yokasta 18.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A ja myślałam że dopiero wtedy zrobiło się głośno w tej przyczepie Niech mnie ktoś pogłaszcze, bo się właśnie pakuję i wyprowadzam do niedzieli na wioskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.11.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mogę nawet poczochrać http://strefaslubna.kei.pl/forum/Smileys/new/glaszcze.gifAle to nie przeprowadzka?I co, nie będziesz nas odwiedzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Yokasta Ania poczochrala to ja glaszcze:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie, jeszcze nie przeprowadzka ale w weekendy nie opłaca nam się wracać do Wrocławia więc co tydzień zostajemy tam a teraz jedziemy za jakieś pół godzinki . Zaglądać nie będę bo tam nie ma internetu, koniec świata normalnie ! Ania, Anetka dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 dzisiaj jedziecie? tyz teraz w nocy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Anetka, tak już mam buty na nogach i mąż się szykuje . Jeszcze mamy dzisiaj do zrobienia dwa gniazdka w garażu przecież pisałam że my nocne marki jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Anetka, tak już mam buty na nogach i mąż się szykuje . Jeszcze mamy dzisiaj do zrobienia dwa gniazdka w garażu przecież pisałam że my nocne marki jesteśmy niezłe modele nocnych marków:rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 19.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 ... a ja tak troche "sentymentalnie" , troszke pod wplywem Twojego blogowego wpisu (fan-ta-sty-czna sukienka), troszke dlatego, ze u Yokasty wspomnialas o trylogii "Niebieski rower". Az mi sie cieplo na serduchu zrobilo: ksiazka mojej "nastoletniej" mlodosci. Zaczytywalysmy sie z przyjaciolka Daaawnooo to bylo ze 20 lat temu, hmmm... pozdrawiam, Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.11.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 aneczko super kiecka Ja też miałam taki raczej prosty i delikatny dół Jak odszukam projekt to wrzucę na wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.11.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dziękuję makrz i pysiaczku. Nie byłabym sobą gdybym nie powiedziała, że dziś wybrałabym inną. Makrz - "Niebieski rower" pochłaniałam na studiach jako odskocznię od bardzo technicznych egzaminów Pysiaczku, czekam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ania super domek gospodarczy! bardzo ładny- idealnie wkomponował się na waszej posesji i my o takim myślimy więc jak można to poproszę o cenę na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aniu, rzeczywiście ta rama nad kominkiem średnio pasuje. Sam obraz niczego sobie A skoro nie chcesz wymieniać, to może przemaluj ją na czarno? Farba w spreju, 10 minut roboty. Wiesz, małymi kroczkami do przodu I jeszcze jedno Widziałam w BRW kubeczki w takie kropy jak masz na chlebaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.11.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 I jeszcze jedno Widziałam w BRW kubeczki w takie kropy jak masz na chlebaku http://emoty.blox.pl/resource/blink.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/651.gif to ja chcę! A w sklepie realnym czy wirtualnym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Realnym.O rety, mam nadzieję, że były takie same... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No ja i tak niestety się do BRW nie wybiorę. Szkoda, że se nie mogę na sieci polukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ania, jak chcesz, to mogę przy okazji wizyty w sklepie pstryknąć Ci zdjęcia. Od razu uprzedzam, żaden kłopot, bo ja tam często bywam. To taka forma mojej terapii antystresowej Jak się spodobają, to kupię i wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.11.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A możesz cyknąć. Jak nic nie kosztuje to czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 W piątek buszowałam po sklepach głównie kafelkowych , ale weszłam do Agaty... Przyszli do sklepu młodzi ludzie... chłopak do dziewczyny - po co przyszliśmy, nie możesz po prostu wejść i kupić, czy to jest potrzebne, a jak długo jeszcze będziesz oglądać... ... No setka pytań... ja miałam dość słuchając młodego chłopaka... dziewczyna się tłumaczyła, oglądała... Chyba szybko wyszli... - bez niczego.... Ot... ona była na terapii i odstresowaniu się.. a on miał zadanie... wejść, jak potrzebne, skoro wszedł to podejść do regału, wziąć co trzeba, kupić i wyjść... Pewnie w ten sposób kupuje buty... wchodzi, bierz przymierza albo i nie, kupuje i ma byty... jak oni ( znaczy chłopy ) tak mogą....??????? Muszę właśnie pobuszować po BRW mam blisko a nie zajeżdżam za często, bo za dużo chodzić trzeba... W Agacie się zgubiłam.... Polookam te kubki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ja nie cyknę, bo nie mam aparatu w komórce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 21.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dziękuję makrz i pysiaczku. Nie byłabym sobą gdybym nie powiedziała, że dziś wybrałabym inną. Makrz - "Niebieski rower" pochłaniałam na studiach jako odskocznię od bardzo technicznych egzaminów ... no to macham rączką, bo i mnie najmilej spędzało się czas na automatyce i systemach w ochronie środowiska (ki czort to w rozkładzie zajęć umieścił nie wiem do dziś) z książką pod ławką (Kirst) Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts