Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotka - dom z nadzieją

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika, i właśnie dlatego na takie terapie nie zabiera się męża/chłopaka/partnera.

Chociaż mi się całkiem nieźle chodzi z moim synem. Właściwe geny po mamusi przejął.

Rozmowa z wczoraj (mąż chciał umyć podłogi, więc wybywałam z synem z domu):

-Jakub, to gdzie pojedziemy?

-Do Lelła(*). Poogladamy dzwi i mebelki.

Moja krew :rotfl:

(*) Leroy Merlin

makrz, jesteś po ochronie środowiska?

yhy!

po Inżynierii Środowiska (Gospodarka Energią) w Opolu,

jednakowoż co mi się w życiu przydało, to znajomość niemieckiego, a nie wyuczony fach, niestety...

ale z tego, co zauważylam jest nas takich absolwetek :) więcej tutaj...

Marzena

Waderka powróciła zza światów.

Ja ogólnie humor dzieckowy mam dobry, bo i Stasiek Wielki ma się dobrze (dziś skończył 4 miesiące!). No i generalnie jest wielki, ale jak to się nie przyznaję.

Za to tym razem narzekam sobie na domek. Na coś trzeba :)

Bagno ci u mnie cały czas. Ostatnio było kucie w łazience kabli pod lampki. Może się wreszcie (kiedyś) doczekamy tam lustra.

Nooo, z pracą czasem źle, zle bez niej wcale nie lepiej.

Ja nieraz wracałam "usiepana" (tak mawiają nasze panie na produkcji) i fizycznie i emocjonalnie... ale po roku zatęskniłam, nawet za odwiecznym "Wann? Warum? Bitte um Liefertermin".

...obym tylko miała dokąd wrócić...

Marzena

To współczuję, ja chyba zacznę pracować z mężem :) od dawna się do tego przymierzaliśmy i chyba czas najwyższy, bo siedzę w domu i gnuśnieję.

Tak strasznie bym chciała dzidziusia, musze się dowiedzieć o co biega, bo tymczasem co my się staramy moja siostrzyczka jest w ciąży z drugim :D:D:D a ja jej strasznie zazdroszczę ;).

Niestety młodość i zdrowie to nie wszystko :( a my....chcemy miec 3 albo 4 dzieciaczków :D bo strasznie dzieciowi jesteśmy :lol2: zanim się wyrobimy (o ile) to taka młoda już nie będę :rotfl:.

Mam nadzieję, że nowy dom się przysłuży ;) :lol2:.

Pysiaczku, BRW mnie zaskakuje. Już tyle rzeczy tam kupiłam :o litrową świetną butelkę, obrączki na serwetki słomiane :), poduszki, mlecznik cottage, talerze, świecznik. Zawsze coś wygrzebię co by mi pasowało :yes: w dobrej cenie :D. Nowoczesne/porcelanowe lampki mają nawet poniżej 100 zł :o

Aniu odzywam się:) Cały czas podczytuję i jestem na bieżąco.. No i niespodzianek nie ma- wszystko mi się podoba.. i płytki na podwórku , i domeczek gospodarczy..i cała reszta:)

Yokasta, ja w końcu z dzidziem zaskoczyłam w ostatnim cyklu starań. Miałam już tak dość, że sie wkurzyłam , swierdziłam ,ze i tak się w Ire nie uda i od następnej miesiączki miałam zacząć brać tabletki..

A tu ZONK:) Wiem, że to ciężko zrobić, ale czasem trzeba odpuscić i wtedy się udaje. Paradoks..

Buziaki!

hahaha.. moja droga.. ja to będę zasuwać na dyżurach do 35 tygodnia(bo potem urlop i 2 tyg macierzyńskiego).. To jak tu się oszczędzać?

Kolejny dzidz już w Polsce..Na koszt podatkinków będę leżeć brzuchem do góry! Skoro można..

Echh oby tylko mały zdrowy był.. to się wszystko da.

Anluka .. napisałam pirva.. a tu mozesz napisać, jak sie płytki przed domem 'noszą'??

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...