ane3ka1 04.10.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Aniu poczytałam jeszcze raz twoj watek. Widze ze tez macie podłoge z barlinka jesion. My bedziemy mieli jesion rustic ale jednolamelowy tez w całym domu i schody maja byc jesionowe. Pokaz prosze jak teraz wygladaja wasze schody? zrobiliscie juz barjerki? Witaj psosin. Odnośnie schodów nic się nie zmieniło. Nadal nie mamy poręczy, bo jest znacznie wygodniej wnosić większe rzeczy. Powoli jednak przymierzamy się do zrobienia, bo to co największe już zostało wniesione. Wrzuć zdjęcia sof do twojego pokoju, jak dasz radę. Zobaczymy, pokombinujemy. Pokój nieustawny, ale nie może być aż tak nieustawny Witaj Rokoko! Zdjęcia postaram się zrobić i wrzucę albo jutro albo pojutrze. Dzięki! W ogóle to chciałam wam powiedzieć, że od piątku 1 października mieszkamy, a raczej śpimy w nowym domu. W związku z tym mam ograniczony dostęp do internetu (tylko w pracy ). Na razie jest tak sobie, bo mamy przeniesione najważniejsze rzeczy i jeszcze bardzo dużo do zrobienia. Ogólnie warunki bojowe. Poza tym jutro mam seminarium na uczelni w związku z otwarciem przewodu doktorskiego i mam masakrycznego stresa. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Aniu to gratulki przeprowadzki i pokonywanie codziennych bojów w poszukiwaniu np. ciuchów.... Dużo spokoju na jutro i dasz sobie radę... Wiesz, że obowiązuje 3XZ.... Zakuć, zdać, zapomnieć Połamanie języka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.10.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Aniu to gratulki przeprowadzki i pokonywanie codziennych bojów w poszukiwaniu np. ciuchów.... Dużo spokoju na jutro i dasz sobie radę... Wiesz, że obowiązuje 3XZ.... Zakuć, zdać, zapomnieć Połamanie języka NIEDZIĘKUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.10.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 [quote name= W ogóle to chciałam wam powiedzieć, że od piątku 1 października mieszkamy, a raczej śpimy w nowym domu. W związku z tym mam ograniczony dostęp do internetu (tylko w pracy ). Na razie jest tak sobie, bo mamy przeniesione najważniejsze rzeczy i jeszcze bardzo dużo do zrobienia. Ogólnie warunki bojowe. ![/quote] To zupełnie tak jak my, jeszcze nie mieszkamy tak zupełnie, ale pierwsza noc za nami i pierwsze opicie domu;) Jak dla mnie tez jest tak sobie, bo kurzu wszędzie duzo, nie do końca wiem gdzie co jest. Ale i tak się cieszę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.10.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To zupełnie tak jak my, jeszcze nie mieszkamy tak zupełnie, ale pierwsza noc za nami i pierwsze opicie domu;) Jak dla mnie tez jest tak sobie, bo kurzu wszędzie duzo, nie do końca wiem gdzie co jest. Ale i tak się cieszę Pozdrawiam No to gratulancje i w ogóle witam Cię u mnie Iwek. Ja póki co z cieszeniem się mam jakiś opóźniony zapłon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 04.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Poza tym jutro mam seminarium na uczelni w związku z otwarciem przewodu doktorskiego i mam masakrycznego stresa. Pozdrawiam! Powodzenia!!! Nie jest tak źle (a potem wielka radość...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.10.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Już PO!!!!!!!!!!!!!!!!! I to najważniejsze. Czuję się jakby cała zajezdnia tramwajowa po mnie przejechała.Odpoczywam... do bitej 15 nie będę robić NIC tylko gapić się w FM. A potem w ramach odstresowania strzelę górną łazienkę na biało i odbiorę blaty dębowe na szafkę i obudowę z geberitów. A co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golf 05.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dom wygląda mniej więcej tak: Rzut parteru: http://www.horyzont.com/files/baza_plikow/paprotka/wersja_a/pliki/rzut00_L.jpg zycze Wam takiego auta w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.10.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Golf, przepraszam, ale o co chodzi??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golf 05.10.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Golf, przepraszam, ale o co chodzi??????????????????? bardzo mi się Wasz domek podoba i widze ze jesteście na wykonczeniu, wiec do kompletu zycze Wam takiego porsche jak na wizualizacji w garazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ane3ko, gratulacje z okazji przeprowadzki! Niech to będzie dla Was dobre miejsce - takie gdzie się dobrze mieszka i gdzie spełniają się marzenia. Wszystkie! I gratulacje z okazji otwarcia przewodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.10.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ania,gratulacje wielkie, cudownego, szczęśliwego mieszkania!Jestem pod wrażeniem planów dot. doktoratu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.10.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 bardzo mi się Wasz domek podoba i widze ze jesteście na wykonczeniu, wiec do kompletu zycze Wam takiego porsche jak na wizualizacji w garazu. Achaaaa, no ja strasznie tępa jestem Dzięki wam baby za miłe słowa. Na razie mieszka się tak sobie, póki co nie czuję, że to mój dom. Poza tym straszny bajzel Wczoraj przyszedł słupek zielony do mojej samotni kupiony za bezcen na necie. I wiecie co... podoba mi się taki zielony i chyba zielony zostanie. A co do doktoratu to na razie była sama prezentacja, teraz jeszcze komisja i rada wydziału i wtedy będę mogła powiedzieć (lub nie) że przewód jest otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 06.10.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 gratuluję przeprowadzki i czekam na moment kiedy powiesz , że już czujesz siebie jak u siebie w domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.10.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ane gratulacje!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Ania gratulacje! oby mieszkało się cudnie i marzenia się spełniły:wave: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 11.10.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Spóźnione gratulacje z powodu zamieszkania we własnym nowym domku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.10.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) anutka, martaibartek, anetko, Rokoko. Bardzo dziękuję za gratulacje i życzenia Na razie mieszka się trudno, no i zaczyna się "co bym to zrobiła inaczej". Póki co zrobiliśmy trochę porządków i lampy znalazły swoje miejsce. Pół domu mamy jeszcze do przeprowadzenia. Rokoko, a do Ciebie będę mieć prośbę odnośnie galerii zdjęć do sypialni. 7 zdjęć: 2 poziome, 5 pionowych, białe ramki, ściana i jakoś to trzeba zgrać Edytowane 11 Października 2010 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Aneczka a kto mówił, że będzie łatwo U mnie wczoraj w salonie zawisła żarówka Ale jak cudnie bo u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts