ane3ka1 26.11.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 He he - no mnie też przerosło. A płaci się ryczałtem, czy np. od ilości wywiezionych kontenerów? Płaci się z góry za wywóz w zależności od ilości osób w gospodarstwie. Możesz wystawić worków ile masz. Poza tym w określonych terminach wywożą segregację (szkło, puszki i plastik) - niektórzy też nie mają, oraz popiół - co poniektórzy też popiołu nie posiadają i palą 100% węglem Wczoraj padłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 No to już nie mam pomysłu na to co tymi ludźmi kieruje. Pozostaje jedno wytłumaczenie - głupota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) U nas to samo - spalają odpady raz coś tak strasznie trzaskało w ognisku, że myślałam że sąsiad w powietrze wyleciał na przeciwko spalają gumę na podwórku, smród nie z tej ziemi. Nemi, głupota to jedna i brak edukacji w min. stopniu. My mądre, zwłaszcza po OŚ a tacy ludzie - całe życie na wsi, nauczeni od dziecka że się pali tym co jest pod ręką. Nie wspomnę o pałacu, który został wyburzony (niedaleko naszego msca zamieszkania) i ludziska powynosili zabytkowe meble, sofy, otomany, fotele, lustra i tym palili w piecach. Ciemnogród. U nas dochodzi jeszcze w lecie problem sąsiadów którzy głośno sluchają muzyki bo pracują na polu za domem. Bez policji w tym roku też się nie obędzie. Właściciel powiedział, że puszcza na swoim podwórku i przed 22:00 więc mu wolno (a że u nas szyby latają to już nieważne,a mieszkamy 200m dalej....) Edytowane 28 Listopada 2011 przez yokasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ja mysle ze jedyne "lekarstwo " to tel na Policje, spalanie gum, plastikow itp jest zakazane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pewnie jak będzie trzeba to zadzwonimy. Niestety sąsiadów mamy niewielu. Od razu będzie wiadomo kto dzwonił a po tych ludziach można spodziewać się wszystkiego......i to jest największy zgryz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.11.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Uwaga, uwaga! Obraz znadkominkowy uzyskuje biały kolor ramy Efekty za kilka dni. Mam nadzieję, że tata mnie nie zje ani nie dostanie zawału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 28.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No to spokojności!I zadowoloności! No i pokaż efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Tata będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Super, że się zdecydowałaś A tata powinien być szczęśliwy, że Ty jesteś, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A tata powinien być szczęśliwy, że Ty jesteś, nie ? ale mama przekazała mu informację i mówił, że pasowałaby nie tyle śnieżnobiała co bardziej kremowa z przecierkami. Niestety ja przecierek nie lubię. Wydaje mi się, że obrazowi będzie dobrze, ponieważ rama pozostanie ozdobna, ale na białej ścianie się "straci" i wydobędzie obraz, który do tej pory był przytłoczony ramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 E tam zaraz tak Ci się tylko zdaje Obraz na pewno zyska na zmianie koloru ramy teraz wszystkiego tam dużo. Czym przemalowujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 I kiedy nam pokażesz efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.11.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aniu, myślę, że obrazowi dobrze zrobi lifting ramy! A tata może nie zauważy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.11.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Yokasta, sąsiad nie ma prawa słuchac tak głośno muzyki. Art. 51. Kodeksu wykroczeń. Ale o tym pewnie wiesz Ja u rodziców miałam podobny problem. Sąsiadka słuchała na cały regulator disco polo i tym podobnej muzyki. OK, każdy lubi co innego, ale szlag mnie trafiał. Cała rodzinka taka, że bez kija nie podchodź... Zlewali wszystko. I dodatkowo jakieś koneksje mieli. Cóż... Ja lubię dość specyficzną muzykę. Było przykro, że pół osiedla musiało jej słuchać w takim natężeniu. Ale cel osiągnęłam. Disco polo się sciszyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.11.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 yokasta, maluję... ręcami męża A tak na poważnie to Duplicolor cośtam, ale nie wiem co. pysiaczku, efekt pokażę jak będzie wystarczająca ilość warstw, bo póki co przebija jeszcze. No i jak rama wyschnie i z powrotem zmontujemy obraz. Ale na pewno o was nie zapomnę narendil, mój tata to nie zauważy ubłoconych butów, ale zmianę koloru ramy czy obrazu to nawet po ciemku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aniu bardzo jestem ciekawa efektu. ..na pewno w bialym bedzie lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aneczko, ja wiem co duplicolor platinum pewnie ? Narendil, wiem wiem, kodeksu się nauczyłam przy sąsiadach w trymiga. Czekamy do lata ale myślę, że Mozart i Bach mi pomogą . U sąsiadów sam popularny teraz dyskotekowy bełkot leci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.11.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Yokasta, mamy tytuły Nie byłabym sobą gdybym nie narzekła sobie bo liczyłam kiedyśtam na jakiegoś narzekającego pesymistę abo co, ale i tak jestem szczęśliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 mamy mamy muszę chyba skrobnąć do Joliski w Twojej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Anula! Pokazuj ramę. Odpisałam Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts