narendil 22.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Zdjęcia dziedzica powiadasz Ale on jest grubiutki i opluty. I co tu pokazywać? No jak to co? Grubiutkiego i oplutego dziedzica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Zdradzisz skąd? A z allegro. Stąd A u mnie nowy pomysł. Mamy trochę wina własnoróbki. Wino szczególne bo zaprawiałam je przed porodem. Zaprawiłam wino, posprzątałam, umyłam się i poszłam se urodzić. Ale wracając do wina. Chcemy kupić butelki, korki, korkownicę i takie specjalne termokurczliwe osłonki i wino zlać do tych butelek. I samodzielnie etykietki bym porobiła. W kuchni mam szafkę na wino to by się paroma butlami zapełniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 22.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Narendil dobrze mówi - grubiutkiego Dziedzica - może być opluty, zasmarkany, nieważne Specjalistka od trunków nie jestem,a le coś mi się widzi, ze w kuchni, to mu za ciepło będzie - zwłaszcza, że młode i ma pewnie dojrzewać a nie skwaśnieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Co do wina... Hmmm. A to ze sklepu leży w kuchni i nie jest kwaśne. Na razie jest bardzo dobre. Szkoda by mi go było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 wreszcie sa zdjecia Stasia! slodziak cudny, no nic tylko schrupac:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 22.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Noooo, Księciunio ! Kawał chłopa i ten szelmowski uśmiech Rodzice i Dziadkowie pewnie pękają z dumy - nie bezpodstawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 AAAA jaki piekny Stas!!!)) cudo chłopak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aleee fajny chłopiec :yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 http://emoty.blox.pl/resource/660.gif Człowiek wrzuci pojemniczki, z których cieszy się jak głupi do sera to nic, a dla takiego małego bąbla to nawet niektórzy z drugiego końca forum się przywleką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ale słodziak, niestety pojemniczki nie mają żadnych szans w starciu ze Stasiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 łaaaałłłłłł Ile tu naklepałąy laseczki.... Stasiu wymiata... ale on słodki Pojemniczki mi się podobają baaardzooo.... Anagat... olej tych wikingów i rób co uważasz.... Buziaki i ciepłe myśli posyłam... i oszczędzaj się Yokasta.. no to w każdym kątku po dzieciątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Baardzo fajne pojemniki:) I za 6 zeta!!! WOw:) Stasiu -rewelacja!! Ania, czyś Ty zwariowała? Jaki on gruby i opluty?? Idealny jest! Jeeenny jeszcze trochę i swojego własnego będę miała:) A co do Irlandii.. spoko.. ja już dałam na luz. Jeszcze 3 miesiące i urlop i macierzynskie.. I spadam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.11.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ania, pojemniczki fajne i jaka cena dobrze, że nie dwa identyczne i bateria fajna, ja żałuję że mam swoją ale kiedys zmienię Ale STAŚ CUDNY! Aż mi się płakać zachciało - z radości! Jest taki taki....jeszcze w tym wdzianku słodziak i PRZYSTOJNIAK! Lodołamacz niewieścich serc, mamuniu że też nie jestem te 20 lat młodsza . Ach ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.11.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 aneczko po zalinkowaniu przez Ciebie widzę, że już się trochę pojemniczków sprzedało Dzięki za linka A Staś jest cudny i tak slodko się uśmiecha I ma super wdzianko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.11.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Yokasta, kobieto, Ty się wykończysz. Pewnie ze wsi wróciłaś i jeszcze w nocy po necie buszujesz. Pojemniczki specjalnie dwa różne, bo w jednym mydło (mam dziwny nawyk mycia rąk w kuchni), w drugim płyn do naczyń. Niby dwa różne a jednak podobne pysiaczku, powinna mi chyba ta pani za reklamę coś odpalić Stasio nie będę ukrywać jest bardzo przystojny, buźkę ma jak porcelanowa laleczka i straszliwie go kocham. Opluty bywa często i nie tyle grubiutki co wielki. Waży... swoje i ma 70cm. Znowu była wymiana ubranek na takie 6-9 miesięcy. W każdym razie za ochy i achy nad Stasiem wszystkim Wam dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 aneczko ja też mam mydło i płyn w kuchni, więc też muszę sobie sprawić dwa takie same (lub bardzo podobne do siebie jak te) pojemniczki Cudownie się czyta to co piszesz o Stasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Anusia, u mnie też będzie mydełko i płyn, ten nawyk nie jest dziwny tylko całkiem dla mnie normalny i zrozumiały A nad Stasiem mogłabym się rozpływać, cudny jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 23.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jak pączek w maśle - wierzę, że bywa opluty - to święte prawo w jego wieku. Straaaaszliwie mi się podoba! Pojemniczki również, ja też mam mydło w kuchni, póki co w plastikowym białym pojemniku - jak płyn. Zgapię kiedyś ten pomysł z dwoma podobnymi ceramicznymi, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Przyszłam się przywitać...prosto od yokasty Aniu ( kurcze jak nas tu duuuużo !) właścicielko "białych, paskudnych okien obstawionych storczykami" masz pięęęękny domek i wspaniałego, ślicznego, słodkiego STASIA !!! pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts