Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotka - dom z nadzieją

Recommended Posts

Tak mi się plącze ten Twój wątek ane3ko (żarcik:lol2:), że postanowiłam wpaść :D

Chciałabym odwiedzać wszystkie, ale czasu niestety brak, a i teraz po tylu stronach Twojej galerii nie wiem czy wypada się wpraszać...:oops:

Witam się oficjalnie po raz pierwszy :bye:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ludzie, jestem. Masakryczna jest ta cisza w domu! (Cisza dopóki Staś się nie odezwie). Na pon./wt. kupuję baterię do radia. Na internet mam sposób. Mogę pożyczyć mobilny od ślubnego, ale bateria w laptopie mi na jakieś 3h starczy. Dam radę, choć jest ciężko.

Agawi, witaj u mnie! Nie dziwię się, że nie zaglądasz. Ja też bym chciała śledzić wszystkie wątki, ale się po prostu nie da. Zaniedbuję nawet te, śledzone od dawna :(

Aneczko ja też się witam u Ciebie. Wątuś śledzę już od jakiegoś czasu (Anagat mnie przysłała cobym elewację Waszego domku zobaczyła - no więc przekopałam cały wątek, w poszukiwaniu tej elewacji), ale jakoś nie miałam okazji się przywitać. Niniejszym więc niedopatrzenie to nadrabiam i witam się bardzo serdecznie.

Staś cudny, domek coraz piękniejszy, szara elewacja ekstra.

A FM to nie uzależnienie. To już raczej sekta. :D

Będę zaglądać - teraz już bardziej oficjalnie.

Agawi, witaj u mnie! Nie dziwię się, że nie zaglądasz. Ja też bym chciała śledzić wszystkie wątki, ale się po prostu nie da. Zaniedbuję nawet te, śledzone od dawna :(

Ooo to witaj w klubie:lol2: ale obiecuję, ze tu będę wpadać:yes:

Pożar straszna rzecz:( i ta tegoroczna susza... ostatni deszcz to pamiętam chyba w sierpniu...:(

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...