ane3ka1 08.11.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Arnika, mój mąż Adaś dostał informacje, że Polskone po prostu nie chce udzielać informacji o terminach.Ok, koniec rozważań drzwiowych! Jak będą to się pochwalę... Wrzucę zdjęcie z Nelcią... na tle drzwi, a co tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dojadą drzwi, dojadą.... Zobaczysz. Noooo ale Nelka ma jakieś zaczarowane te drzwi ( mówię o tych do garderoby..... ), że tak ślicznie w nich wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.11.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kurde, chciałabym takie coby mnie ścieniły do rozmiaru 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Noooo takie ma Neli.... Nie zauważyłaś.... Ja to bym chciała takie do 38... no jak już by się nie dało to chociaż do 40..... A Neli wcięło do chyba 34..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.11.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No dobra, pójdę na kompromis, może być 38! 40... w sumie od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Tylko niech Neli powie nam gdzie takie lustro zamówić....? Albo nie powie.... Noooo jakby co to ja mam ciężarówkę i podjadę.... Tylko, żebym nie kupiła opcji na bardziej spuchniętą niż jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nortaop.pl 08.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Tylko niech Neli powie nam gdzie takie lustro zamówić....? Albo nie powie.... Noooo jakby co to ja mam ciężarówkę i podjadę.... Tylko, żebym nie kupiła opcji na bardziej spuchniętą niż jestem .... To ja będę wdzięczna za te spuchnięte , mi się przyda , swoją drogą a pro-po tych drzwiczek , mają się te firmy które są pośrednikiem niektórych producentów . A my te biedne robaczki nie mamy jak na to zaradzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 .... To ja będę wdzięczna za te spuchnięte , mi się przyda , swoją drogą a pro-po tych drzwiczek , mają się te firmy które są pośrednikiem niektórych producentów . A my te biedne robaczki nie mamy jak na to zaradzić . Nie wiem o co chodzi???????? Proszę p o w o l i napisać i czytelniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.11.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ej, baby, miało już nie być o drzwiach.Z innej beczki to w sobotę ślubny zamontował głośniki w łazience. Kurde.... odczucie niepowtarzalne, niesamowite, niebywałe, cudowne, wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju, odlotowe, kosmiczne... hmmm.W głośnikach muzyczka relaksacyjna, kominek z olejkiem eukaliptusowym i pełna (dwuosobowa wanna). P o l e c a m!No i w sobotę oszlifowaliśmy słupy w pokoju "niepotrzebnym". Wymagają jeszcze bielenia. Niestety człowiek pracuje i wraca do domu po ćmoku i nie ma kiedy tego zrobić. Ze względów zdrowotnych nie chce malować na wieczór. Już jedną alergię przeszłam. Ale jak się zrobią to cyknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Hej ! Znalazła Cię , i chciałam się przywitać Bardzo ładny domek. Szkoda zdrowia i nerwów z powodu drzwi ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.11.2010 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nadulka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 09.11.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Na pocieszenie - czekam na drzwi od września (tzn.. we wrześniu miały być) a stolarz ma w d**** i nawet nie odbiera tel! ponoć w grupie raźniej, poczekamy razem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 ................ Z innej beczki to w sobotę ślubny zamontował głośniki w łazience. Kurde.... odczucie niepowtarzalne, niesamowite, niebywałe, cudowne, wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju, odlotowe, kosmiczne... hmmm.W głośnikach muzyczka relaksacyjna, kominek z olejkiem eukaliptusowym i pełna (dwuosobowa wanna). P o l e c a m! .................. Noooo i dlaczego nie mówiłaś o dwuosobowej wannie wcześniej.... Mam jednoosobową i co teraz???????????? Lustro raczej powiększające, wanna jednoosobowa, głośników nie mam.... Ale kominek z olejkiem gdzieś jest w którymś kartonie.... tylko którym...????? Dobrze, że łóżko jest wygodne i duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.11.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Noooo i dlaczego nie mówiłaś o dwuosobowej wannie wcześniej.... Mam jednoosobową i co teraz???????????? Lustro raczej powiększające, wanna jednoosobowa, głośników nie mam.... Ale kominek z olejkiem gdzieś jest w którymś kartonie.... tylko którym...????? Dobrze, że łóżko jest wygodne i duże Hehe, ha też się gdzieś doszukałam w kartonach kominka. Łazienkę gdzieś tam pokazywałam wcześniej, na ale na zdjęciach może być nie widać, że wanna duża i 2 osoby spokojnie wejdą A jak tam garderoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Jak wróciłyście do temtu drzwi , to coś Wam opowiem ,ale dotyczy to drzwi wejściowych,na które czekaliśmy prawie trzy miesiące , i jak już w końcu przyszły to były lewe , a nie jak zamawialiśmy prawe , dodam że był to listopad ,ale na szczęście jeszcze nie mieszkaliśmy. Kurde coś z tymi drzwiami chyba nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nadulka... już temat dzrwi zamknięty na razie Ania... garderoba powiadasz..... Nooo pokazałam Ci jaką mam... Nadal taka jest ... Miał pan przyjść wczoraj ostatecznie pomierzyć... i nie przyszedł.... Może będzie w czwartek, albo piątek... Jest zawalony robotą.... Ale ma najlepsze ceny. Więc czekam.... No chyba, że się wkurzę i kupię z Ikei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.11.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Miał pan przyjść wczoraj ostatecznie pomierzyć... i nie przyszedł.... Jak ja to lubię!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 A ja nie.... Bo widziałaś moją szafę.... kasę wydaję i mam coraz mniej na szafę... mąż się drze... A co ja mogę za to.....A pan zawalony robotą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nortaop.pl 09.11.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam , wszystkim , zycze miłego dzionka Małe pytanko , czy może mi ktoś polecić firmę która robi kuchnie z MDF - nie mogę ogarnąć tego tematu , a jak robia mi wycenę to koszta są takie , że włosy mi staja Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Nooo tylko tyle, że ja z południa....Może popytaj w wątku ludzi z Warszawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts