agawi74 24.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Tak mi się plącze ten Twój wątek ane3ko (żarcik:lol2:), że postanowiłam wpaść Chciałabym odwiedzać wszystkie, ale czasu niestety brak, a i teraz po tylu stronach Twojej galerii nie wiem czy wypada się wpraszać... Witam się oficjalnie po raz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ludzie kochani, jak ja przeżyję bez neta? JAK JA PRZEŻYJĘ BEZ FORUM??? O matko !!!!! przymusowy odwyk !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Staś jest cudowny i przepiękny!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aneczka, ja tu czekam na Ciebie i da się wytrzymać bez netu i forum :D:D na wsi jest super kiedy tego nie mam chociaż czasem mi tęskno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.11.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ania dasz radę Staś prze-sło-dki!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wiecie, człowiek bardzo się przywiązuje do wygody. Jutro cały dzień będę bez prądu. Potem poniedziałek i wtorek. Ludzie kochani, jak ja przeżyję bez neta? JAK JA PRZEŻYJĘ BEZ FORUM??? Aniu po tej wypowiedzi mogliby cię śmiało zakwalifikować na przymusowy odwyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 25.11.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O teraz widzę, że ktoś już to sugerował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Pendrak, ja rok temu wchodząc na forum (szukałam inspiracji i trafiłam na dom Betib) nie miałam w ogóle pojęcia, że forum może uzależnić to niesamowite i straszne jednocześnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Oj uzależnia, uzależnia Ale taki (w tym wypadku przymusowy) odwyk to czasem naprawdę super sprawa Aneczko dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.11.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Pewnie, że tak. Jak wyjeżdżam w piątek i wracam w niedzielę to czasem nie chce mi się zaglądać te 2 - 3 dni w tygodniu to akurat chociaż za Anią tęsknię strasznie....sama nie wiem czemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.11.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O ludzie, jestem. Masakryczna jest ta cisza w domu! (Cisza dopóki Staś się nie odezwie). Na pon./wt. kupuję baterię do radia. Na internet mam sposób. Mogę pożyczyć mobilny od ślubnego, ale bateria w laptopie mi na jakieś 3h starczy. Dam radę, choć jest ciężko. Agawi, witaj u mnie! Nie dziwię się, że nie zaglądasz. Ja też bym chciała śledzić wszystkie wątki, ale się po prostu nie da. Zaniedbuję nawet te, śledzone od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aneczko ja też się witam u Ciebie. Wątuś śledzę już od jakiegoś czasu (Anagat mnie przysłała cobym elewację Waszego domku zobaczyła - no więc przekopałam cały wątek, w poszukiwaniu tej elewacji), ale jakoś nie miałam okazji się przywitać. Niniejszym więc niedopatrzenie to nadrabiam i witam się bardzo serdecznie. Staś cudny, domek coraz piękniejszy, szara elewacja ekstra. A FM to nie uzależnienie. To już raczej sekta. Będę zaglądać - teraz już bardziej oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.11.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Cholera u naszych znajomych dach się zajął... Pełno straży. A niedawno spalił się cały dom i chłop w środku :/ Edytowane 25 Listopada 2011 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.11.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Cholera u naszych znajomych dach się zajął... Pełno straży. A niedawno spaliła się cały dom i chłop w środku :/ o matko...straszna wiadomosc...oby szybciutko ugasili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Szkoda ludzi... Strasznie sucha ta jesień, u nas nie pada chyba od dwóch miesięcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Cholera u naszych znajomych dach się zajął... Pełno straży. A niedawno spalił się cały dom i chłop w środku :/ o kurka:( nadrobiłam, zdjęcia Słodziaka widziałam, przytulasy zostawiam:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Agawi, witaj u mnie! Nie dziwię się, że nie zaglądasz. Ja też bym chciała śledzić wszystkie wątki, ale się po prostu nie da. Zaniedbuję nawet te, śledzone od dawna Ooo to witaj w klubie:lol2: ale obiecuję, ze tu będę wpadać Pożar straszna rzecz:( i ta tegoroczna susza... ostatni deszcz to pamiętam chyba w sierpniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Cały lipiec i sierpień padało, teraz dobrze że nie pada ale przecież pożar to nie przez suszę. Szkoda ludzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 teraz dobrze że nie pada Nie bardzo yokasiu, bo zasoby wody w rzekach bardzo się obniżyły, wiele studni wyschło... Zboża ozime też ledwie zipią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts