko w internetowym? wołałabym je jednak obejrzeć przed zakupem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.11.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 nihiru takie dodatki są w sklepach stacjonarnych BRW Jes cały dział dekoracji i oświetlenia. Nie wiem tylko czy wtedy też mają tak atrakcyjne ceny czy tylko jak chce się kupić przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.11.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) No to będą jakieś tam zdjęcia Na początek domek na opał. Żaden jakiś szczególny, ale strasznie się nam podoba. Na wiosnę będziemy malować po swojemu - odpowiedni szary kolor, drzwi na porządnie biało, "podbitka" na biało, okucia na czarno. Póki co domek jest zabezpieczony na wiosnę i spełnia swoją funkcję. Zrobiony... megasolidnie. .... Teraz marzę o tej dużej altanie - domku, ale to spora robota i ci panowie się nie podejmą. A szkoda! W tej dużej altanie mają być 3 pomieszczenia. Tu sobie kupiłam takie deseczki ze sklejki - jedną na mój bardzo sentymentalny kalendarz zdzierak, drugi na notatki. Ślubny strzelił je na biało. Nad notatnikiem muszę pomyśleć jak rozwiązać sprawę karteczek i gdzieś zawiśnie na ścianie. I lampka nocna. Zdjęcia nieładnie oświetlone, bo robione już po ciemku z lampą. Lampka tak jak pisałam jest trochę za mała, ale wygląda znacznie lepiej jak GRONO z Ikea. Za tą cenę może być. Jakie lampy kupiłam na klatkę schodową kiedyś pokazywałam. Teraz stoją w kartonach i czekają na lepsze czasy. Może tej zimy coś się ruszy, a może klatkę schodową pokażę w 2038 http://emoty.blox.pl/resource/tease.gif Edytowane 23 Listopada 2011 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) A ja dzisiaj byłam w jednym ze sklepów brw właśnie pomacać dodatki i Aniu zobaczyłam czerwone nocne lampy nocne - baardzo ładne, ceramiczne w zgaszonej czerwieni za 79-89 zł/sztukę. Pamiętam że do sypialni potrzebujesz Edit: właśnie zobaczyłam fotki domek świetny, mogłabyś napisać dlaczego taki drogi (w sensie ile taka przyjemność kosztuje?), baaardzo mi się podoba. Lampki ciut za małe ale nawet mogą być, na pewno lepsze od poprzednich. Edytowane 17 Listopada 2011 przez yokasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ja też jestem ciekawa ile ten domek kosztował i gdzie kupowaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ane3ka domek super! a jak jeszcze zrobicie go po swojemu, będzie idealny możesz napisać jaką ma pow. w środku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.11.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Yokasta, Pasie, info poszło na prv. Ida, domek ma 2x2,5 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Idealny na narzędzia by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.11.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 U nas idealny na ekogroszek Narzędzia chciałabym trzymać w tej dużej altance, jak kiedyś postanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 U nas altanka zaplanowana jakieś 40m od domu, nie chciałoby mi się latać po te narzędzia a ma być z tyłu garażu. Co z tego jak nie wiadomo kiedy będą jakieś pieniądze na to czy tamto ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.11.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Też bym chciała altankę 40m od domu. Tylko właściciel pola nie byłby zbytnio zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Kto wie Aniu może zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) Aniu, super masz domek ogrodowy Pasuje do dużego. Lampki, fakt, mogłyby być większe. Ale nie muszą. Jest ładnie. Skoro ślubny deseczki na biało machnął, to i pojemniczkom da radę. A Ty sobie kropeczki domalujesz pysiaczku, ogólnie dodatki BRW nie są drogie. Promocje są i w sklepach stacjonarnych. Ale z tego co zauważyłam, to w internecie jest ich więcej. Nawet opłaca sie te 20zł za przesyłkę dać. Ja swoje pojemniki kupiłam jako tzw. drugi gatunek. Nie miały tych gumek przy zakrętkach, czyli nie były hermentyczne. Ale mi to akurat w ogóle nie przeszkadzało. Edytowane 17 Listopada 2011 przez narendil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ja chyba to zbyt leniwa jestem Bo dla mnie te 40m latania z altany za każdym zapomnianym widelcem, talerzem czy kubkiem -podczas biesiadowania letniego - było by chyba za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts