Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotka - dom z nadzieją

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeeeesu... Markotka.... Tydzień już robi drabinko schody na strych... I gdyby z drabiny skleconej przez majstrów... trochę z krótkiej nie zleciał..., to by wcale nie robił...

A do tego mój lęk wysokości.... no to się wziął za prace......

I tyle tylko, że on wcale, a wcale majsterkowy nie jest... Już woli majstrowi zapłacić te 400zł X2 sztuki niż samemu robić....

I wiesz... to znowu ja musiałabym być mózgiem tej operacji..... Wszystko zamówić, obmyślić, kupić, załatwić transport... jak jego autem to mu pomóc rozładować samochód, później załadować.... Oj już widzę jak jęczy... Do tego dziurki wywiercić, nie ma czym, nie wie jak....

Kuźwa kuchenny ten , czy inny meblowy mysi zrobić....

Ane srebrna rama moim zdaniem bardziej pasuje i mi się podoba :)

Domek cdny i coraz bardziej udomowiony. Zasłony werey, wery ładne :)

A co do braku kasy na wszystko o czym marzysz, co planujesz to kto nie ma na to nerwa? ja to się martwię czy na główne meble wystarczy, o dodatkach wcale nie myślę :)

Marta, też myślę, żeby tą ramę wymienić.

Dziś poczyniłam częściowy remont w kwiatkach. Wykorzystałam doniczki, które miałam. Reszta w swoim czasie... :)

http://lh6.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TMhXty7y9wI/AAAAAAAAEHc/nvDInCvzPxU/s640/DSCN4568.JPG

http://lh5.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TMhXxdmD_6I/AAAAAAAAEHk/HxncfwKq2ns/s512/DSCN4573.JPG

Jak zwykle forum obcina zdjęcia :/

pamietasz moze gdzie go kupowalas??

Markoto, w Brico Marche, ale to już było kilka ładnych lat temu.

Czemu nikt wcześniej mi nie powiedział, że tu tak ładnie? Przyszłam, obejrzałam, kilka pomieszczeń anektuję :D

Ładnie, nieładnie, witaj joliska. Zapraszam!

joliska, a Ty wiesz, a ja sobie poszłam Ciebie odwiedzić, do "Twojego M" i zemdlałam... Zbieram się powoli. Jessssssssssuuuuu... ale piknie. I wiesz, mam na kompie taki katalog z inspiracjami (chyba jak każdy) i tam są Twoje zdjęcia. Hehehe... Leżą tam od jakiegoś czasu a teraz mi się właścicielka odnalazła :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...