Warmia 04.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Gratuluję! :lol2::lol2: To przecudny prezent gwiazdkowy. Nerwy do konserwy i luzik. .....A może znajdziesz coś co ci się ładnie skomponuje z resztą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 05.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Cudowna wiadomość Aniu. Szczerze gratuluję i bardzo się cieszę. Ja na mojego syna czekałam kilkanaście lat. Pozdrawiam cieplutko. Dbaj o siebie i ONO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.01.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 was wszystkie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 05.01.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Chyba się tu jeszcze nie ujawniałam, a okazja teraz jest przednia. Witam się zatem i szczerze GRATULUJĘ!!! Nosisz pod sercem szczęścia ogrom! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.01.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ane3ka1 bardzo ładne wnętrza!! Przytulnie, domowo, schludnie poglądałam parę razy i dziś stwierdziłam, że wyjdę z cienia Gratuluje maleństwa i oby wszystko toczyło się sprawnie Rok zaczął się dobrze i tak będzie kontynuował !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinaj 06.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam się grzecznie i ja no i ujawniam się. Lepszej okazji nie będzie. Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego domku i wnętrz, a skoro jest taka DOBRA NOWINA to mi się aż gębusia uśmiechnęła, no i muszę pogratulować!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.01.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Anusia, jak się czujesz? czyli, teraz będziemy Ci towarzyszyć w urządzaniu pokoju dziecięcego, tak? Trzymaj się zdrowo, dbaj o siebie, odpoczywaj, zdrowo odżywiaj, i takie tam, wiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.01.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Hej, hej. Witam wszystkie nowe forumki: ragazza, nicol21 i tinaj. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa. Aniu (z zielonego). Czuję się tak sobie, tzn. bardzo zmęczona i na ogół śpiąca. Śpię dużo, czasem 2, 3 razy dziennie. Tymczasowo jestem na zwolnieniu, żeby trochę odpocząć póki ten okres nie przejdzie. Ale już niebawem powinno być lepiej. Co do pokoju to właśnie przeniesienie mojej samotni do pokoju już potrzebnego było celowe Dawna moja samotnia (z tapetą w ptaszki) ma być pokoikiem dziecięcym. Chyba będzie dobry, bo jest tam dużo miejsca do zabawy i na różne zabawki. Ale póki co nic nie urządzam, bo się boję. Taka już jestem, za dużo życiowych doświadczeń. Myślę jednak, że powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 aneczko co za super wieści! Ty się absolutnie nie przejmuj roletami bo jakoś to będzie. A teraz musisz o siebie dbać i nie denerwować się, a wszystko na pewno będzie dobrze! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 07.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Gratuluję bardzo dzidziusia, oby wszystko się ziściło, tak jak sobie wymarzyłaś i odpoczywaj póki możesz. Pozdrawiam. A który to już tydzień?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Nooooo to GRATULKI I Uściski dla Mamusi.... Co za cudowne wieści w tym nowym roku Bardzo się cieszę Twoim szczęściem i aby wszystko było OK i maleństwo rosło zdrowo do czasu narodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.01.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Dzięki, dzięki! Tydzień12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam ..... serdecznie gratuluję , uśmiechaj się i nie denerwuj bo dzidziuś wszystko czuje. Teraz spokojnie, a masz jeszcze dużo czasu, szykujcie się na narodziny dzidziusia. Pokój bardzo mi się podoba, jasna sofa lubię takie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.01.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No to ja też gratuluję Trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegało dobrze. No i ... mam nadzieję,że juz niedługo się 'zarażę' P.S. Ode mnie też absolutny zakaz denerwowania się. Co tam rolety... i kratka nad kominkiem... ?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Pokój napewno będzie wspaniały,ale zostało jescze dużo czasu:) ważne że I trymestr za wami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 09.01.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 och Aniu !!!!!!!!!!bardzo się cieszę dobrze że to już 12 tydzień teraz powinno być z górki , czyli spokojniej:) uważaj na Was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 09.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Trymest pierwszy minął to to już bardzo fajnie......a jak znioslaś te pierwsze miesiące?? Miałaś jakies objawy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.01.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Trymest pierwszy minął to to już bardzo fajnie......a jak znioslaś te pierwsze miesiące?? Miałaś jakies objawy?? Spanie na umór, potworne zmęczenie i zmiana smaków Jeszcze trwa, ale już lepiej. Wczoraj były truskawki (mrożone, ale też ok). Truskawki w styczniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 09.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 ane3ka1, wielkie GRATULACJE! oby to był piękny czas dla Ciebie. ja wspominam go cudownie, po pierwszym trymestrze już tylko lepiej i piękniej a potem - wielka przygoda z małym człowieczkiem. zazdraszczam i kciuki trzymam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.01.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Hej hej Monah. Bardzo proszę nie zazdraszczać, bo ja się cieszę, że w ogóle (tfu tfu) się udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts