ane3ka1 21.11.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Famelia, Ania, dzięki za komplementy. Ja drzwiami jestem zachwycona. Aniu, na Twoje specjalne życzenie wrzucam widok domu z zewnątrz, chociaż nie ma naprawdę co pokazywać. Zdjęcie jest z czasów kiedy czekaliśmy na drzwi zewnętrzne (coś z tymi drzwiami mamy ). Dom docelowo ma być szary z białymi opaskami wkoło okien. Wykusz z dużym łukowym oknem oraz ściana wejściowa mają być inne. I tu różne nasze (a raczej moje) pomysły: - największe marzenie to jasny piaskowiec - z uwagi na brak finansów podróbka - płytka imitująca piaskowiec - ciemna szara płytka klinkierowa, ale chyba nam nie wolno, bo mamy zapis w PZP odnośnie jasnej elewacji - dechy (sidding) http://lh5.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/Su12VNqTt1I/AAAAAAAAB8g/MSvkTMThvhI/s640/452.jpg Docelowo chciałabym osiągnąć kolorystykę jak na zdjęciu http://lh6.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/S9Z73FP_8YI/AAAAAAAADIM/iB834Bx8o20/s640/Obraz%20041.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ania, ależ pięknie, cudowna, skandynawska kolorystyka!!Wspaniale prezentuje się dachówka - jaka to konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.11.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Aniu, RuppCeramika z Braasa. Kolorystyka skandynawska - wyczułaś, bo zdjęcie zrobione w Oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Super prezentuje się taka kolorystyka jaką wybraliście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus.z 24.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Hej, Dość rzadko jestem na forum, choć ostatnio coraz częściej. Twój wątek przejrzałam z zapartym tchem !!! Domek jest po prostu cudny !!!!!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.11.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Hej, Dość rzadko jestem na forum, choć ostatnio coraz częściej. Twój wątek przejrzałam z zapartym tchem !!! Domek jest po prostu cudny !!!!!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem ! Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj agus.z! Dziękuję, bardzo mi miło i aż głupio - tyle komplementów. Bo mnie cały czas coś nie tak Ale cieszę się, że komuś się podoba. Zapraszam, zapraszam! Edytowane 24 Listopada 2010 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.11.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A ja z rewizytą Pięknie, zazdroszczę betonowych schodów, my się szykujemy na samonośne w podobnej kolorystyce. Jestem zwolenniczką szarych ścian i bieli. Wszystko mniam! Będę wracać. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 26.11.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 ane3ka1:) - brak słów....no brak!!! Prze-pię-knie i cudne i bardzo bardzo zazdraszczam...!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 28.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam przeczytalam że w lazience zrobiliście wnękę na prysznic my też tak zrobiliśmy kosztem pokoju syna jest to super sprawa każdemu polecam dużo miejsca malo mycia żadnych zakamarków jak w kabinie no luksus a co do projektu to mi się bardzo podoba a wady to przy każdym projekcie po czasie widać ale to nie są wady tylko czlowiek by poprostu chcial co nieco zmienić i to tylko tyle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.12.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Wpadłam się przywitać ,bo troszkę mnie nie było na FM,ale widzę,że i ty się gdzieś podziałaś?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 05.12.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ania, z zewnątrz jest równie pięknie jak w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.12.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Oj, baby... yokasta, ana289, nazwa12 - witam was bardzo serdecznie w moich 4 kątach. Nadulko, ostatnio jakoś nie mam co pisać, no bo nic się nie dzieje (przynajmniej w domu). Jakoś nie możemy się zmobilizować do prac, choć chciałabym nadrobić troszkę do świąt. Niemniej jednak zaglądam do was. I cieszę się, że jeszcze ktoś o mnie pamięta. waderko - dziękuję. I podziwiam Twój zapał do pracy. Ja się wypaliłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 08.12.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wpadłam niby na chwilkę, ale mnie pochłonęło i przeczytałam od deski do deski Pięknie u Ciebie Gratuluję ślicznego domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.12.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witaj Pavis. Cieszę się, że ktoś wpada. Zapraszam częściej! I dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 09.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Anuś, ja też wpadam, codziennie. I tak bardzo bym chciała wlać w Twoje serce trochę wiary i radości. Głowa do góry. Ciesz się ślicznym domkiem. Cudnie u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.12.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Olszynko, bardzo Ci dziękuję za troskę. Ja po prostu jestem już zmęczona. Chciałabym w sobotę posprzątać i usiąść przed telewizorem i odpocząć. A nie przepychać pudła po kątach, malować, dokręcać, uganiać się z praniem u teściów... Ale do tego daleka droga. Pisałam o tym u Roko. Będą zmiany. Jakiś czas temu doszłam do wniosku, że zamienię moją samotnię z pokojem "niepotrzebnym". Niepotrzebny teraz będzie ten z tapetą w ptaki a ja się przenoszę z moim majdanem do tego mniejszego. Pokój będzie biały, bo tak go pomalowałam jeszcze przed zmianą decyzji. Kolor miał zyskać dopiero w odpowiednim dla niego momencie. Ale nie zyska! Będzie biało... biały sekretarzyk, biała komoda, biała sofa, białe ściany. Na razie udało się przenieść kontakt zza drzwi we właściwe miejsce. To i tak duże osiągnięcie. Pozostało przykręcić listwy, zamontować lampę i poprzenosić graty. Może kiedyś na ścianie z sekretarzykiem pojawi się tapeta, ale na razie odebrało mi siły Mam nadzieję, że niebawem pojawią się zdjęcia... Z nowości, w salonie pojawił się telewizor. Co prawda nie jestem tym faktem jakoś bardzo zachwycona, ale niech małż (A.) też ma coś z życia. Jedyne moje życzenie to była biała ramka (obudowa). No i jest Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 13.12.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ane3ko, ja jestem blisko granicy wypalenia - póki jej nie osiągnęłam robię coś, bo wiem z doświadczenia, że potem zaliczę przestój w tej dziedzinie... Sama kontakt przeniosłaś?! Cześć i chwała Tobie za to, ja jak podłączę tylko kontakt, to już wymagam hymnów pod moim adresem - nie lubię się z elektryka i już. Podoba mi się wizja białego pokoju, marzyłam o takiej sypialni, teraz sie lekko łamię czy nie pomalowac ścian na beż / szary beż. Ale dalej podobają mi się białe wnętrza, białe od A do Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.12.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Waderko kochana. Ja nie mam tyle samozaparcia co Ty. Ty jesteś superwoman Kontakt przenosił A. Ja prądu się boję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 13.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Aniu, to nie chodzi o to, ze ja superwoman jestem - po prostu Ty lepiej za mąż wyszłaś Ja się też prądu boję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 14.12.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Moje Wy kochane dziewczyny z wkrętarkami. Biały to również mój ulubiony kolor. Mój dom przez rok na pewno też będzie z konieczności cały biały, ale wcale mnie to nie martwi. Potem, jedną ścianę w kuchni i jedną w salonie machnę na szaro. Ponieważ nie mam na razie co wkręcać pozazdrościłam Wam Dziewczyny Czynu i popełniłam rękodzieło. Uszyłam z czerwonego lnu kilka ozdóbek choinkowych (gwiazdki, serduszka, choineczkę). Teraz chodzę dumna i blada ku wielkiej uciesze moich domowników. Co roku przed świętami dokonuje się cud w moim życiu. Na powrót staję się dzieckiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts