Alunek 30.12.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://szwederowo.net/~ewa/gify/colouredballoonszi2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 31.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://images.crystalscomments.com/6/23463.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.12.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Dziękuję za życzenia noworoczne. Nawet nie bardzo mam kiedy tu zaglądnąć, bo od świąt jakoś czas szybko leci. Świąteczne zdjęcia pewnie pojawią się w moim wewątku po czasie, bo wcześniej nie było kiedy. Na Nowy 2011 rok życzę wszystkim spełnienia marzeń. I żeby był lepszy niż ten mijający! http://geromicelipoeta.blog.kataweb.it/files/photos/uncategorized/happy_new_year.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Spełnienia marzeń, realizacji planów oraz zdrowia,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy... w Nowym Roku http://congee.pl/data/gfx/pictures/medium/6/4/2446_1.jpg życzy rasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.12.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był lepszy niż ten, który odchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.01.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam w nowym roku i dziękuję za wszystkie życzenia. Bardzo mi miło! Mnie dziś znowu odżyły wspomnienia budowlano-urządzaniowe pod tytułem "nie da się" lub "nie ma". Przez całą budowę nie było jednej rzeczy, która byłaby załatwiona solidnie, rzetelnie i sumiennie. Ok, nie narzekam na stół oraz montaż drzwi Ale reszta to jest jakaś jedna wielka porażka. Nie wiem co się z ludźmi porobiło, ale zachowują się tak, jakby nie zależało im na kliencie. Przykładowo... kominek mieliśmy robiony na przełomie maja i czerwca. Wszystko ok tylko brakowało tych kratek nawiewowych. Wybraliśmy rodzaj, pan miał domówić i do dziś mamy zamiast kratek dziury. Nasz błąd jest taki, że jesteśmy z mężem za uczciwi i jak ktoś mówi płacić to płacimy, choć robota nie jest skończona. Bo to nie jest skończone! O historii z lampami nie wspomnę. Na święta pod choinkę zapowiedziałam, że zamiast prezentów zbieram pieniążki na rolety do salonu (żeby potem nie było niespodzianek w postaci różnych dziwnych potworków). Uzbierałam i po świętach wysłałam zamówienie na 2 roletki i 1 zasłonę z tego samego materiału co poprzednie zasłony. Po dwóch dniach dzwonią... NIE MA! Bo jakaś baba zamówiła przede mną, a że w międzyczasie jej się przypomniało, zadzwoniła, domówiła, to już dla mnie brakło. Ja chyba kogoś zabiję! Na poprzednie zasłony wydałam blisko 300zł, przy obecnym budżecie to dla mnie dość dużo. I zasłony mogę sobie wsadzić. Do żadnego innego pokoju mi są ani nie potrzebne ani nie pasują. Zaproponowałam, że im odeślę, ale nie ma takiej możliwości. Z tym, że nie ja tu zawaliłam... zamawiałam coś co było dostępne, a okazuje się, że tego nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Głowa do góry,walcz o swoje ja się już tego właśnie podczas budowy nauczyłam i nie płacę za nieskończoną robotę to moja zasada.A kiedy kupiłaś te zasłony no i dlaczego nie możesz odesłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.01.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nadulko, zasłon nie mogę oddać, bo zamawiałam je jakieś dwa miesiące temu, bo na tyle mogłam sobie pozwolić. Teraz kiedy chciałam domówić resztę, bo udało mi się uzbierać pieniążki okazuje się, że zamówiłam coś co było na stronie a w rzeczywistości nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.01.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 a jest choc cien szansy, ze ta tkanina bedzie dostepna za jakis czas czy to juz taka calkowicie kaplica w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.01.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Szukają... teraz raczej nie będzie, bo koniec grudnia, początek stycznia, remanenty, nikt nie sprowadza, być może będzie coś w połowie lutego ale nie wiadomo czy to. Ja kocham takie tłumaczenia! Najbardziejmnie wkurzyło stwierdzenie, że jakaś pani zadzwoniła i domówiła do swojego zamówienia, dlategodla mnie zabrakło. Równie dobrze moje zamówienie z listopada można traktować jako "domówienie".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.01.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ania, Ty mi się nie denerwuj! Maz absolutny zakaz No! A co do zasłon to wytrzymaj jeszcze trochę, to może znajdą jeszcze ten materiał i zadzwonią do Ciebie, tak bym chciała Nie martw się, choć rozumiem Cię be dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.01.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nelcia, ja właśnie do Ciebie pisałam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.01.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nelcia, a skoro już mówisz o zakazie denerwowania się... Myślę, że już mogę się z podczytującymi podzielić. Dla mnie nowy rok zaczął się bardzo dobrze (tfu tfu, oby nie zapeszyć!!!). W nowy rok weszłam z maleństwem, które rośnie pod moim serduszkiem. Jak baaaaaardzo się cieszę chyba nie muszę mówić. To dla mnie wielki cud! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ania wielkie gratulacje! to teraz Masz absolutny zakaz denerwowania sie i przejmowania pierdolami:yes:. Ciesz sie ciaza a reszta...zaczeka:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 04.01.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Teraz Anetko mogę z Tobą wypić wirtualny soczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 WIELKIE GRATULACJE !!!!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36893 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ANIU!!!! Cudowna, wspaniała wiadomość!!Ogromne gratulacje z całego serca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gratulacje kochani http://lh5.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TSNxk-Zm0pI/AAAAAAAATc0/n2YyrMHxXJA/s640/Anne_Geddes_pea_in_a_pod.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gratuluję!!!!!!!!!!! :hug:Bardzo się cieszę razem z tobą ja własnie zamierzam robić podejście numer 3, może tym razem się uda Ależ się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego i zdrowego na nowy rok :) Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts