nemi 04.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja też jestem b.ciekawa ten ramy po metamorfozie. A tak a propos "upierdliwych" sąsiadów - wynajmowaliśmy kiedyś mieszkanie w kamienicy nad "moherową" babcią, wierną słuchaczką radia z Torunia. Kobieta głucha jak pień i do tego z jakimiś problemami ze snem. Zaczynała około 5 nad ranem i nadawała przez cały dzień (z wyjątkiem przerwy na Modę na Sukces - tu ryczący TV przeplatał się z wyzwiskami pod adresem bohaterek) - u nas człowiek nie słyszał własnych myśli. 2 razy zgłaszaliśmy to Straży Miejskiej, ale za każdym razem "staruszka" się wyłgała. No i mimo świetnej lokalizacji mieszkania, wyprowadziliśmy się po 2 miesiącach. Inna sprawa, że przymaszerowała do nas po około miesiącu od wprowadzenia się z tekstem, że ona nas już od kilku tygodni obserwuje i my jeszcze ani raz nie byliśmy w kościele... I że musi o nas z księdzem proboszczem porozmawiać, bo tak być nie może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ania, nie daj się prosić! Pokazuj ramę! Inna sprawa, że przymaszerowała do nas po około miesiącu od wprowadzenia się z tekstem, że ona nas już od kilku tygodni obserwuje i my jeszcze ani raz nie byliśmy w kościele... I że musi o nas z księdzem proboszczem porozmawiać, bo tak być nie może... nemi, a to Wam się sąsiadka udała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.12.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Inna sprawa, że przymaszerowała do nas po około miesiącu od wprowadzenia się z tekstem, że ona nas już od kilku tygodni obserwuje i my jeszcze ani raz nie byliśmy w kościele... I że musi o nas z księdzem proboszczem porozmawiać, bo tak być nie może... Hahaha:D:D:D Niezłe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.12.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 nemi niezła agentka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.12.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 nemi, a to Wam się sąsiadka udała nemi niezła agentka!!! Szurnięta jak mało kto. Ale do dziś żałuję, że zamiast jej powiedzieć coś, że jesteśmy satanistami albo wyznawcami religii JEDI to stałam w drzwiach jak słup. W ogóle z nią to chyba większość mieszkańców (zwłaszcza tych młodszych) miało problemy, bo to była taka babcia-snajper - zawsze w domu, zawsze przy wizjerze, zawsze wszystko wie i w ogóle. Ponoć w administracji była cała pokaźnych rozmiarów teczka "donosów" jakie "biedna staruszka" pisała na pozostałych mieszkańców - a to ktoś za głośno po klatce tupał, a to jej ktoś liścia u kwiatka na klatce urwał, a to ktoś za głośno drzwi zamyka, etc. Mimo że głucha to nie tylko słyszała to wszystko to jeszcze dokładnie wiedziała kto winny. No ale to jest właśnie efekt nadmiaru wolnego czasu. Ane3ka przepraszam za off topic. Ja to mam wrażenie, że wszędzie gdzie się pojawiam to bałagan robię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.12.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 nemi ona niczym ta z filmu: Starsza pani musi zniknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No to ja też czekam na ramę... Moja sąsiadka też słucha radia a Torunia.... nawet im kasę przesyła co miesiąc mając tylko 800zł emerytury, a narzeka, że mało ma... Puszcza radio i idzie do lasu na grzyby z różańcem a ręce jednej a w drugiej kij na grzyby... Ale, że puszcza to z innej strony, to mnie nie przeszkadza.... no chyba, ze wyjdę na plac w jej kierunku... Też wie kto przyjechał kto wysiadał z tego ładnego srebrnego auta, kto ile siedział... Za to mam darmowe security... Ale do chodzenia do kościoła to mnie nie namawia... to jest moja sprawa a jej kościół to jej. Jest uczynna i do proboszcza nie donosi... (chyba...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.12.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ane3ka przepraszam za off topic. Ja to mam wrażenie, że wszędzie gdzie się pojawiam to bałagan robię... Nie szkodzi. Ja to jestem raczej z tych niedzielno-kościelno-rodzinnych, więc ze mną nie podyskutujecie. Ale proboszczowi też nie donoszę i uważam, że to prywatna sprawa jak kto spędza czas. A i za toruńską rozgłośnią nie przepadam. Co do radia to idzie się pochlastać. Rozgłośnia z Krakowa zaczęła puszczać świąteczne piosenki od początku grudnia. Wszystko fajnie, bo klimat i w ogóle, ale do świąt chyba mi się przeje! A na ramę jeszcze trzeba będzie zaczekać, bo mięliśmy przerwę w malowaniu - lakier się skończył. Ale jest już kupiony ten właściwy - duplicolor platinium. A poza tym to mi smutno, bo zdechła jedna z moich papużek. Wiem, że to głupie, bo to tylko ptaszek, ale płaczę za każdym razem. W szczególności jak widzę, jak ten drugi szuka tego, co zdechł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.12.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A poza tym to mi smutno, bo zdechła jedna z moich papużek. Wiem, że to głupie, bo to tylko ptaszek, ale płaczę za każdym razem. W szczególności jak widzę, jak ten drugi szuka tego, co zdechł Ojejku szkoda...:( Miałam kiedyś papużkę falistą, zdechła jak miała 7 lat i tez mi było strasznie przykro... A taka była oswojona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2011 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ojeja nam zdechł chomik w zeszłym roku a jeszcze wcześniej miałam myszkę, którą wypuściliśmy wolno i też za nią płakałam. To nie głupie tylko bardzo ludzkie. Ramy jestem ciekawa bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 05.12.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Aniu nie mam co prawda czasu nadrobić zaległości i przeczytać wszystkie posty, ale obejrzałam zdjęcia Stasia. Cudny! Boski! A co do ubranek to się nie martw. Moja mała ma 7 tygodni, waży tylko trochę ponad 4 kg,a ja ubieram ją też w ubranka 6-9 m-cy (tak się wyciągnęła skubana). Aniu mam też pytanie odnośnie książki o planowaniu ogrodu: znalazłaś w końcu jakąś godną polecenia pozycję? Muszę kupić na prezent...Pozdrawiam i całuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.12.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witaj Panczurko. Myślę o Tobie dość intensywnie ostatnio i nawet przed chwilką myślałam żeby wysłać smsa co tam u Was.Książki o ogrodzie nie znalazłam, bo też nie szukałam. Mam jedną "Wielką księgę ogrodów" ale raczej do pooglądania niż do praktycznego wykorzystania. Wydaje mi się, że Nihiru może w tej sprawie coś doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 06.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję za myślenie o nas. Ja też myślę o Was prawie codziennie, nawet udaje mi się odpalić komputer, żeby zajrzeć co u moich drogich forumowych koleżanek, ale jak tylko wejdę na forum, to budzi się moja mała I tak w kółko (teraz właśnie też się obudziła...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.12.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Było Wizualizacja ze srebrną ramą Jest Zdjęcia kiepskie, bo już po zmroku. Biała podoba mi się najbardziej. Znikam. Dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 aneczko jest super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Fajniutko wygląda, ale ja bym chciała szerszą perspektywę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 i ja bym chciała taki sam kadr jak było ależ mamy życzenia w środku nocy i mnie najbardziej podoba się biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pięknie:rolleyes: Ale Ty masz cudny kominek:jawdrop: Uwielbiam portale:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.12.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 SUper wygląda!!!! wyszło idealnie Aniu a jak u was przygotowania do świat? domek już ozdobiony? I mam pytanko: jak u Stasia z jedzeniem obiadków, deserków? co już podawałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.12.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 A macie (brzydkie, bo brzydkie, ale same chciałyście) Agawi, kominka też już nie lubię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts