nihiru 19.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja właśnie z domu przyzwyczajona jestem do sprzątania w sobotę.w ciagu tygodnia ogarniam dom z bałaganu, wedle potrzeby odkurzam, ale konkretne sprzątanie jest w sobotę. wkurza mnie to, bo to oznacza, że nie ma czasu na jakieś wycieczki czy atrakcje, ale nie umiem się przestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ja też, ja też sprzątam w soboty tradycja rodzinna. Aniu, nie tylko na wsi się myje okna w mieście to dopiero widok jak w jednym budynku 30 pań wychylonych przez okna szoruje i pucuje . Życzę Ci, żebyś tego ducha świąt w sobie odnalazła, pomimo przeciwności. Ja ich nie czuję wcale a to dlatego, że tylko "buduję, remontuję, urządzam", chroniczne zmęczenie pozwoliło mi jedynie na zawieszenie w nowym domu jednego łańcucha świetlnego i skakania z radości po zawieszeniu firanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.12.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 W KWESTII PORZĄDKÓW... KOCHANE!CHCIAŁAM WAM BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ZA TO, ŻE BYŁYŚCIE ZE MNĄ PRZEZ BLISKO 2 LATA BUDOWY I URZĄDZANIA PAPROTKI. ZA KAŻDE DOBRE SŁOWO, ZA WSPIERANIE W TRUDNYCH CHWILACH, W CHWILACH SMUTKU, GDY STAŚ BYŁ JEDNĄ WIELKĄ NIEWIADOMĄ I WTEDY KIEDY CHOROWAŁ, ZA KAŻDĄ DOBRĄ RADĘ ŻYCIOWĄ I WNĘTRZARSKĄ. SZCZEGÓLNIE DZIĘKUJĘ TYM, KTÓRZY ZNOSILI MOJE GRYMASY, NARZEKANIA I ZŁE HUMORY. DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! WSZYSTKIM ZAGLĄDAJĄCYM BUDUJĄCYM I URZĄDZAJĄCYM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO. NA NADCHODZĄCE ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĘ RODZINNEJ CIEPŁEJ ATMOSFERY, A W NOWYM 2012 ROKU SAMYCH SUKCESÓW I SPEŁNIENIA MARZEŃ. Pewnie spotkamy się gdzieś u Was w wątkach. Może kiedyś powstanie nowy paprotkowy wątek. Ten na moją prośbę zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts